نه k850 و نه n78 .
C902 بهتره.
Printable View
نه k850 و نه n78 .
C902 بهتره.
دوستان واسه K850 كاور وجود داره تا لك دست روي بدنه نمونه
من چند روزی n82 دستم بود این که میگن سیستم عامل سیمبین، چیه مگه!نقل قول:
یه فایل avi با بلوتوث فرستادم براش که بعد با divxplayer بازش کنم، اصلا فایل رو save نمی کرد مونده بود تو inbox هیچ کاریش نمی شد کرد.
uiq هر چی باشه شرف داره به اینا.
نرم افزارم که هر چی بگی رو p990 خودم دارم. پس برم k850 بگیرم نه؟
ممنون از توجهتون ولی اگه اون قد پول داشتم iphone میخریدم :31::46:
c902 الان تو مایه های 400-450 هست ولی فقط دوربین داره به نظرمنقل قول:
صفحه اش کوچیکه. k850 استیل داره ولی از C902 خوشم نمیاد بعدم همون طور که گفتم پولشو ندارم
بعدم من تجربه کردم که هیچ وقت گوشی که تازه وارد بازار شده نخرم.
این که یه گوشی سیمبین نباشه به نظر من یه حسنه نه عیب! خصوصاً اینترفیس k850 که واقعاً یه چیز دیگست. یه بار برای یه n73 یه عکس بلوتوث کردم که کیفیت LCD گوشیمو با اون مقایسه کنم، هزار بار با چند تا نرم افزار این عکس رو باز کرد و چرخوند و resize کرد تا تونست فول اسکرین نمایشش بده! اونجا بود که حالم از سیمبین بیشتر به هم خورد. تازه از مزایای سونی اریکسون نرم افزار My Phone Explorer هست. تا وقتی که یه همچین نرم افزار برای نوکیا نیاد به خرید نوکیا فکر هم نمی کنم.
اما به عنوان کسی که حدوداً 6 ماهه این گوشی رو داره این ایرادات رو تا حالا توش دیدم:
جدای از ضخامت و وزن زیاد گوشی (نسبت به گوشی های جدید) بزرگ ترین ایراد گوشی نداشتن درپوش لنزه. البته درپوش داره اونم از نوع برقی ولی فقط در مواقع خاموش بودن دوربین جلوی تابیدن نور به لنز رو می گیره و همیشه باید یه پارچه همراهت باشه که موقع عکس گرفتن لنزش رو از اثر انگشت پاک کنی!
ایراد دیگه فلاش زنونشه. کلا گذاشتن این نوع فلاش برای گوشی اشتباهه. فلاش زنون باید قوی باشه وگرنه همون LED خیلی بهتر عکس میگیره، حداقل اطراف رو تاریک نمی کنه و رنگ عکس رو هم غیر طبیعی نمیکنه.
یه مشکل ریست کردن هم بود که بعد از آپدیت به کلی حل شد.
یه مقدار هم رنگ دکمه های نقره ایش و جوی استیکش زود میره
این ها رو گفتم که با دید باز انتخاب کنی. شاید اگه کسی قبل از خرید این ها رو بهم گفته بود این گوشی رو نمی خریدم. با c902 و n78 هم چون کار نکردم نمی تونم نظری بدم
حالا جدای از این حرفا این 5800 نوکیا واقعاً گوشی فوق العادیه. iPhone رو میزاره تو جیبش. فکر نمی کنم دیگه امکاناتی بوده باشه و این گوشی نداشته باشه.
ممنون که کمکم می کنینقل قول:
راجع به بخش اول صحبتت باید بگم که واقعا درست میگی یعنی کاری که حتی با k750 عین آب خوردن می تونی انجام بدی، باید شصت دور نوکیا رو دور سرت بچرخونی تا انجامش بده تازه اگه انجام بده مثلا همین مثالی که خودت زدی.
راجه به My Phone Explorer هم باهات موافقم تا آخرش.
و ممنونم از نظراتی که راجع به k850 دادی.
و اما 5800. من همون طور که گفتم p990 دارم. یعنی ایراد نمیشه از این گوشی گرفت ( پیرو اون حرفی که زدی » دید باز و اینا)
تنها مشکلی که این گوشی داره و همین بنده رو خسته کرد سایز بزرگشه. 5800 از یه جهت خوبه که صفحه بزرگ داره ولی بعد از یه مدت که براتون عادی بشه گوشی ، این مشکل آزارتون میده مخصوصا اگر که business تون مستلزم سفرهای داخل شهری باشه.
c902 فقط دوربین دوربینش که خوب نیست . همه چیش خوبه.نقل قول:
باریک و خوشگل. اتفاقا گوشی که تازه وارد بازار میشه کیفیتش بالا تره.
بعدشم با این روند افت قیمت کا 850 . مطمین باش تا 2 ماه دیگه به حدی خز بشه که دست کارگر افغانی ها هم ببینی.
c902 فقط دوربینش که خوب نیست . همه چیش خوبه.نقل قول:
باریک و خوشگل. اتفاقا گوشی که تازه وارد بازار میشه کیفیتش بالا تره.
بعدشم با این روند افت قیمت کا 850 . مطمین باش تا 2 ماه دیگه به حدی خز بشه که دست کارگر افغانی ها هم ببینی.
اما بعید میدونم خز شدنش در حد کا 800 بشه !نقل قول: