از نظر مودم درسته قیمتشون یکیه تقریبا ولی هزینه ماهیانه 44 تومان برای سرعت 128 خیلی زیااده، من برای سرعت 512 ایرانسل دارم ماهیانه 27 تومن میدمنقل قول:
رایتل از ایرانسل که دزدتره :n02:
Printable View
از نظر مودم درسته قیمتشون یکیه تقریبا ولی هزینه ماهیانه 44 تومان برای سرعت 128 خیلی زیااده، من برای سرعت 512 ایرانسل دارم ماهیانه 27 تومن میدمنقل قول:
رایتل از ایرانسل که دزدتره :n02:
هزینه 1گیگ بسته افزایشی یا ترافیک اضافی وایمکس 8هزارتومان است دیگه این موضوع همه چی را روشن میکنه...نقل قول:
شما اگر سرویس 512 وایمکس بگیرید قطعا سرعت با IDM حدود 16کیلوبایت یا کمتر است... من حدود سه ساله از وایمکس در اصفهان تهران و خوزستان تست کردم واقعا ناامید کنند هست تاکید هم نمیکنم رایتل بگیرید من بر اساس پوشش مناسبی که داره پیشنهاد دادم اگر دوست شما دانشجو است میتواند یک سیم کارت دانشجویی ثبت نام کند و از سه ماه اینترنت رایگان با حجم مشخصی که درنظر گرفته شده استفاده کند بعد تصمیم نهایی را بگیرد.
سلام
کسی میدونه چجوری میشه حجم اضافه خرید؟
میخوام سرویس 512 پایه بگیرم.
اصلا این چقدر سرعت داره؟
آیا همون 5 گیگ حجم رو میشه دان کرد؟
راستی وایمکس چیزی بنام دانلود رایگان نداره؟اگه داره کدوم سرویسشه و چجوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت ایرانسل در اصفهان افتظاح بود اما الان 2-3 ماهه واقعا خوب شده و سرعت لود پیج ها بالا رفته.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای خرید حجم اضافه وارد کنترل حساب اینترنتی بشید از سمت راست بسته های افزایشی انتخاب کنید.
سرعت سرویس های ایرانسل اسمی هست یعنی 512 به شرط آنتن دهی مودم و پهنای باند منطقه 64 کیلوبایت هست.
بله شما مثلا میتونید 5 گیگ در دو روز مصرف کنید یا در 30 روز.
تمام سرویسهای حجمی ایرانسل از ساعت 2-8 رایگان هستند.
سرعت سرویس 512 اصفهان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ۱۲۸ با ضریب یک به یک دارم .راضیم ازش هم قیمتش از ۵۱۲ پایین تره و هم سرعتش بیشتره. به دکل خوبی هم که توی شهر هست وصل میشم و هرشب حدود یک گیگ و نیم دانلود دارم
من 512 دارم، سرعتش اکثر اوقات 60 کیلوبایت هست، شبانه هم حدودا 1 گیگ و نیم دانلود میکنمنقل قول:
کسی نمیدونه چرا توو سایتش واسه ثبت نام که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره؟؟؟ (گزینه بله ندااره)
مودم دسته دوم تهیه کن بصرفه تره...احتمالا دیگه برای اون منطقه که انتخاب کردید مودم نمیفروشه...نقل قول:
اگه چشمك زن نباشه آرهنقل قول:
فقط ممكنه يك كم سرعتت كم بشه و پينگت بالا بره
بعضي وقتا شده شبا ميزارم واسه دانلود و صبح بيدار ميشم و ميبنيم چراغ قرمزه ولي خوب دانلود ميكنه
دوستان قصد تهیه وایمکس ایرانسل رو دارم
میخواستم بدونم وضعیت اینترنت 1 مگ چطوره
ماهی 10 گیگ
سرعت دانلودش چطوره ؟ لود صفحات ؟
بین ایرانسل و مبین نت موندم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
کنترل ریز مصرف وایمکس
برای کنترل ریز مصرف وایمکس دقیقا چیکار باید کرد؟
میخوام ببینم تو ساعت شبانه 2 تا 8 واقعا مصرف من رایگان محاسبه میشه یا نه!؟
الان در این قسمت:
اینجوری وارد میکنم اون پیام رو میده...
باید چجوری بزنم؟؟؟
واقعا لازم دارم اینو بفهمم...