همینا رو هم تست کردم ممنون./نقل قول:
ارادتا شهر تراختور:n02:
Printable View
همینا رو هم تست کردم ممنون./نقل قول:
ارادتا شهر تراختور:n02:
اقا الان زنگ زده بودم به دفتر مرکزی مکس نت
گفتم اقا می خوام سرویس رو عوض کنم و از سرویس های حجمی ویژه تون استفاده کنم . اول که یارو هنگ کرد گفت کدوم سرویس تا بیام حالیش کنم کمی وقت برد :n08: بعد گفتم اقا سرعت دانلود سرویس کلاسیک چنده ؟ یارو گفت بذار الان می گم :n08: بعد ضرب و تقسیم گفت دور و بره 64 کیلو بایت :n08: گفتم توربو چند گفت دور و بر 100 :n20:
گفتم بابا طرف داره با سرویس کلاسیک + مخابرات با 200 دانلو می کنه طرف قبول نمیکرد :n08:
گفتم بعد 18 روز که اکانتم تموم شد ازتون می کشم بیرون میرم مخابرات :n08:
اونوقت از ژاپن این سرویسها رو گرفتین دیگه:n08::n09:نقل قول:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
نه منظور توربو به کلاسیک و توربو به الترا و ...!(مشترک میتونه خودش عوض کنه یا باید بیاد خدمتمون؟!):n08:نقل قول:
به عوامل خیلی زیادی مربوطه پینگ ... روتر های موجود و درگاه خروجی ، عوامل فیزیکی مثل نوع کابل ها .... نمیشه کاریش کردنقل قول:
خود همارا از درگاه رزتلکام که از آذربایجان تا روسیه میگذره داره استفاده میکنه که متصل هست به ترانزیت اروپا - آسیا و نسبت به اون ترانزیتی که از خلیج فارس میگذره فاصله کمتری به اروپا داره و در نتیجه latency و پینگ هم مناسبتره کابل هایی هم که توی این درگاه رزتلکام استفاده میشه از نوع STM-64 هستش که هرکدوم تا 622Mbit/s ظرفیت دارند.
تو عکس هم میبینید که بعد از مسکو تقسیم میشه به چندتا درگاه مجدد که بسته به اینکه از کدوم درگاه استفاده بشه پینگ ها متفاوته
فکر کنم از سایت میشه تغییر دادنقل قول:
نمیشه انگار آخه یکی از دوستان چند روز پیش تمدید کرده بود تغییر نکرده!(البته از CRM میگی؟ یا از سایت خود کاربرا!؟)نقل قول:
دانلود امشب من تا ساعت 8 صبح دقیقا 5 گیگ بود
در مورد صبانت سوال داشتم . سرعت دانلود سرویس 2 مگش چقدره ؟ شبا چقدره ؟ سرویس 2 مگ رو به کاربر عادی میده یا حتما باید ی کارت کوفت و زهرماری جور کنی :n02: