خواهش میکنم ، توضیح طرح هارو پیدا نکردم ببینم فرقشون چیه ، اما شما 2 کمتر نگیر ، 2 مگ بگیری در بد ترین حالت 200kb دانلود رو داری دیگه که جوابه کارتو میده ، سرعتا هم اصلا حساب کتاب نداره به مرکز مخابراتی بستگی داره ، من 2 مگ طرح خودم توی خونه قبلی 200 کیلو بایت دانلود میکرد بعد خونه رو جابه جا کردم طرحمو دادم آوردن روی خط جدید سرعت خونه جدید 1100 کیلوبایت شد ، بستگی داره مرکزتون شلوغ باشه یا نهنقل قول:
سرعت روزانه و شبانه یکی هست ، شب سیستم رو بزار دانلود کنه خودت بگیر بخواب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو نصب کن بهش ساعت و تاریخ میدی خودش سیستمو خاموش میکنه
من نظرم اینه که 3 ماهه بگیر که اگه طرح جدید اومد عوض کنی ، (طرح مودم دار بگیری بعد بخوای عوض کنی جریمه داره) ، یه سوال بکن ببین طرح بدون مودم رو بخوای با یه طرح دیگه عوض کنی شرایطش چه طوری هست که فردا گه طرح بهتر دادن خواستی عوض کنی مشکل واست پیش نیاد .
با سرعت 200kb حدود 700 مگ در ساعت دانلود میکنه شبی 3 گیگ تا 3.5 گیگ میشه که جوابتو میده ، شاید هم سرعت بیشتر بهت دادن
اگه خریدی ، شبا یه 10 دقه دیر تر دانلود رو شروع کن از اونور هم 10 دقه زودتر تموم کن چون بعضی وقتا دیر سویچ میکنن از شارژت کم میشه.
یه نکته دیگه ، قدیما ساعتا جلو میرفت سیستم بهم میخورد شارژ کم میکرد اما فکر کنم درستش کردن