سلام
مانيتور من هم LG FLATRON F700P تقريبه مال 6 سال پيشه
سلام
مانيتور من هم LG FLATRON F700P تقريبه مال 6 سال پيشه
نقل قول:
سلام مرسي آقا شهاب گل
حالا از شانس خوبه من كه امروز هم جمعه هست
حالا ببينم فردا گيرم مياد يا نه
ولي ديروز داشتم دنبالش ميگشتم چند جا داشتن اما به جاي 15 پين 9 پين بود
شكلشم مثل اين كابلهايي هست كه براي lcd به مانيتور ميزنن ولي دوسرش نر ي هست اينجوري بود
در كل بخوام بگم سيمي بود ولي خوب دو سرش مادگي بود 9 پين هم بود قيمتش هم 1500 تومن
حالا اگه 15 پين گيرم بياد همون حالت سيمي باشه كارمو راه ميندازه؟
چي گفتم خودم هم نفهميدم چي شد:31:
نه امیر جون مشکلی نداره شما هر کدومش چه سیمی و چه معمولی رو بگیرید مشکلی نداره.نقل قول:
طبق اخرین تست های اینجانب گیم پد farassoo fgp 660 به 360 نمی خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه 1 ساعت میشد داشتم با 360 بازی میکردم که یهو کنسول خاموش شد و چراغ پاور قرمز شد و مجبور شدم دوشاخه رو از پریز بکشم . البته دوشاخه 360 رو به محافظ وصل کردم و محافظ رو کلا کشیدم و دوباره زدم چراغ به حالت معمولی (زرد) بازگشت و دستگاه روشن شد و کار کرد . منتها بازی نکردم باهاش و زود خاموشش کردم . دست زدم به پاور کلی داغ شده بود .
جریان چیه ؟ واسه کسی پیش اومده ؟ پاور داره میسوزه ؟
دوستان من LT رو از کجا دانلود کنم می شه سریعا لینک مستقیم بدین ؟! روش نصبش چطوریه ؟! آموزش ندارین؟!
می شه لینک آموزشش رو هم بدین !
واسه من پیش اومدهنقل قول:
نه مشکلی نداره روی خود پاور هم نوشته که وقتی برق نوسان و این چیزا داشته باشه قرمز می شه:10:
دستگاه های آرکید هم پورت hdmi دارند؟؟؟؟ کلا به نظر شما به نسبت قیمت الایت بیشتر میارزه یا آرکید؟؟؟
البته نشده کلید کنم رو داغ شدن پاور که بخوام هی تست کنم که چقدر داغ میکنه . اما اینبار بیشتر داغ کرده بود .نقل قول:
آره روشو خوندم . پس اوتومات دستگاه خاموش میشه . فقط گفتم یه موردی نباشه که ندونم و به دستگاه اسیب برسه یا خود پاور چیزیش سه .
TNX a lot
سلام دوستان، من شاید برای عید بخوام یه دستگاه xbox بخرم، الان زنگ زدم به دوستم که تو رشت مغازه فروش کنسول دارن، گفت یه سری اومده، که فکر کنم، فکر کنم گفت اسمش super elite هست! که خودش دوتا دسته اورجینال داره و نمیدونم 120 گیگ هارد یه کمتر ( یا بیشتر ) و یه سری توضیحات دیگه که من چون همینجوری سر سری میخواستم ببینم مزنه چطوره زیاد توجه نکردم. قیمتش هم گفت 500 و خورده ای!
مدل های دیگه هم، از 315 شروع میشد.
خواستم ببینم الان چه مدلی بخرم خوبه؟
میخوام Live هم بازی کنم، البته فکر کنم فرقی نمیکنه چه دستگاهی بگیری و همه این قابلیت رو دارن...