امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه
Printable View
امشب وضع خیلی خرابه. واسه ماکه با 4 کیلو بایت دانلود میکنه
اوه اوه واسه من چقدر سرعتش زیاد شده
515 شبانه دارم و دو تا با هم گذاشتم بره و هر کدوم حدود 120 تا سرعت دارن !!!!!
امشب قاطی کرده و سرعت شما یک مگ , دو مگی ها رو گرفته و میده به ما بدبخت بیچاره ها :دی
امشب شب فقیر و فقرا هست :دی
مال من همون 1مگ هست....
کی میخوان به وعدشون عمل کنن خدا عالمه:n13: الان بچه هایی که یه اینترنت 4500 تومنی مخابرات رودارن شبا با 250 تا رایگان دانلود میکنن :n04:نقل قول:
اونوقت ما ماهی 41 هزار تومن بدیم و چیزی جز بدترین پینگ ایران و کمترین سرعت شب برای 2 مگ حجمی رو تجربه کنیم:n28::n30:
همونطور که گفتم هر وقت زیر ساخت پهنای باندشون رو تحویل بده و مخابرات هم اجازه بده بزارن تغییرات انجام بدن!نقل قول:
من میخوام یک مگ برنزی بگیرم زنگ زدم سرعت دانلودش رو پرسیدم میگه 70-80
یعنی چی اخه
این که یک مگ نیست
حالم بهم خورد از اسیاتک
کسی یک مگ برنزی داره بهم بگه حرفشون درسته یا نه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درست گفتهنقل قول:
روی 700 کیلوبیت بسته میشه
دوستانی که از شرکت کلاش و کلاهبردار آسیاتک اشتراک دارند و سرعتشان محدود شده ، لطفاً همگی باهم به سامانه شکایت سازمان تنظیم مقررات رفته و شکایت کنیم :
من از یک وکیل این موضوع را پرسیدم :کد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
توجه کنید که در قرارداد هیچ اشاره ای به اختیار شرکت در ساعات رایگان نشده ، درواقع شرکت موظف به تامین پهنای باند مشترک در تمام ساعات است و ارائه خدمات رایگان ترفند بازاریابی و رقابت شرکتهاست .
محدود کردن ساعات شبانه برخلاف قرارداد ، از نظر حقوقیتدلیس در معامله و نوعی کلاهبرداری محسوب می شود . یعنی شرکت باید رسماً در قرارداد یا تبلیغات به مشتری اعلام کند که در ساعات رایگان سرعت را کم میکند ( یا حق تعیین سرعت را دارد) تا مشتری بتواند تصمیم بگیرد . درواقع چون موضوع ساعات رایگان در تبلیغ و لیست تعرفه های شرکت مطرح شده جزو وظایف آنها بوده و رایگان بودن حق اضافه ای برای شرکت ایجاد نمیکند که درآن دست ببرد ! بنابراین عملکرد شرکت برخلاف قرارداد بوده و ضمن باطل شدن قرارداد موجب اعاده خسارت می شود .
مجددا از همه عزیزان خواهش می کنم ، ازآنجا که شکایت به خود شرکت هیچ فایده ای ندارد ، همه باهم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم . (من شکایتم را ثبت کردم)
درضمن از مشترک شدن دوستان و آشنایان در این شرکت کلاهبردار ممانعت کنید ( تبلیغ منفی کنید) .
فراموش نکنید که بسیاری از شرکتها سرعت شبانه شان را درست کرده اند.
دوست عزیز من خودم این موضوع رو تلفنی پیگیری کردم.نقل قول:
طرف میگفت اگر در قرار داد ذکر شده باشه شبانه فلان سرعت رو باید بگیری میتونی شکایت کنی. در غیر این صورت از ساعت 1 تا 8 صبح شرکت داره به ما افر میده!! و میتونه هر کاری باهاش انجام بده....
نظرت چیه؟راهی داری....؟
سلام.
من میخوام سرویس یک مگ نامحدود برنزی رو بگیرم ماهی 45500 .
زنگ زدم میگه بطور میانگین میشه با 80 تا 100 کیلوبایت دانلود کرد و هیچ محدودیتی نداره ...
دوستان که تجربه کردند راست میگه؟؟
یعنی ماهی 100 گیگ هم میشه دانلود کرد ؟؟؟