خب معلومه، باید مودم های خودشان را قالب کنند دیگهنقل قول:
Printable View
خب معلومه، باید مودم های خودشان را قالب کنند دیگهنقل قول:
برای من که حدود ۶ ماه از شاتل استفاده میکنم، هیچ مشکلی نداشته تا الاننقل قول:
دوستان شاتل با مودم دی لینک که مشکلی نداره؟
این دقیقا مشکله من هم هست، هرچی هم گفتم، کسی کاری نکرد، خدا آخر عاقبتشونو بخیر کنه!نقل قول:
من بر عکس شما
به محض تبدیل ساعت 00:59 به 01:00
سرعتم از 62 میشه زیر 1 کیلو
و سیستم رو خاموش میکنم میرم لالا
خسته شدم از بس با یک مشت ادم نفهم پول ملت خور تو پشتیبانی هر شب مطرح کردم این قضیه رو
نه شاتل زنده است...نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابراته که مرده یعنی بمیره بهتره ... پهنای باند رو آورده پایین ....
دلیل بسته شدن مسنجر و پایین اومدن پهنای باند واضحه !
من هم مشکل سرعت افتضاح و پینگ بالا رو دارم بخصوص شبها.
خبر...خبر...خبر
رکورد پینگ بدست بنده شکسته شد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز هم دیشب در دانلود فایل 450 مگابایتی از سایت خودم مشکل داشتم که فقط از 2 پورت استفاده میکرد. سرعتش 10 بود. ولی فایلهای دیگه که از سایت خودم میذاشتم که کم حجم تر بودن اونا رو با سرعت 70 دانلود میکردن.
الان یکی به من بگه تا کی میخوان این روش رو ادامه بدن؟ تا کی میخواد اینترنت اینطوری باشه؟ نه یاهو نه پیراکسی نه هیچی...
پس چرا ما هیچ مشکلی نداریم؟نقل قول:
فقط باز بایید driveresho از تو cd نصب کنی.
سلام
الان سرعت خیلی بد هستش
41900 در هر سه ماه برای 512 با سرعت دانلود اگه خدایی نکرده خوب باشه 60 با 5 گیگ محدودیت
همین مبلغ رو دوستم در همسایگی می دهد برای صبانت و میگه سرعت دانلودش 100 هستش با 6 گیگ محدودیت
اگه تایید بشه این آخرین بار هست که از شاتل استفاده میکنم
سلام.
منم یواش یواش دارم به جمع ایدیاسال دارا می پیوندم... (اوهو!) .. می خواستم مودم D-link و اینا بخرم ولی مثل اینکه نمیگذارن...
یا میگذارن؟ این خانومه گفت یکی از این مارکا رو بخر: Billion, Levelone, asus, symphony, paradyne, zyxel
ولی من d-link می خوام بخرم!! :31:
آخه دی-لینک 4 تا پورت داره 45 تومن... ولی مثلا ایسوس 1 پورت لن داره، 55 تومن! آخه این انصافه!
حالا اگه دی-لینک بخرم ایدیاسال پر؟ :13:
بعد یه چیزی... اگه بخواهیم به دو تا کامپیوتر وصل کنیم باید چیکار کنیم؟ یه توضیح کوچولو بدید لطفا...
با تشکر
نه كار ميكنه ولي اگه كوچكترين مشكلي براتون پيش بياد به پشتيباني بگي مودمم دي لينكه ما كه گفتيم تحت ساپورت ما نيست!نقل قول: