پیشبینی مبنای علمی داره و اساس کار پیشبینیکننده روشن هست، در حالی که پیشگویی چنین نیست... به هر حال اینکه روی چی و به چه میزان حساب باز کنید بستگی به بینش خودتون داره.نقل قول:
◙
Printable View
پیشبینی مبنای علمی داره و اساس کار پیشبینیکننده روشن هست، در حالی که پیشگویی چنین نیست... به هر حال اینکه روی چی و به چه میزان حساب باز کنید بستگی به بینش خودتون داره.نقل قول:
◙
دقيقا!!..............درستش همينهنقل قول:
توطئه جهانی ناسا
قبلا در مورد آزمایش اخیر در ماه (LCROSS) مطلبی توسط دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده بود که من یادداشت نیمه کاره ای درباره اش داشتم و هیچوقت فرصت نشد کاملش کنم، دوستی در تاپیک دیگه اشاره مجددی به این شایعه "بمباران ماه" داشت که من اون یادداشت رو کامل کردم .. اگه دوست داشتید پست من رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
کاملا درسته. البته من دیدم اما کم. اما اشاره بنده به فرد نبود. در دنیای علم مثل هر جای دیگه تا دلتون بخواد کلاه بردار و متقلب داریم. مثل همینایی که 195 دلار میدن بهترین عنوان های علمی سال رو میگیرن برای خودشون*. نکته اینجاست که ماهیت دانش جدید ، به شدت ماهیت بازسازی و اصلاح داره. بخش بزرگی از سخت گیری های علمی هم از اینجا منشا میگیره.نقل قول:
بنده متاسفانه کمتر کسی رو در هر درجه علمی دیدم که از این کلمه استفاده کنه(شاید من اشتباه میکنم).
کسانی از این رده رو خیلی دیدم که خودشونو به این در و اون در میزنن تا نظری داده باشند.
*کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2_%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C_%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7_%28%DA%A9%D9%85%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AC%29
داشتم تاپیک رو ورق میزدم که که موجه این پست قدیمی درباره سیاره نیبیرو شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 686x514. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصویر بالا نیبیرو در ماه می ۲۰۰۲ . بعد از ۷ ماه در ماه سپتامبر ۲۰۰۲ نزدیکتر و بزرگتر شده است.
و بعد از اینکه تصویر به نظرم آشنا اومد رفتم دنبالش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%DB%8C%DB%B8%DB%B3%DB%B8_%D8%AA%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D8%AE
ــــــــــــــــ
عکس دوم هر چیزی میتونه باشه. (دوستانی که با تصاویر نجومی آشنان میفهمن چی میگم) منبعی ، بعد و میلی. هیچ.نقل قول:
این یکی از تصاویر ناسا است که نیبیرو را در میان سیارات و ماههای خودش نشان می دهد.
این یه نمونه از این هر چیزی ها. دایره هم دورش کشیدن. وای وای:31::
کد:http://www.environmentalgraffiti.com/sciencetech/brown-dwarfs-are-neither-stars-nor-planets/5140
عکس سوم هم شدیدا برام آشناست . اما به یاد نیاوردم تا اصل عکس رو بزرام . احتمالا یک کوتوله قهوه ای یا نامزد احتمالی یک سیاره فراخورشیدی در کنار ستاره مادر. اگه کسی اصل عکس رو پیدا کرد خوشحال میشم در تاپیک قرار بده
نمونه ها :
و اما منبع عکس های این مقاله از اینجا به دست اومده:
نقل قول:
طبق گزارشات زیر زمینی, ناسا سالهاست که این ستاره و سیارات اطراف آن را تحت نظر دارد و اخیرا چندین تصویر از ناسا توسط فرد یا افرادی ناشناس به اینترنت فرستاده شده است
چند جمله برام جالب بود تو این مفاله . نقل قول میکنم:نقل قول:
بنابراین اگر می پرسید چرا ناسا و سایر سازمانهای به ظاهر علمی و سیاسی در رابطه با همه این موارد دروغ می گویند جواب در همان پاراگراف بالاست!
