من که دیشب زدم 4 گیگ دانلود شه دیدم 1 ساعته دانلود شده دهنم وا موند رفتم بازم لینک هرچی ویندوز و درایور پک بود زدم برا دانلود خلاصه 12 گیگ گرفتیم دیشب ولی خوابم برد وگرنه تا صبح 20 تا رو شاخش بود.
Printable View
من که دیشب زدم 4 گیگ دانلود شه دیدم 1 ساعته دانلود شده دهنم وا موند رفتم بازم لینک هرچی ویندوز و درایور پک بود زدم برا دانلود خلاصه 12 گیگ گرفتیم دیشب ولی خوابم برد وگرنه تا صبح 20 تا رو شاخش بود.
سلام ازمن خط مربوط به مخابراتی که دارم دوستان 4 روزی میشه که برای کانکت شدن مشکل دارم اینترنت کانکت نمیشود پیغام یوزر و پسورد را دریافت میکنم یا بعد از چند دقیقه کانکت میشود قبلا این مشکل را نداشتم جالب اینجاست که به پشتیبانی تماس گرفتم بعد از چند دقیقه پشت خط موندن به من میگه شما اگر پیغام یوزر و پسورد دریافت میکنید به خاطر اینه که مودم روی حالت کانکشن دستی تنظیم کردین باید رواتومات بزارین تا اون پنجره نمایش داده نشود نمیدونم این پشتیبانی مخابرات خراسان رضوی چرا اینقدر سطح معلوماتش بالایه که به این بیسوادا یکی نیست بگه آخه چه فرقی بین دستی اوتومات هست که وقتی شما روی حالت دستی این پیغام که دریافت میکنی روی حالت اتومات درسته که پنجره یوزر و پسورد نمایش داده نمیشه درصورتی که اینترنت وصل نباشد اما در هر صورت بازم روی حالت اتومات به اینترنت کانکت نمیشود مودم واقعا من موندم مدیر عامل مخابرات خراسان رضوی مدرک سیکل داره یا که نه یا حتی مقطع ابتدایی رو پاس کرده اصلایا اصلا جهشی به اینجارسیده:n09:
در ضمن دوستان این MTU مربوط به مخابرات چه عددی باید ست کنیم ممنون:n02:
سلام
پس از 10 ساعت قطعی الا وصل شدم
هنوز مشکل کانکت شدن پابرجاست
و به قول خودشان دسگاهاشون را هم ارتقا دادن ول مشکل حل نشد
45 روزی هست این مشکلات هستش
و روزی نیستش که از نیم ساعت تا 10 ساعت قطع نشوم
باتشکر
شما مرکز انقلاب هستید ؟ فیبر هستید؟نقل قول:
آقا دیشب اینترنته بعضیا عالی بوده سرعتش، اینترنته بعضیای دیگه مثه ما کلا از دیروز قطعه ، الانم وصل میشه بیست ثانیه وصله باز یه ساعت قطع میشه، زنگ زدم 8413535 میگه که سراسریه از مخابرات قطعی داریم:n03:
من هم شکایتم رو نسبت به کم فروشی و عدم پاسخگویی ارسال کردم.
برید و اگر نسبت به سرویستون مشکل دارید حتما شکایت کنید. تا شکایت نکنید فکر میکنن همه چی عالیه و مشکلی ندارید.
سامانه 195.ir
سلامنقل قول:
مرکز استقلال فیبرنوری
باتشکر
جالبه چون گاهی وقت ها فکر می کنم این ادم های نفهم مسئول اینترنت حتما خودشون یه سرویس دیگه استفاده می کنن که از مشکلات ما رو برطرف نمی کنن و اهمیت نمیدن ، طی چند وقت اخیر که مدام به 2020 لعنتی زنگ می زدم هی به اون اپراتور های نفهم میگم این کارشناسان شما مگه چه جور ادم هایی هستن که هر وقت زنگ می زنیم می گین مشغول کار در شبکه ان خوب پس یعنی خنگ ان که همیشه دارن کار می کنن هنوزم کلی مشکل داره شبکه !!!! بعد به اپراتور می گم این خرداد اغلب اوقات اینترنت قطع بود با کمال وقاحت و پررویی اپراتور هاش می گن نخیرررررر هم چین چیزی امکان نداشته که نت مشکل داشته باشه فوقش قطعی برای چند ساعت کوتاه بوده !!! اون حتما خط تلفن تون مشکلداشته یعنی این قدر نفهم و اشغال که حاضر نیستن بپذیرن مشکل داشته شبکهنقل قول:
تازه اینجا یک سایتی هست که ممکنه عده معدودی بیان اینجا ولی بازم پست های کاربران همه گواه هست که مشکل از خود مرکز مخارات بوده وگرنه چه طور امکان داره که خطوط تلفن و مودم های ما همزمان با هم مشکل داشته باشه !!!!!!!!!!
میشع تنظیمات هم ای پی و هم DNS رو بگید مرسینقل قول:
سلام.دوستان منم خیلی قطعی دارم.شکایت هم کردم هم به بازرسی هم به سازمان تنظیم مقررات.
با اینکارها به جایی نمیرسیم.باید حضوری شکایت کنیم و کاغذ پر کنیم. 195 و تنظیم مقررات زیاد به مخابرات گیر نمیدن چون شرکت مخابرات به بالاها وصله.
بهترین کار نامه نوشتن به وزارت خونه و دفتر رئیس جمهور است. باید تعداد مون زیاد باشن و یک نامه را همگی امضا کنیم تا قابل پیگیری باشه.
اما یک عده میگن باشه ولی به محظی که باز سرعتها خوب بشه میرن و میگن همچی خوب شد و گور بابای بقیه.
باید کار اساسی کرد.