اون اسم آخری چیه؟
پازل باند؟
یعنی چی؟
یعنی مثلا محسن یگانه و شهاب اکبری اینا مثل پازل بودن؟
Printable View
اون اسم آخری چیه؟
پازل باند؟
یعنی چی؟
یعنی مثلا محسن یگانه و شهاب اکبری اینا مثل پازل بودن؟
آره اسمشون Puzzle Band هستش.نقل قول:
خودشون یه گروهن که مهران عباسی هم به عنوان یکی از تنظیم کننده هاشون عضو گروهشونه. خوانندشونم علی رهبریه.
ترک "بیت آخر" رو این گروه تنظیم کردن.
این متن دیشب در صفحه فیس بوک رسمی محسن یگانه منتشر شده است...:::
سلام.
دوستان عزيز.
من هم علاقهء زيادى دارم كه حباب پخش بشه. ولى! اگه قرار باشه كه (دوست دارم) از آلبوم حذف بشه تموم زحماتى كه كشيدم به باد ميره.
منم اجازه نميدم همچين اتفاقى واسم بيوفته. حتماً خودتونم ميفهمين وقتى پاى حرف زور وسط مياد آدم صبرو ميذاره كنار.
نميدونم چى ميشه ولى آلبوم بدون دوست دارم بهم ميريزه.خوشبختانه خودتونم ميدونين دست من نيست. يكم صبر كنيد. شرمنده كه كارى از دستم بر نمياد.
يا على.
کد:http://www.facebook.com/MohsenYeganehOfficial
اینو علی نیکونیا تو فیس بوق! چند لحظه قبل گفته:
Ali Nikoonia faghat mitunam begam kheyli khoshhalam,.... aghaye yeganeh midune chi shode ;)
اینم توضیحات دیگه:
با عرض سلام و تشکر از حمایت های بی وقفه شما عزیزان :
>در رابطه با آلبوم حباب آقای محسن یگانه :
>> در این خصوص باید بگم که همیشه آوای هنر تمام تلاشش رو در زمینه برگزاری کنسرت خوب و سرعت عمل در اخذ مجوز و انتشار آلبوم ها را داشته و خواهد داشت، و همیشه از زمانی که امور تولید شروع می شود به دلیل حساسیت بالای ارزشی کار موسیقی به سرعت عمل و پیگیرهای مداوم در امور اخذ مجوز توجه بسیار دارد.
>> نکته قابل توجه این است که هیچ تاریخ رسمی و غیر رسمی را به هیچ عنوان تا زمان اخذ مجوز نشر هیچگاه اعلام نکرده و نخواهد کرد. و اگر بنابر فشار های وارده حدود زمانی را اعلام نموده صرفاً حدودی و در واقع اعلام امیدواری بوده است.
>> دقیقاً از ابتدا تا هم اکنون هیچ کم کاری به لحاظ پیگیری های بی وقفه و جلسات پشت سر هم و نامه نگاری با دفتر محترم موسیقی جهت اخذ مجوز نداشته ایم و همه همکاران در آوای هنر به نحوی پیگیر این موضوع بوده اند و همین طور شخص بنده به طور مستقیم.
>> ایشان اگر تاریخی را قبلا اعلام نموده اند واقعا به خاطر علاقه شدید ایشان به هوادارانشان بوده که هر چه زودتر در اختیار شما عزیزان قرار گیرد ... اما واقعا عوامل مختلفی نظیر امور نظارتی دفتر محترم موسیقی و اخذ مجوز و طراحی و چاپ و تکثیر و انتشار عواملی هستند که می توانند تاثیر زیادی در این روند قائل شوند.
>> تمام تلاش ما بوده و هست که زودتر مجوز را اخذ نماییم ولی سیکل امور اداری همیشه بر مبنای علاقه و سلیقه ما پیش نمی رود و می بایست بعضی موارد را طی زمان و با رعایت ادب و احترام پیگیری نمود.