نقل قول:
برخی عقیده دارند اکوسیستم و طبیعت قادر است تا هر مقدار آلودگی و زباله را دفع و تحمل کند. گازهای گلخانه ای سبب گرم شدن زمین نمی شوند. آب شدن یخهای قطب به دلیل بالا رفتن دمای زمین نیست
نمیدونم منبع امار بیشتر شدن رخداد زلزله و توفان کجاست.نقل قول:
با دریافتن این حقیقت که چیزی به نام گاز گلخانه ای وجود ندارد و سبب نابودی زمین نیز نمی شود، یک سوال بزرگ شکل میگیرد و آن این است که چرا یخهای قطب در حال آب شدن هستند ؟ و چرا طوفانهای سهمگین و زلزله های شدید بیش از گذشته رخ می دهند؟ چرا فصلها جا به جا می شوند و چرا در تابستان برف می بارد و در زمستان هوا گرم و بهاری می شود؟
اما درباره باریدن برف در تابستون یه خاطره دارم. اخبار تلویزیون خودمون ( وسط های تابستون بود ) گفت که بارش برف در استرالیا باعث حیرت دانشمندان شده است. خبرنویس نمیدونسته وقتی اینجا تابستونه تو استرالیا زمستونه ( و باریدن برف تو زمستون عجیب نیست) اشتباهش رو به دانشمند های بیچاره نسبت داد.
بخشی که بنفش کردم تحت تاثیر توهم توطئه خودم بود. انگار صاحب یکی از این کارخونه های زباله تولید کنیِ هوا آلوده کن، پول داده این مطلب رو بنویسن.
پیداش کردم.
عکس سوم سیاره کوتوله اریس و قمرش دیسنومیا ست
ـــــــــــــکد:http://www.astronet.ru/db/xware/msg/1216382
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده که نیبیرو همون اریسه. بخونیم:
کسی اینجا در حد زیر صفر هم نجوم بدونه متوجه پرت بودن این مطلب میشه. این جسم ظاهرا همه چیزی میتونه باشه و ستاره شناسا هم نمیتونن فرق کهکشان،ستاره کوتوله و دنباله دار رو بفهمن.نقل قول:
این جرم اولین بار در سال 1983 توسط ایراس ( ماهواره ستاره شناسی مادون قرمز) دیده شد. گزارش واشنگتن پست چنین است :
یک جرم آسمانی که احتمالاٌ به بزرگی سیاره مشتری است و احتمالاٌ چنان به زمین نزدیک است که قسمتی از منظومه شمسی خواهد بود که تابحال در سمت صورت فلکی اریون (شکارچی) یافت شده است. این جرم چنان اسرارآمیز است که ستاره شناسان نمی دانند یک سیاره است ، یا یک ستاره دنباله دار غول پیکر ، یا یک شبه ستاره که هرگز آنقدر داغ نبوده که تبدیل به ستاره شود ، یا یک کهکشان دور که بسیار جوان و هنوز در مراحل آغازین شکل دهی اولین ستارگانش است و یا یک کهکشانی که چنان در غبار فرو رفته که هیچ نوری از ستارگان آن هرگز از آن عبور نمی کند.
بعد از کشف اورانوس دانشمندان متوجه بی نظمی هایی در مدارش شدن. با محاسبات موفق به کشف سیاره نپتون میشن. با محاسبه جرم و فاصله نپتون و مقایسه با داده های رصدی موجود متوجه میشن که جرم نپتون برای توجیه تمام بی نظمی های اورانوس کافی نیست. پس به جستجوی سیاره ای ورای نپتون میرن . نامش میشه سیاره X . ( درست مثل ماجرای سیاره فرضی ولکان برای توضیح اختلال مدار عطارد که اون اختلال ها هم با ارائه نظریه نسبیت حل شد) در جریان این جستجو سیاره پلوتو کشف میشه . اما جرم و اندازه پلوتو بسیار کمه. از ماه هم کوچکتر. پس جستجو ادامه پیدا میکنه تا میرسیم به ماجرای ویهجر در مطلی بالا. بعد از این محاسبه یکبار دیگه تمام داده های رصدی گذشته مجددا مرور شد. با حذف داده های رصدی ضعیف ( داده رصدی ضعیف به معنای آی یه سیاره جدید دیدم نیست، منظور اعلام مکان یا همون بعد و میل سیاره اورانوس و نپتون بوده ) در باقیمونده گزراش های ثبت شده دیگه اثری از اختلال مداری اورانوس باقی نموند.نقل قول:
در همان سال اخترشناسی به نام استندیش از اطلاعات ارسالی فضاپیمای کاوشگر وویجر 2 که در سال 1989 پرواز در ارتفاع پایینی بر فراز نپتون داشته است استفاده کرد تا بار دیگر تاثیر جاذبهای اورانوس بر آن را محاسبه کند. زمانی که تراکم این سیاره نیز با استفاده از این دادهها و محاسبات دوباره اندازهگیری شد، محققان آزمایشگاه پیش رانش جت از برطرف شدن اختلاف محاسبات مربوط به مدار این سیاره خبر دادند تا شاید حداقل بحث بیپایه تاثیرگذاری بر مدار نپتون خاتمه یابد البته این فقط پاره ای از جزییات بوده است بسیاری بر این عقیده هستند که ناسا پی به وجود این سیاره برده است و می خواهد با پنهان نگه داشتن ان از وحشت مردم جلوگیری کند هم اکنون پایگاهی در قطب جنوب مشغول برسی سیاره نیبیرو است.
