کلا گیره رو 9ک :دی:دی:دینقل قول:
امروز دانشگاه رفتم سایت پینگم با تهران 4 بود!! تازه اونم رو یه سیستمه درب و داغون که بزور بالا میومد...! به ما که تازه رفتیم 256 نامحدود میدن بقیه بالاتر و ملت هم لاشخور مگه رحم میکنن...؟!
Printable View
کلا گیره رو 9ک :دی:دی:دینقل قول:
امروز دانشگاه رفتم سایت پینگم با تهران 4 بود!! تازه اونم رو یه سیستمه درب و داغون که بزور بالا میومد...! به ما که تازه رفتیم 256 نامحدود میدن بقیه بالاتر و ملت هم لاشخور مگه رحم میکنن...؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
اپلود چرا زیاد اما دانلود کمه اپلود چه تاثیری داره اصلا
دوستان این ماه پارس واقعا قاطی کرده!!!!!!!!!! ریز مصرف که نمیده تازه داره فضایی هم حجم کم میکنه!!!!!!!!!!!!!!!! ماههای پیش با همین وضع آخر ماه 3 گیگ اضافه می آوردم اما حالا تازه با 1 گیگ اضافه تا 53 روز آینده فقط 4 گیگ حجم دارم؟!؟!؟!؟!؟!؟! یعنی من 7 گیگ دانلود کردم و خودم خبر ندارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه دارم دیوونه میشم که این چه وضعی هست؟
جالبه اپلود شما خوبه ولی پینگت بالاست معمولا هرچی اپلود بیشتر باشهنقل قول:
لود شدن صفحه های وب زودتره و همینطور کاهش پینگ تا جایی که یادم میاد اینطوری
برای بازی های انلاین و هاست شدن اپلود خوب لازم داریم پارس پینگش و اپلودش خوبه اما همیشه قطعه :39::worried:
سلام
دقیقاً منم همچین مشکلی دارم. کلی ویدئوی آموزش نرم افزار و مستند گذاشته بودم واسه دانلود امّا نمیشه. یه زمانی خوب بود. صبح بیدار میشدم میدیدم کلی دانلود کرده ولی یه مدته اینطوری میشه. فکر کنم نصفه شب چون ارتباط یکی دو بار قطع میشه همچین مشکلی هست. چون صبح هم دیدم دانلود نمیکرد تا اینکه یه بار مودم رو خاموش و روشن کردم دوباره وصل شد. اما چه فایده ؟!نقل قول:
نمیشه یه کاری کرد سر یه زمان خاصی یه بار نصفه شب خودکار کانکشن رو ریست کنه تا اگه قطع شده بود دوباره وصل کنه ؟ همچین نرم افزاری هست ؟
فکر کنم یه نرم افزاری بود cidial بود یا auto recconnect ؟!
موفق باشید
با تشکر
این هم تست سرعت من تو ساعت غیر رایگان:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==
نمیدونم چه مرگش شده هر روز بین ساعت 18 تا 20 دیسی میشه بعد درست میشه:13:
گزارش مصرف که دیگه بماند خودتون در جریان هستین.
حیف که وقت ندارم وگرنه میرفتم شرکت پدر پدرسوختشون رو درمیاوردم.
سرعت تک دانلودم خوبه...
ولی اگه دانلود کم باشه اپلود هر چی باشه بازم صفحه دیر باز میشهنقل قول:
اشتباه نقل قول شد خطابم به Hunk_Dead13 بود شرمنده:31:
سلام دوستای عزیز. من سرویس 1 مگ 2 گیگ محدود دارم که شبی حدودا 4.5 گیگ دانلود می کنم. اشتراکمم تا چند روز دیگه تموم می شه. هوس کردم سرویس CRA 1 مگ نا محدود بگیرم. به نظرتون سرعتش به درد می خوره؟ اون رو بگیرم یا همین رو تمدید کنم؟؟ دوستانی که 1 مگ CRA دارن بی زحمت بگن سرعت دانلودشون میانگین رو چنده و تو 24 ساعت چند گیگ دانلود می کنن. مرسی دووستان
درسته هر 2 ارتباط دارن و وقتی 2 تاشون بالا باشه صفحات و همینطور پینگ کمتر میشهنقل قول:
من اون ماهای اول که پارس داشتم سرعت دانلودم 150 بود و پینگم مثلا با سرور تهران 80 90
زنگ که زدم از سرعت دانلود کم کردن و به اپلود دادن و همینطور نویز خطم رو بهترین حالت در اوردن
البته بگم چون پارسه از دان گرفت تا به اپلود :31: وگرنه اصلا به هم مربوط نیستن الان سرعت دانلودم 110 شده ولی صفحهات وب 2 3 ثانیه باز میشه