>> با توجه به اینکه در مراحل پایانی این روند ارزشیابی و دریافت مجوز و تکثیر و انتشار آن هستیم با توجه به مطلبی که در زیر به آن اشاره کوتاهی دارم از این پس امکان پاسخگویی مستقیم نخواهد بود و صرفاً با ارسال یک پیامک به شماره 20001200 به زودی منتظر دریافت پیامک تاریخ انتشار باشید.
>> و همینطور به زودی از طریق سایت اینترنتی آوای هنر در جریان خبرها و رویدادها به طور مستقیم قرار خواهید گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
>> لطفا با بردباری و شکیبایی به این انتظار امیدوار باشید به زودی به امید خدا اگر مشکلی پیش نیاید این آلبوم در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
>> مطمئن باشید از همین جا هم اطلاعات جدید را حتما به شما خواهم داد و در جریان قرار خواهید گرفت.
>> عده ایی هم به دروغ تاریخ هایی را اعلام کرده اند و همینک در حال پخش بیشتر آن در این فضا هستند که به هیچ عنوان پشتوانه نداشته و کذب است، اخبار درست فقط در سایت موسسه قابل باور و انتشار خواهد بود که به زودی اعلام خواهد شد.
>> لطفا مطالب بالا را شمرده و به دقت بخوانید که سوء تفاهمی پیش نیاید . سپاس از شما عزیزان
>> موردی که باید اینجا در موردش صحبت کنم اینه که اگر آقای یگانه عزیز لینک پیج شخصی بنده رو اونجا اعلام کردند به دلیل علاقه زیاد ایشون به هوادارانشون بوده که ارتباط صمیمی و نزدیکی از آخرین وضعیت مجوز نشر و انتشار آلبوم حباب ایشان از طرف بنده در اختیار شما عزیزان قرار بگیره .
>> شان هنر و موسیقی این اجازه را به هیچ شخصی (معترض و منتظر) نخواهد داد که با بی احترامی و بی ادبی و ایجاد شایعه و دروغ به خواسته اش برسد!!! این به دور از اصول انسانی و شخصیت انسان فاخر و وارسته می باشد ...
>> متاسفانه عده ایی با ارسال پیام های بی ادبانه و دور از شان هنری، شرایطی را ایجاد نموده که دیگر قادر به پاسخگویی مسقیم از پیج شخصی نخواهم بود.
:: با احترام فراوان و تشکر از همدلی و همکاری شما عزیزان.
علی نیکونیا
منبع:
فروم سایت هواداران
خب خدا رو شکر مجوز نهایی برای 14 ترک صادر شد ...
علی نیکو نیا هم گفته 15 روز کارهای اداری طول میکشه و بعد از اون تاریخ پخش آلبوم اعلام میشه.
اگه فس فس نکنن باید طرفای 10 ام بیاد...!
من موندم محسن چجور ما رو برای عید فطر امیدوار کرد...!
دو تا جمله از محسن:
شاید حباب یک میوه زمستانی باشد..
و
آن تاخیر دو ساله تقصیر خودم بود دچار یک وسواسی شده بودم که باعث شد بین دو البومم فاصله ای حدود دو سال ایجاد شود البته الان هم کم وسواس ندارم اما مطمئن باشید بین رگ خواب و حباب چنین فاصله ای نخواهد بود...
+
البته همین مهر بیاد و آلبومی باشه که ارزشش رو داشته باشه مثه دو تای قبلی که 99 درصد هست فدای سرش..
حاضرم 3 سال وایسم ولی یه آلبوم قابل دفاع رو بشنوم...
یعنی خودشونو کشتن ! امیدوارم به اندازه این تاخیر خوب هم باشه !
یعنی واقعا ن دیگه هیچ لطفی نداره خرید این آلبوم !!!!
یعنی تلاش های 2 ساله یه خواننده ارزش 2 هزار تومن نداره؟!!!
جالبه...
کسی میدونه این آلبومو چطوری میشه پیش خرید کرد؟ تا بیاد این طرفا یه دو هفته ای طول میکشه