[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از نظر سرعت مشکلی نیست
گفتم با ایرانسل هم من به راحتی وصل میشدم.
فک میکنم مشکل از ISP هستش که با یه سری تنظیمات درست میشه
فعلا دوستان چیزی نگفتن.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از نظر سرعت مشکلی نیست
گفتم با ایرانسل هم من به راحتی وصل میشدم.
فک میکنم مشکل از ISP هستش که با یه سری تنظیمات درست میشه
فعلا دوستان چیزی نگفتن.
دوستان اگر کلا خوابیده تایپکنقل قول:
بگین من برم یه جا دیگه!
مدیران عزیز
دوستان
بچه های گل
یه راهنمایی بدین لطفا
من با بچه های P30world خیلی حال میکنم برا همین گیر دادم همین جا کارم را بیافته :n02:
:n16:
دوست عزیز اگه واقعا میخوای در جریان بازی ها تو لایو باشی تو فروم سایتی که برات پخ کردم عضو شونقل قول:
بعد اینکه این تست که شما گذاشتی یه مشکل بزرگ داره و اون اینه که شما تو تنظیمات اولیه تست باید مبنای سرعت رو از m/s به kb/s انتخاب کنید تا سرعت واقعی شما رو نشون بده
دوم اینکه هر بازی یه سرعت مشخص برای بازی طلب میکنه مثلا titan fall با سرعت زیر 120 جواب نمیده و از این مثال ها زیاده
مورد آخر و مهم هم پینگ هست که اگه بالای 200 باشه اذیت میکنه اون رو هم میشه با سرویس های کمکی که از طرف ISP یا خرید سرویس های کاهش پینگ پایین بیارید
امیدوارم کمک کرده باشم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام بچه ها
کسی با اینترنت پارس آنلاین تونسته به محیط لایو وصل بشه ؟؟؟
من اینترنتم رو اشتباه کردم عوض کردم پارس آنلاین گرفتم الان هر کاری میکنم به لایو وصل نمیشه و قسمت بین Network و Intenernet اررور میده
هر کاری بگیر انجام دادم از تغییر Dns گرفته تا مسایل دیگه فایده نداره
اگه راهی نداره تا زودتر تخلیه اش کنم
ممنون
سلام دوستان.
منمبین نت دارم با کابل لن هم به xl وصل میشم.
سرعت هم2 mg هستش.همه چیم خوبه.فقط تو بازی بعد از 5 دقیقه خارجم میکنه.
بهترین dns هارو هم از نرم افزار namebench وارد کردم دستی اما بازم علامت (!) زرد رنگ میده در نیتوورگ ایکس باکس.
یکی نیست جواب بده.؟
سلام دوستان من 4 ساله که ایکس باکس دارم ولی تا حالا به لایو وصل نشدم میخواستم ببینم تایپکی هست که کامل وصل شدن به لایو رو آموزش داده باشه؟
سلامنقل قول:
شما مراجعه کنید اینجا هر سوالی هم داشتید مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
وقتی که به ایکس باکس لایو وصل شدم درخواست ابدیت کرد که منم ابدیت کردم ولی اخرش این بیغام رو داد و حالا هر چی سعی میکنم وصل بشم به ایکس لایو ارور قسمت اینترنت رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من دستگاهم یه مشکل داره و اون این هست که من هر موقع که میخوام به لایو وصل شم ارور میده و همچنین آپدیت که میخوام بکنم (از روی سی دی) نمیذاره آپدیت انجام شه و ارور میده به نطرتون مشگل از چی هست؟