نقل قول:line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.
Printable View
نقل قول:line attenuation فاصله تا مرکز مخابراتی هست و ملاک مناسبی برای نویز نیست.
ملاک اصلی snr هست که برای دوستمون لب مرز هست و اگر 12مگ بزارن احتمال قطعی و افت سرعت دانلودش زیاده.
بله دقیقا درسته.:n01:نقل قول:
عزیزان برای من دکمه تشکر برای بعضی دوستان عزیزم مثل and-roid2 و bilmazlar و چند نفر دیگه حذف شده.برای بقیه دوستان هم اینطوریست.؟آخه اینطوری ما شرمنده این دوستان میشیم:blush:
برای منم ندارن دکمه تشکر !نقل قول:
بنده به دلیل یه سری دلایل برای مدتی دسترسی "تشکر" ازم گرفته شده.نقل قول:
موفق باشی دوست من:»
امشب 12 گیگ دانلود کردم :n09::n10::n02:
نقل قول:احتمالاً چرت و پرت زیاد گفتم، دگمههرو ورش داشتن.:n08:نقل قول:
آقا به من که دلیلی ارائه نکردن. ظاهراً همین طوری محدود شدم. اگه بخوام درستش کنم به کی و چطوری باید اطلاع بدم؟نقل قول:
واااااییییی دیروز از بن بودن در اومدم دارم حال میام هیچ کس هیچی نداره بهم بگه نمیدوم سوال بپرسه و ..... الان دیشب و شب های گذشته هم ۷ گیگ گرفتم دانلودام داره تموم میشه دیگه افتادم به باب اسفنجی دانلود کردن از دانلود ها و اواتار دوتا سری که گذاشته خوب حد اکثر اونم تا اخر هفته بکشه کسی چیزی پیشنهاد داره دانلود کنم فیلمی نمدونم بازی و ...
حرفت درسته. ولی من تو تالارهای خارجی هم که دیدم تا همین یکی دو سال پیش صحبت از سرعتهای 1مگ و 2مگ تو ADSL طبیعی بود. اونجا هم همینه. این مربوط به ذات تکنولوژی ADSLاه که همه به طور مساوی نمیتونن ازش بهره بگیرن. البته قاعدتاً تو اون کشورها هم مشترک با فاصله 6 یا 7 کیلومتر شرایط خاصه. یعنی معمولاً این جوری نیستن. (اصولاً حداکثر فاصله معقول مشترک تا مرکز مخابراتی برای تکنولوژیهای خانواده DSL بین 3.5 تا 4 کیلومتره و بیشتر از اون به درد نمیخوره.)نقل قول:
بله. تعداد مراکز مخابراتی زیادن. تو همین تهران بیشتر از 40 تا مرکز مخابراتی داریم. من نقشهاش رو دیدم. به غیر از چند تا مرکز مخابراتی که اکثراً تو مناطق حومه تهران قرار دارن (مثل مرکز مخابرات شهرک دانشگاه و حقشناس تو غرب تهران یا ایروانی تو جنوب غرب تهران) بقیه مراکز مخابراتی محدودههای تقریباً چهارگوشی با حداکثر طول 5 کیلومترن که اگه مرکز مخابراتی حتی تو مرکز این محدوده هم نباشه بیشترین فاصله از مرکز مخابراتی 3 تا 3.5 کیلومتر در میآد. تو یه جاهایی مثل حوالی هفت تیر میبینی تو یه دایره به قطر 6 کیلومتر 6 یا 7 مرکز مخابراتی قرار داره. مثلاً مرکز مخابراتی هفت تیر تهران یه مستطیل به طول 2.5 کیلومتر و عرض حداکثر 1.5 کیلومتره. یعنی تمام مشترکای این مرکز مخابراتی زیر 2 کیلومتر با مرکز مخابراتیشون فاصله دارن. بالاخره اینم بگم که تو ADSL و ADSL2+ تا 2 کیلومتر فاصله تقریباً افت سرعت نداریم. یعنی مشترکی ADSL2+ که فاصله کابلیش تا مرکز مخابراتی 2 کیلومتره میتونه تا 18 یا 19 مگابیت سرعت داشته باشه.
راه حلی که تو کشورهای دیگه برای این مشکل فاصله اجرا میکنن ارتقای تکنولوژیه. یعنی وقتی میبینن یه درصدی از مردم نمیتونن با تکنولوژی موجود ADSL2+ مثلاً بیشتر از 2مگابیت سرعت داشته باشن، میآن اینترنت فیبر نوری میدن که سرعتهای خیلی بالاتر رو تا فاصله بیشتری میتونن باهاش ارائه بدن. یا از تکنولوژی اینترنت وایرلس مثل وایمکس یا همین اینرنت موبایل با سرعتهای بالا استفاده میکنن تا همه حداقل با یک روش بتونن به اینترنت با سرعت بالا دسترسی داشته باشن.
بازم رودهدرازی کردم. امیدوارم که این دفعه کلاً محدود نشم.:n02:
از اینجا پیگیری کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]