الان که روشن می کنم همون اول وایمیسته . اصلا نه وارد ویندوز میشه نه وارد تنظیمات bios. همون اول کار. هیچ کار دیگه نمی شه کرد .نقل قول:
اصلا وارد ویندوز نمی شه که بخوام فرمت کنم.
Printable View
الان که روشن می کنم همون اول وایمیسته . اصلا نه وارد ویندوز میشه نه وارد تنظیمات bios. همون اول کار. هیچ کار دیگه نمی شه کرد .نقل قول:
اصلا وارد ویندوز نمی شه که بخوام فرمت کنم.
دوستان سلام یک سوال داشتم
ما پارسال یک هارد مکستور 160 گرفتیم با گارانتی فیوچر خلاصه اومدیم هارد به هارد کنیم نمیدونم پاور این سیستم دوستمون چش بود که زد و دود سفیدی از برد این هارد بلند شد ما هم گفتیم کار تموم شد و هاردی که 2 ماه بود خریده بودیم رو ورداشتیم آوردیم خونه ولی جالب اینجا بود که کار میکرد ولی سرعتش اومده بود پایین ما هم دیگه چون دیدیم اینطوریه باز هم بردیم با همون سیستمه هارد به هارد کردیم اینبار دیگه هارد دود سفید شدیدتری ایجاد کرد و دیگه بکل سوخت
بردیم گارانتی گفت از نوسان برقه و ما قبول نمیکنیم و باید هزینه بدی اون زمان من هارد رو خریده بودم 54 هزار تومان و گارانتی گفت حدود 15 تا 25 خرجشه ولی چون هنوز برد این هارد ها نیومده دستمون معلوم نیست کی برات درستش کنیم ما هم هارد رو ورداشتیم بردیم یکجای دیگه و طرف گفت هاردتو بزار اینجا تست کنیم ببینیم چشه و گفت هاردت با تعمیر برد هم درست نمیشه از داخل هم صدمه دیده (نمیدونم یه چیزی اسم برد از داخلش یادم نیست چی بود) ولی من خودم بعید میدونم داخلش صدمه دیده باشه یک ic از پشت بردش آب شده بود خلاصه ما هم بیخیالش شدیم و رفتیم یک سامسونگ با 3 سال گارانتی سام سرویس گرفتیم و الان هم همون رو داریم و خیلی هم راضیم
حالا میخواستم بدونم این هارد رو جایی میشه تعمیر کرد؟ هزینش چقدره؟ بهترین و حرفه ای ترین جایی که هارد ها رو تعمیر میکنن کجاست؟
با سي دي بوتيبل ويندوز ايكس پي درايو اصلي ويندوزت روي هاردديك رو فرمت كننقل قول:
ايشالله حل ميشه
نقل قول:
چون گفتي
به خاطر همين احتمالا آي سي داخلي هد هاردديسكت يا قسمت هاي داخلي اون آسيب ديدهنقل قول:
ولی سرعتش اومده بود پایین ما هم دیگه چون دیدیم اینطوریه باز هم بردیم با همون سیستمه هارد به هارد کردیم اینبار دیگه هارد دود سفید شدیدتری ایجاد کرد و دیگه بکل سوخت
هاردديسك 160 گيگت بردش زياد هست تو بازار چرا فيوچر گفته بردش رو نداريم؟
ضمنا هاردديسكت قابل تعميره ولي به احتمال زياد صرفه اقتصادي نداره
نوسان برق به قیمت های داخلی هم آسیب میزنه؟نقل قول:
بردش الان روی هارده و من همون موقع که فیوچر گفت از نوسان برق بوده گارانتی قبول نمیکنه گفت بیا خودت ببین این ic ولتاژ بالا بهش رسیده که اینطوری آب شده
به هر حال به نظر شما مطمئن ترین جا که این رو ببرم تعمیر کنم کجاست چون واقعا نو هستش و به نظر خودم ایراد فقط از بردش میتونه باشه
با همین cd ها ویندوز می ریزم . ولی این بار با این که first boot روی cd-rom هست ولی باز هم بالا نمیاد که من بخوام برم ویندوز رو بریزم . هارد رو میشناسه ولی هیچ کاری نمی شه کرد که از cd-rom بوت شه .
با همین cd ها ویندوز می ریزم . ولی این بار با این که first boot روی cd-rom هست ولی باز هم بالا نمیاد که من بخوام برم ویندوز رو بریزم . هارد رو میشناسه ولی هیچ کاری نمی شه کرد که از cd-rom بوت شه .
جواب قسمت اولنقل قول:
بله
قسمت دوم
توي پاساژ ايران و ساختمان ايرانيان چند تا تعمير كار خوب هستن
وقتي نميتوني با سي دي رامت بوت بشينقل قول:
پس چطوري ويندوز ريختي قبلا
ضمنا دوست عزيز كاملا و با جزئيات توضيح بده
در مورد مشكلت
سلام
از وقتي فلشمو وصل كردم به كامپيوتر، وقتي روي هر يك از درايوهام دابل كليك مي كنم، نميتونم واردشون بشم و يك ارور مي ده!
(البته اگه Folder رو بزنم و از قسمت سمت چپ پنجره كه به حالت شاخه شاخه (Tree) نشون مي ده، با كليك روي درايوها ميتونم واردشون بشم؛ ولي در حالت عادي نميتونم با دابل كليك وارد بشم).
لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر.