پورت های usb من کار نمی کنه.مثلا وقتی رم ریدر یا کول دیسک بهش وصل می کنم چراغشون روشن نمی شه.در واقع هیچ چی.
می شه بگید مشکل از چیه؟
Printable View
پورت های usb من کار نمی کنه.مثلا وقتی رم ریدر یا کول دیسک بهش وصل می کنم چراغشون روشن نمی شه.در واقع هیچ چی.
می شه بگید مشکل از چیه؟
مطمئنید که مادربرد تون نصب هست؟؟؟نقل قول:
یه بار دیگه نصب کنید ببینید چه اتفاقی میافته؟
mamnoon vali bazam nashod :41:نقل قول:
کسی نبود جواب من رو بدهنقل قول:
نقل قول:فونت اضافی که نصب نکردید؟؟؟نقل قول:
با سلام به دوستان :
کسی می دونه چجوری میشه temporary disk spcae یا همون شاخه پیش فرض temp رو تو ویتدوز عوض کرد ؟
سلام به همه دوستان
من برای اولین بار میخوام هم ویندوز هم پارتیشن بندی رو تغییر بدم
برای همینم زیاد چیزی نمیدونم فقط یه مطلب آموزشی که یکی از بچه ها زحمتش رو کشیده بود خوندم
حالا میخواستم بدونم که اگه ویندوزم رو عوض کنم باید چه چیزایی رو دوباره نصب کنم ؟ منظورم اینه که بعضی ها میگن که باید صدا و مودم دوباره نصب بشه درسته ؟ و تایپیکی هست که نحوه نصب صدا و مودم رو توضیح داده باشه ؟ اصلا کار مشکلیه یا نه ؟
سلامنقل قول:
مقاله زیر را دانلود کن و کامل اونا مطالعه کن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب کارت صدا ، مودم و گرافیک هم طبق روش زیر عمل کن
بعد از نصب کامل ویندوز روی مای کامپیوتر راست کلیک می کنی و گزینه propertise را می زنی و از پنجره باز شده به تب hardware می ری و از صفحه باز شده دکمه Divace manager را می زنی .
از صفحه باز شده می تونی تمامی سخت افزارهای نصب شده توی سیستم را مشاهده کنی
اونهایی که جلوشون علامت سوال زرد رنگ می بینی یعنی نصب نیستند .
بعد از نصب جدید ویندوز کنار سخت افزارهای گرافیک و صوت و مودم علامت سوال زرد رنگ می بینی .
باید یکی یکی سی دی اون ها را داخل سی دی رام قرار بدی و بعد روی هر کدوم از این علامت سوال های زردرنگ دوبار کلیک کنی و از صفحه باز شده به تب Driver بری و سپس دکمه update driver را بزنی تا درایور اون قطعه را برات نصب کنه .
موفق باشی .
چه طور می شه فونت عربی یا پاکستانی رو فارسی کرد؟
اقا من همین الان برای اولین بار ویندوز و پارتیشن بندیمو بدون مشکل عوض کردم:11:نقل قول:
فقط یه سوال
من که مودمم نصب نیست چه جوری دارم پست میدم ؟:18:
اخه من راحت به اینترنت بعد از نصب ویندوز وصل شدم فقط سرعتش یه خرده پایینه
راستی اگه کارت گرافیک نصب نشه چه مشکلی پیش میاد ؟