پارس انلاین که شبانه رایگان داره 2 الی 6 صبح..البته فکر کنم تهران و کرج نداره...نقل قول:
پارس انلاین دزد حجمه!
Printable View
پارس انلاین که شبانه رایگان داره 2 الی 6 صبح..البته فکر کنم تهران و کرج نداره...نقل قول:
پارس انلاین دزد حجمه!
ببخشید میتونید بگید از ساعت چند شاتل رایگان میشه اگر ممکنه بهم پیام خصوصی بدید واقعا ممنون میشم
سلام دوستان و همکاران در منطقه ما گفتن خدمات ایترنت نمیدن من زنگ زدم به شاتل گفت اگه خط جدید بگیرید مخصوص ا ی دی اس ال ما ساپورت میکنیم منطقه ما سعادت آباد البته پشت کوهش میشه آخر مخابرات هستش حالا من میخوام برم بگیرم از استادان گرامی مخواستم بپرسم که آرت2 بگیرم یا اکو فرقشو نمیدونم ولی میخوام 5 گیگ باشه تا مقدار پولمم 22 تومان هستش نمیدونم والا چی بگیرم خواهش میکنم از دوستان به پیام خصوصیم ارسال کنند چون واقعا آدم گیچ میشه که به کی پاسخ میدن ممنون میشم ا ز تمام دوستان الخصوص مدیران سایت بازم تشکر میکنم از تمام دوستان
راستی این جریان نامه چیه چون ما یکی از دوستامون شرکت داره باید چیکار کنیم تا بهمون بالاتر از 128 بدن؟ خوشون که گفتن باید سربرگ داشته باشی که من نفهمیدمنقل قول:
یه فرم از شاتل میگیری و شماره ثبت و اطلاعات و مهر شرکت میزنی...نقل قول:
سربرگ را خبر ندارم!
خودتون قضاوت کنید
وضعیت شاتل در روز 5 شنبه 14 ابان و بامداد جمعه 15 ابان در شمال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 صبح تا 14 روز 5 شنبه === قطعی کامل
14 تا 23 روز 5 شنبه ===== سرعت باز شدن و دانلود بین 4.5 تا 6
از 24 تا 3 بامداد جمعه === سرعت بین 765 تا 855 بایت یعنی زیر 1 کیلوبایت
از 2 تا 3:30 بامداد جمعه === قطعی مجدد
از 3:30 به بعد === من رفتم خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستمون پس لرزه هاش هنوز مونده کاری به شاتل نداره :46:نقل قول:
ایران گیتی ها که هنوز یاهو هم باز نمی تونند بکنند:31:
خداییش جای شاتل باشم به خاطر این وضعیت ها و مشکلات اینترنت 1 ماه رایگان به همه مشترکین سرویس میدادم.
باعث تعجبه الان حدودا 6 ساعته کسی تو تاپیک شاتل پست نداده:31:
چرا هیچکس نیست؟:31:
چرا ؟ نه مسنجر باز میشه و نه هیچ دانلودی استارت میشه ... سرعت وب گردی افتضاح شده بخصوص شب ها
چه خبره ؟ شاتل مرده ؟ :دی