تو سایت 2020 فقط تعرفه نامحدود داره اما سایت اصلی مخابرات تعرفه های محدود نوشته
Printable View
تو سایت 2020 فقط تعرفه نامحدود داره اما سایت اصلی مخابرات تعرفه های محدود نوشته
نقل قول:نقل قول:این شد معما :n02:نقل قول:
الان مشکل چیه و شما به چی میخوایی برسی ؟
توی سایت 2020 هم تعرفه نامحدود رو زده و هم محدود
توی سایت مخابرات تهران فقط محدود رو زده چیزی هم در مورد نامحدود نگفته دلیل اونم هیچکس فعلا نمیدونه ( یا من کسی رو ندیدم بدونه ) چون دارن سرویس نامحدود بدون مشکل میدن
الان شما میخوایی چیکار کنی ؟ میخوایی ثبت نام کنی؟ خوب بیا بگو میخوام ثبت نام کنم از چه راهی وارد شم ؟ اینجا بچه ها هستن و جواب میدن
اگر مشکلی با صاحب خط نداری ببرش امورمشترکین دم خونتون یک امضا و دوتا کپی میده تموم ، نت وصله
اگر مشکل داری و نت نامحدود میخوایی ، اینترنتی از همون سایت 2020 که نامحدود داره ثبت نام کن ( قیمت ها مشخصه و فرقی نداره )
جفتشون سایت معتبری هستن و وابسته به یک شرکت
موفق باشی :n16:
خیلی ممنوننقل قول:
دوستان یه سوالی در مورد این طرح مودم رایگان مخابرات داشتم
یکی از اقوام می خواد اینترنت مخابرات بگیره
می خواستم بدونم برای چه سرویس هایی مودم رایگان بی سیم میدن؟
اگر بخواد 256 نامحدود بگیره هم مودمش رایگانه یا حتما باید سرویس های حجمی چند مگی باشه؟
بعد الان 256 نامحدود با مودم رایگان هم همون دو ماهی 30 تومن میشه؟
دوستان 4 روز درخواست سرویس دادم ...یوزر و پسمم گرفتم...اما هنوز خطم رانژه نشده ..هنوز اینترنتم وصل نشده...
تو سایت مخابرات زده درخواست دایری شما در وضعیت آرشیو شده می باشد..
یعنی تا کی باید صبر کرد؟پورت خالی یعنی موجود ندارند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برين خدا رو شكر كنين. اينجا خراسان رضوي 2 ساله اينترنت نامحدود نميدن.فقط طرح حجمي. هر صفحه رفرش كني 5 مگ از حجمت ميره. قيمت ها بسيار بالا. طرح طلايي 12 ماه 24 گيگ حجم 325 هزار تومان. به الله بيچاره كردن مردم رو. دزدي هاي بسيار زيادي توسط پشتيباني ميشه حجمتو كم ميكنن. هر وقت ميزني پشتيباني ميگه صف انتظار نوبت شما 50. ساعت 2 شب يا 12 ظهر هم كه زنگ بزني ميگه نوب شما 50. برا پوله خوبي گير مخابرات بياد يه 30 40 دقيقه منتظر وايستي. قطعي بسيار زياد داره. من خودم 6 ماه پيش به دليل كمبود پورت پورتمو قطع كردن وقتي پيگيري كردم ديدم براي يكي از آشناهاشون وصل كردن خلاصه با پيگيري كردن طرف به گ و ه خوردن افتاد. و دزدي هاي ديگه...............
حتما پورت خالی ندارن رفتی مرکزتون درخواست دادی یا از طریق سایت ؟نقل قول:
برای افزایش پهنای باند از 1 مگ به 2 مگ چه مدرکی میخواد؟
من 2 بار درخواست دادم هر دوبار عدم تایید زدن. باید نامه ای ببرم؟ اصلا 2 مگ میدن به خونگی؟
برو مرکز مخابراتیت برا درست می کنند. مدرک هم چیزی ازت نمی خوان. سایت مخابرات تعطیله...نقل قول:
آخه تو سایتش یه قسمت داشت به اسم "شماره نامه موافقت با پهناي باند" .اونو من خالی گذاشته بودم .فکر کنم باید نامه ای چیزی باشه که موافقت کنن.نقل قول:
مطمئنین برم مخابرات بدون هیچی برام 2 مگش میکنن و مدرکی نمیخوان؟