به این معنی نیست که دیگه امکان وجود سیاره ای ورای مدار نپتون وجود نداره. احتمالش هست اما نه بر مبانی داده های مداری اورانوس.
برای آشنایی بیشتر با اریس: (محتوای پرانتز ها از من)
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3
اریس در منظومه شمسینقل قول:
دورهٔ گردش اریس به دور خورشید ۵۵۶٫۷ سال است و هماکنون در دورترین نقطه ممکن از خورشید جای گرفتهاست. به جز دنبالهدارهای بسیار دور، اریس و ماهش دورترین پیکرههای آسمانی هستند که در سامانه خورشیدی یافت شدهاند. یشینه فاصلهٔ آن از خورشید تقریباً ۹۷ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کمینهٔ فاصله اش از خورشید ۳۸ یگان اخترشناسی است.این نشان میدهد که اریس گاهی نزدیکتر از پلوتون و گاهی دورتر از آن نسبت به زمین است.( همچنان دورتر از نپتون)
قطر اریس ۲۴۰۰ کیلومتر است که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزرگتر است و جرم آن نیز ۲۷ درصد بیشتر از پلوتون میباشد.(همچنان کوچک تر از ماهِ زمین)
دیسنومیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ۱۵۰ کیلومتر قطر دارد و فاصلهٔ آن از جرم مادر ۳۷۰۰۰ کیلومتر است . ماه قمری اریس، ۱۶ روز به طول می انجامد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://neo.jpl.nasa.gov/orbits/2003ub313.html
این از تکلیف اریس.
متوجه نشدم چرا نیبیریو و اریس یکی فرض شدن. اینو گفتم تا مشکلی برای بحث نیبیریو باقی نمونه.
متوجه نشدم چرا اعلام کشف یک سیاره جدید میتونه مردم رو به وحشت بندازه. جز با تئوری توطئه.
اینم یه مطلب جالب از نیبیریو:
نقل قول:
سیاره نیبیرو که محل اقامت آنهاست (جن ها) با چشم ما در هیچ کجای منظومه شمسی دیده نمی شود. به این معنی که این سیاره در بعد دیگری قرار گرفته است.
همچنین لازم به ذکر است که جنیان فقط در زمین سکونت ندارند بلکه در سراسر عالم پراکنده هستند.
کد:http://www.shirinnazkhatoon.blogsky.com/1387/02/27/post-16/
الآن رسما منظومه شمسی چند سیاره داره؟
◙
8 تا . پلوتو بعد از کشف چند جرم بزرگ از کمربند کوییپر وارد لیست جدید سیارات کوتوله شد.
این ویدیو مربوط میشه به رزمایش موشکی چند هفته پیش ایران که دیده میشه که ابر کنار موشک به خاطر عبور شیئی نامرئی از وسط نصف میشه بعضی ها گفتن ufo بوده بعضی ها هم میگن از هواپیماهای جاسوسی فوق سری آمریکاست...البته احتمال فوتوشاپ و پریمایر هم وجود داره :31:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=HsG2rJvDKjM
اینم لینک دانلودشنقل قول:
لینک رو الان تصحیح کردم . چرا کسی نمیگه که اشکال داره؟:41:کد:http://www.box.net/shared/k7pe1rrl9k