داداش مسخره میکنی ؟؟؟ :دینقل قول:
ادرسشو که دارم. میگم چرا باز نمیشه ؟؟ الان شما میتونی وارد بشی ؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
Printable View
داداش مسخره میکنی ؟؟؟ :دینقل قول:
ادرسشو که دارم. میگم چرا باز نمیشه ؟؟ الان شما میتونی وارد بشی ؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
نه برادر من، مسخره چیه!نقل قول:
من تاحالا همش با آی پی سایت وارد میشدم ولی مدتی هست که دیگه با آی پی نمیتونم وارد بشم، با این ادرسی که دادم خدمتتون سایت باز میشه و هیچ مشکلی ندارم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
بدون مشکل باز میشه:n26:نقل قول:
سلام.
من همیشه نت 1 ماهه از مخابرات میگیرم و دانلود شبانۀ رایگان (از 1 تا 7) نداره.
تو پستها خوندم که گفتن اگه 6 ماهه یا 1 ساله بگیری، شبانۀ رایگان داره. برای همۀ شهرهای مازندران هست؟ سرعت دانلود در روز و شب چنده؟
ممنون.
اره عزیز برای همه شهراست. سرعت شب تقریبا مثل روزه و حدود ۲۲۰نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سرویس 5MB و 10MB برای شرکت های خصوصی و اداراته.که باید برن از مخابرات اینترنتشونو تهیه کنن.برا اونا اینطور نیست که سامانه بدن و از طریق اینترنت شارژ کنن.اونا میرن مخابرات میگن مثلا یه سرویس 5MB برا 6ماه تمدید کن.اگه تو پنل قرار بدن ملت همه میگیرن و تو اینترنت شبانه ترافیک مخابراتو از بین میبرن!!!!!!!!!!!:n09:
یعنی اگه بریم 10mb شش ماهه بگیریم، شبانه رایگان داره؟ اونم با همون سرعت روزانه.نقل قول:
سلام
کسی با دانلود شبانه مشکل نداره؟
من اصلا نمیتونم دانلود کنم-- هر چند دقیقه نت رو قطع میکنن باید دوباره وصل کنم نت رو-- ای دی ام هم فقط یه بار نت رو وصل میکنه وقتی نت قطع بشه-- تعدادش رو تو تنظیماتش بی نهایت گذاشتم ولی کار نمیکنه:n13:
دوستان کسی طرح یک ساله مودم رایگان جدیدا نگرفته؟
من یک مگ گرفتم سرعتم 130 هستش واسه شما هم همینه؟
من که مشکلی ندارم و راحت دانلود میکنم آی دی ام فقط وقتی که مودم کاملا خاموش باشه دیگه دست به تلاش مجدد نمیزنه احتمالا تنظیمات آی دی ام رو درست انجام ندادینقل قول: