ARCADE مشکلی نداره!نقل قول:
هارد هم مهترین استفادش برای نصب بازیها هست که باعث میشه درایو عملا فعالیتی نداشته باشه و عمر لنز درایو افزایش پیدا کنه و گرنه داشتن هارد اجباری نیست و میتونین بدون هارد هم بازی کنید.
ARCADE مشکلی نداره!نقل قول:
هارد هم مهترین استفادش برای نصب بازیها هست که باعث میشه درایو عملا فعالیتی نداشته باشه و عمر لنز درایو افزایش پیدا کنه و گرنه داشتن هارد اجباری نیست و میتونین بدون هارد هم بازی کنید.
اگه بدون هارد نمیشد بازی کرد یعنی این arcade بدون هارد بوق بود:31:؟؟؟مگه میشه برادر:31:نقل قول:
سلام به همه ي دوستان گل
مرسي شهاب جان لطف كردي ممنون از اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي دست گلت درد نكنه
امرو ز رفتم با پسر خالم ميخواست ايكس باكس بگيره فروشنده دستگاه رو گذاشت براش تست كنه
همون اول بسم الله كه دستگاه را روشن كرد بعد چند ثانيه يه چراغ قرمز روشن شد
فروشنده گفت چون كپي خور نشده اينجوري
مگه همچين چيزي ميشه؟
اصلا ربطي به كپي خور داره؟
ميشه لطفا به توضيح كامل بدين
بنده ي خدا فعلا پشيمون شده كه ايكس باكس بخره
يه سوال ديگه هم داشتم
امروز يه كابل VGA براي ايكس باكس به مانيتور خريدم
يه مشكلي دارم
كابل خودش يه نري داره كابل مانيتور هم نري داره
بايد چه كارش كنم؟
تبديلي هست كه دو سرش مادگي باشه؟
ميشه لطفا اگه امكانش هست عكسشو برام بزارين
بعد اگه اين كابل به مانيتور بخره كاري به كيس نداره يعني اگه كيس خاموش باشه مانيتور تصوير ميده؟
چه قدر حرف زدم:20:
ببخشيد سرتون را درد اوردم
شرمنده اگه سوالهام تكراري بود شما به بزرگي حودتون ببخشيد:11:
بازم ممنون
حرف های اون فروشنده رو بیخیال شو بهش میگفتی یه کپی خور شدشو امتحان کنه..کار سختی نبود.نقل قول:
کابل VGA همشون نر هستند چون ورودی های پشت مانیتورها ماده هستند.
اگه مانیتور شما هم ورودی CRT و هم ورودی DVI داره پس جای نگرانی نیست..
می تونی با یک خروجی DVI از کارت گرافیکت به مانیتور وصل کنی و کابل VGA رو هم به CRT مانیتور وصل کنی.
ولی اگه مانیتور شما از اون قدیمی ها ی CRT باشه که فقط یک کابل خروجی نر داره می تونی یک
تبدیل از هر دو طرف ماده بخری که 20 تومن هستش. یک چیز کوچولو هستش. ولی در این صورت برای استفاده از PC باید با هر بار استفاده کابلهارو عوض کنی. یا اینکه یک مانیتور LCD با تمام امکانات ورودی رو داشته باشی.
البته با اومدن Final fantsy جدید اگه هارد نداشته باشیم باید منتظر سه چراغ شدن باشیم .نقل قول:
چون من که می خوام رکورد تموم کردن این بازی رو بزنم .
من خودم برای آرکد هارد 20 خریدم . بیشتر هم نیازم نبود . روش 2 یا 3 تا بازی نصب می شد . ولی با حجم 18 گیگی فینال فنتاسی پشیمون هستم .
بقیه موارد را که دوستمون توضیح دادن من هم یه عکس براتون از تبدیل دو سرمادگی vga میزارم که قیمتش 1500 تومن هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خاک پاتم این چه حرفیه :31:نقل قول:
نه بابا خیلی زیاده من خدایی اون اولا هی میگفتم خدایا من چطوری اینو باز کنم این پیچو از توش در بیارم :31:
شهاب جان این بازی هایی که دارای 2 تا دیسک هستن چرا تو یک پروفایل و با 2 پارتیشن نصب میشن !؟نقل قول:
مگه نباید روی Disc اول ریخته بشه ؟
خیلی خوبه در مقایسه با LCD های زمان خودش ولی با LED ها قابل مقایسه نیست.نقل قول:
دقیقا !! واقعا تفاوتشون خیلی محسوس هست.نقل قول:
1-تصویری:نقل قول:
WMV-Divx HD-H.264 HD/MPEG 4 AVC HD-MPEG 2/MPEG 2 TS HD-Xvid HD
تمام فرمتهایی که گفتم HD بودن و از همین فرمتها به صورت SD هم Support میشه.
صوتی:
MP3-AAC-Audio CD-WMA
واقعا منم در معرض پوکیدن بودم دیشب !! :31:نقل قول:
مشکل از مغازه دار ها نیست , مشکل از آدم های عوضی و کلاشی هست که به این بنده خدا ها بازی میندازن !!نقل قول:
شاید باورتون نشه ولی واقعا پشت شهرداری آدمهای ساده توش زیاد داره ولی عوضش پایتخت تا دلتون بخواد گرگ داره !
نقل قول:نه عزیز اینطوری نیست . تنها فرق 21.5 و 22 در نسبت تصویر هست که تمام 21.5 ها و 23 ها از نسبت تصویر 16:9 بهره میبرند و اگهنقل قول:
دقت کرده باشی عریض تر هستن ولی 20 و 22 و اینها بیشتر 16:10 هستن و البته مدل 16:9 هم دارن.
هم 16:9 و هم 16:10 هر دو از 1080p پشتیبانی میکنن .قضیه ی i و p هم چیزه دیگری هست که اگه خواستید براتون توضیح میدم.
در مورد مانیتور های AoC هم شهاب جان توضیحات لازم و کامل رو دادن
1-باطری های AA مخفف همون قلمیه خودمون هست.نقل قول:
2-Camelion-Energizer
چند تا DVD هست مگه رامتین !؟نقل قول:
من نمیدونم این FF چی داره انقدر همه عاشقشن ! من فقط نسخه ی PS1 رو بازی کردم.
نقل قول:منظوره من اینه که یعنی آرکید هیچ فضایی برای نصب بازی نداره ؟نقل قول:
اگه بدون هارد نمیشد بازی کرد یعنی این arcade بدون هارد بوق بود:دی؟؟؟مگه میشه برادر:دی
پس بازی هایی که 2 تا dvd هستن را باید چی کار کرد ؟ یا مثلا جدیدا تو سایت ها دیدم که بازی جدید فاینال فانتزی نیاز به 18 گیگ فضا برای نصب داره . خوب پس یعنی با آرکید نمیشه بازی کرد ؟
نه بابا سعید این چه حرفیه!نقل قول:
من نوکرتم سعید جون!
سعید خیلی سطح بالا حرف میزنیا!:31:نقل قول:
شهاب جان این بازی هایی که دارای 2 تا دیسک هستن چرا تو یک پروفایل و با 2 پارتیشن نصب میشن !؟
مگه نباید روی Disc اول ریخته بشه ؟
اینی که گفتی الان میشه به زبونه عامیانه بگی تا من متوجه بشم!:31:
خیر هیچ فضایی برای نصب بازی نداره.نقل قول:
اگه PS2 داشته باشین باید با بازی هایی که در 2 دیسک عرضه میشن اشنا باشید.
این بازیها به این صورته که تا یک قسمتی از بازی روی دیسک 1 هست و بقیه بازی در دیسک 2 و زمانی که اون قسمتی از بازی که در دیسک 1 هست تمام شد دستگاه یه پیغام میده و میگه دیسک 2 را داخل درایو بزارید و شما باید دیسک 1 را خارج کنید و دیسک 2 را داخل درایو قرار بدینو از بازی لذت ببرید و هیچ نیازی هم به هارد نیست.
اما یک بازی هست که شرایطش فرق فوکوله و اون بازیه forza 3 هست که برای استفاده از دیسک 2 نیاز به هارد دارین این اگه اشتباه نکنم تنها بازی هست که چنین شرایطی داره.
بابا شهابی شکست نفسی رو بزار کنار داداش , من بد توضیح دادمنقل قول:
بین شهاب جان تو قسمت هارد که میری چند تا پوشه هست , Game,Music,Video و... وقتی وارد Game میشی هر بازی واسه خودش
یه پروفایل داره که وقتی مثلا وارد پروفایل Gears of War میشی هم Save هاشو میبینی و هم اگه بازی رو نصب کرده باشی فایل
چند GB بازی رو میبینی . حالا من که Mass Effect 2 رو نصب کردم 2 تا فایل 6.5 GB دارم نه یک فایل مثلا 13 GB !
میخوام ببینم همه ی بازی ها اینطوری هستن ؟ اگه اینطوری باشه هر پارت برای اجرا شدن نیاز به CD خودش داره پس فرقی نمیکنه درسته ؟ یا اینکه نه با این حال باز هم فقط به DVD 1 لازم هست برای اتمام بازی ؟
در ضمن بازی هم با DVD 1 اجرا میشه و هم با 2 چجوریاست ؟! :31: