چه عجب یک نفر پیدا شد سمنان افتاده بودنقل قول:
منم اونجا افتادم
شما هم امریه گرفتی ؟
Printable View
چه عجب یک نفر پیدا شد سمنان افتاده بودنقل قول:
منم اونجا افتادم
شما هم امریه گرفتی ؟
دکتر ها میتونن از معافیت پزشکی استفاده کنن یا نه ؟؟؟
کسی قانون دقیقش و الان میدونه ؟؟؟
مگه پدافند سمنان واسه امریه هاست؟ واسه نیرو زمینی ارتش هست؟نقل قول:
یعنی مثلا تو شهر باشهنقل قول:
و من دیپلم دارم تو سپاهی یه جایی بی افتم هر روز ساعت 3 مرخص هستم ؟
فرقی نمیکنه دوست عزیز کسی که معافیت پزشکی تحت قوانین شاملش میشه می تونه از این قانون استفاده کنه !نقل قول:
داداش اگر شهر خودت باشی و تو ارگانی مثل سپاه باشی بله ساعت 3 می تونی بیای خونه ! یکی از دوستان من با همین شرایط می رفت و ظهر بر می گشت خونه !:n01:نقل قول:
خیر دوست عزیز فقط درصورتی که بیماری درحدی باشد که حتی قادر به طبابت نباشند میتونند از معافیت پزشکی استفاده کنندنقل قول:
موفق باشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++
پ.ن :دوستان لطفا انقدر اسپم نکنید اگر تعدادی سوال دارید همه را با هم بپرسید
سرعت تاپیک خیلی بالاست و متاسفانه بار چندانی هم نداره لطفا رعایت کنید
دوستانی که جدیدا مدارک خود رو ثبت کردن واسه اعزام بیان بگن که آیا 12.1 خوردن یا نه؟
درجات نظامی در نیروی انتظامی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجات نظامی در سپاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درجات نظامی در ارتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لباس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لباس نیرو زمینی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب شير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لباس نیروی انتظامی منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لباس نیرو هوایی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مركز آموزش هاي هوايي شهيد خضرايي لباس سربازان امور زندانها منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سربازان زندانها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سربازان نیروی دریایی ارتش منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس آموزشی سپاه با ارتش و نیروی انتظامی چ فرقی داره ؟ اگه با عکس باشه بهتره