راست میگه جناب Gta میتونی این اعتراض ما رو به اونا ارجاع بدی ؟ بابا دوست من همون شاتل آشغالی رو داره ولی دیشب خونه شون بودم یه ذره افت سرعت نداشت ، اون 512 داره سرعت دانلودش دیشب روی 58 تا 62 میچرخید
اما سرعت دانلود من الان روی 30 تا 45 با نواسانت بسیار شدید میچرخه !!!!! همیشه من پز سرعتم رو به اون میدادم دیشب اون واسه من شاخ شده بود !!!
اگه مسئله تحریمه ، که مال اونا هم باید تحریم باشه دیگه !!!! درست نمیگم ؟!؟!
یه پیشنهاد هم دارم برای شرکت فن اوا که شما لطفاً ارجاع بده به مسئولین (ما که دستمون بهشون نمیرسه مخصوصاً اینجور وقتها که یه مشکلاتی پیش میاد که کلاً دود میشن میرن هوا !!!! !!!)
یه قسمت مثل یه فروم و یا یه چتروم توی خود سایت فن آوا راه بندازین ، چند تا از اپراتور ها رو هم مسئول اونجا کنید که به کار های بچه ها رسیدگی کنند. از تلفنی خیلی بهتره .
علاوه بر این یه بخش اطلاع رسانی هم راه بندازین.
مثلاً توش بگین که این هفته به فلان دلیل افت سرعت و کیفیت داریم و از کاربران معذرت خواهی کنید به خاطر مشکلات پیش اومده و بگین که مشکلات کی برطرف میشه !!! اینجوری حداقل حداقلش دل کاربران رو با خودتون همراه کردین !!!!
این جوری حداقل آدم زنگ میزنه پشتیبانی اعصابش به هم نمیریزه که هی من میگم بابا سرعتم اومده پایین
یکی دیگه میگه نه امکان نداره ، سرعتمون سر جاش هست !!!
هی از من تقلا از اونا انکار !!!!! آدم خوب ناراحت میشه دیگه ، میدونم که فن آوا پول اصلیش رو از این شرکت های isp که مثل قارچ دارن در میان و از فن آوا پهنای باند میخرند در میاره .
ولی خوب انصافتونو شکر ، ما هم آدم هستیما !!!!!!!!! حتماً رئیس فن آوا پیش خودش میگه خوب به درک ، گور باباشون ، بذار برن یه شرکت دیگه !!!!! درسته ؟ این سیاست رئیس فن آوا هست ؟؟!
ما پول دادیم که سرعت 512 داشته باشیم !!! یعنی حداقل 58 کیلوبایت در ثانیه، بدون نوسان و افت کیفیت .
ولی الان چی دارم ؟ سرعت که بین 30 و یا حتی 25 تا 40 و یا 45 با نوسان بسیار شدید میچرخه !!!!!! یعنی 2 ثانیه با سرعت 40 دانلود میکنه ، 2 ثانیه بعدش سرعت میشه 25 !!!!! خیلی از سایت ها که میخوام باز کنم ارور time out میده !!!! پینگ رفته بالای 700 !!!!!!!!!!!
چرا هیچکس به داد من نمیرسه !!!!!!
حداقل خوبه اومدم اینجا دیدم که فقط سرعت من پایین نیومده که بخواین بهم گیر بدین بگین مشکل از سیمکشی ساختمونتونه !!!!
سیمکشی ساختمون رو من خدا تومن پول دادم ، دیوار اتاقم رو رو سوراخ کردم ، یه سیم مخصوص از دم در ساختمون از یه خط که هیچ تلفنی بهش وصل نیست آوردم توی اتاقم ، یعنی یه خط مخصوص اینترنت گرفتم. کل مسیرش هم 5 متر نمیشه ، سیمش هم عایق هست و آب توش نفوذ نمیکنه ، سیم هم کنار دیوار فیکس شده و رو هوا آویزون نیست.
توی مسیرش هم همه جا 30 سانتیمتر با کابل برق فاصله داره !!! حتی پریزش رو برای این که نزدیک برق بود یه جای دیگه کار گذاشتم !!!!! حالا بازم مشکل از سیم کشی داخل ساختمون منه ؟!؟! سیمکشی مخابرات هم تا دم در خونه فیبر نوری کشیدند . حدود 4 ماه پیش.
جناب gatexcess لطفاً پست قبلی من رو بخونید ، چون دیر تأیید شده پستم رفته اون لا به لا و دیده نشده .
منتظر پیام خصوصیتون هستم.
موفق و سربلند باشید
امیر آرا