آره با همین قیمت خریدم ولی سود کردم چون به یک از دنیا بی خبری فروختم بهش گفتم این گوشی را می شناسی گفت: آره و وقتی اومد می خوام بخرم! منم بهش گفتم نیومده ولی من دارم 1750000 تومان فروختم بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در ضمن قیمت w960 چنده؟
Printable View
آره با همین قیمت خریدم ولی سود کردم چون به یک از دنیا بی خبری فروختم بهش گفتم این گوشی را می شناسی گفت: آره و وقتی اومد می خوام بخرم! منم بهش گفتم نیومده ولی من دارم 1750000 تومان فروختم بهش!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در ضمن قیمت w960 چنده؟
اخرین باری که تماس گرفتم با بچه هایی که تهران هستن گفتن 420 به نظرم آدم بگرده 415 هم پیدا میشه:31:(5تومانم خیلی پوله میشه 5تا همبرگر خرید)نقل قول:
من تو کار این بچه های فروم موندمنقل قول:
من از سونی اریکسون مهاجرت کردم اومدم توی برند دیگه ای میبنم بعضی ها هم کم کم دارن به شک میفتن و میان این طرف
5700 میخواستم بخرم ولی رفتم سراغ ان81 از وقتی که سراغ این گوشی رفتم خیلی ها هوادارش شدن
:31::31:
بچه ها میخوام برم1100 بخرم قیمتش رو دارید؟:18:
حالا فردا همه میرن 1100 قیمت میکنن:27::21::18::31:
بچه ها جایی در تهران سراغ ندارید که اولا گوشی به قیمت خوب و ارزونتر بده و هم اینکه گوشیهای زیادی داشته باشه مثلا رفتم ان81 بخرم نگن که نداریم و هم اینکه مغازه ی زیادی داشته باشه>
من فقط علاالدین بلدم که اونم از د م ترمینال دربست میرم و دربست تا ترمینال میم
قیمت w960 چنده؟
اگر ممکنه هم با گارانتی بگید و هم بدون گارانتی.
قیمت خاصی نداره..روز عاشورا به جای شربت میدن مردم...:31::31:نقل قول:
اه اه اه چقدر خسیس شدن زورشون میومد شربت بدن؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزگار بد شده پسرم..!!!
به جای اینکه پستهای اسپم بزنید قیمت w960 را بگید.
قيمت: 685000 تومان