با سلامنقل قول:
بله دیگه - منظور من هم همون امنیت بود
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
بله دیگه - منظور من هم همون امنیت بود
موفق باشید.
تعریف از سرعت :31: ( شما چند ساعت کار کن ببین سرعتت تعقیر میکنه یا نه ) :27:نقل قول:
همین تور کمیبینید تعریف ها از سرعت متفاوت هست :20: یکی براش Us هم مهمه یکه ساعت هم براش مهم نیست :20:
حالا این فایروال Us براش مهمه :46:
همین زمان های تخیر هست که روی هم چمع میشه و باعث میشه که شما Pnig تون بره بالا !
در واقع فایروال سخت افزار که نیست !نقل قول:
نرم افزاره ! و برای این به بعضی از فایروال ها فایروال سخت افزاری میگن چون اون نرم افزار روی یک قطه جدا نصب شده مثل مودم !
برای این فایر وال و جدا میکند که از پردازش سیستم کم بشه و سیستم در شرایت Ddos قرار نگیره :20:
همین!
بهت تظمین میکنم که تو این سرعت های ما هیچ تعثیری نداره :46: معمولا تو سرعت های بالای 100MB خودشو نشون میده
عزیز جان حالا میدونی چطور میشه قطعه رو جدا کرد؟نقل قول:
همینطور که گفتم قطعه نیست !نقل قول:
نرم افزاریه گه سوار شده بر سخت افزار
که شده شخت افزار :31:
کل مودم ها و فایر وال ها و ANTI Ddoser ها بر پایه CPU RAM هستند :20:
اگر که خواستین عکس داخل مودم و میزرم بچه ها تشخیص بدن که کاجت اینی که میگین :27:
اگه عکس رو بزاری ممنونت میشم.:11:نقل قول:
سلام
یه مودم Tp-Link 8811 رو در حالت PPPOE قرار دادم. من با پورت شبکه به مودم وصلم و کامپیوتر برادرم (که تویه اتاق دیگس) با کابل USB.
هر دومون هم میتونیم همزمان از اینترنت استفاده کنیم. اما نمیتونیم بطور همزمان از اکانت V*P*N استفاده کنیم.:41:
یعنی اگه هرکدوممون اول با V*P*N کانکت بشیم دیگری نمیتونه کانکت شه.
راه حل چیه؟
ممنونم.
سلام، این کاملا طبیعیه ، چون هر کانکشن یه کانال ایجاد میکنه که فقط میتونه یه سیستم رو به سرور وصل کنه. شما دوتا اکانت مجزا لازم دارین.نقل قول:
دوستان تو این تاپیک مشاوره برای خرید مودم هم میدن دیگه درسته ؟
خب اکانت چیز پی انم دو یوزرس که میتونیم با دوتا سیستم به صورت همزمان وصل شیم.نقل قول:
منظورتون از دو اکانت مجزا همین بود؟
خب با این وضعیت پیشنهادتون چیه که بتونیم همزمان به چیز پی ان وصل شیم؟
با سلامنقل قول:
بله عزیزم .. :31: :8:
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
اکانت دو یوزره یعنی چطوری؟
قبلا تونستید وصل بشید اصلا؟
بله منظور دوستمون هم همین هست که شما دو تا اکانت داشته باشید
حالا دو یوزره رو دقیقا نمیدونم چطوریه
تنها پیشنهاد اینه که چک کنید که اکانت وی پــی ان تون دو تا مجزا باشه
موفق باشید.