حاجی الان من دوبار هست که دارم با دوتا شغل لول آپ میکنم اما شانسشون بالا نمیره...
Printable View
حاجی الان من دوبار هست که دارم با دوتا شغل لول آپ میکنم اما شانسشون بالا نمیره...
پيداش كردم تو يكي از كوستا ميده فقط بايد 40تا كوست رد كني تا بهش برسي:20:
قيدشو زدم :31:
با 2 تا شغل لول آپ میشی ؟!! ایول بابا !! من 3.000 تجربه برای لول آپ میخوام !!! :دی
من هم دارم :20:نقل قول:
نه خیر منظورم اینه که یه بار این شغله که دینامیت میداد لول آپ شدم که شانسش بالا نرفت...یه دفه هم پرتقال چیدم و لول آپ شدم اما باز شانسش بالا نرفت...
میشه واضح تر بگی ؟ لول آپ شدی و شانس بالا نرفت ؟ یعنی چی ؟!!نقل قول:
حاجی گفت با هر شغلی که لول آپ شی،شانس اون شغله میره بالا....اما من دوبار تست کردم و در هر دوبار شانسش تغییری نکرد
سلام برو بچس اولا چاقال دمت گرم خوب اموزشی زدی دوما این لول دوئل چطوری کار میکنه؟ینی من که لول دوئلم 10 تا بیشتر از لول خودمه با چه محدوده ای از نظر لول خود افراد و لول دوئلشون میتونم دوئل کنم و برعکس.اهههههههههههههه چقد سخته توضیح دادن امیدوارم متوجه بشین چی گفتم.:31::10:
مقدار شانس هر كار (Luck) تغيير ناپذير هست! چيزي كه من ميگم اينه كه اگه مثلا شما فقط 10 تجربه لازم دارين و و مطمئنين كه لول آپ ميشين كاري انجام بدين كه شانس بالايي داره چون شانس دادن آيتم توي اون كار در همون موقع اي كه لول آپ ميشين زياده!!نقل قول:
تجربه من نشون داده هر كاري رو انجام دادم كه توي اون كار لول آپ شدم لا اقل يه آيتم داده حالا هر كاري باشه!!
منظورتو گرفتمنقل قول:
یادمه توی ورلد 1 روح سگ ولگرد سیستمش رو گذاشته بود
مثلا اگه به 1000 تجربه توی دوئل میرسیدی 6 لول ، لول دوئلت جلو تر بود و ....