یه سوال :
جاوید جان تا کی باید جواب گو سوال دوستان باشند.؟؟؟
کسی که رویه صندلی داغ میشنه تا چه زمانی باید پاسخ گو باشه؟؟؟
(البته این سوال ها رو از جاوید جان نپرسیدما):31:
Printable View
یه سوال :
جاوید جان تا کی باید جواب گو سوال دوستان باشند.؟؟؟
کسی که رویه صندلی داغ میشنه تا چه زمانی باید پاسخ گو باشه؟؟؟
(البته این سوال ها رو از جاوید جان نپرسیدما):31:
پست اول رو مطالعه کن متوجه میشی.
هر جمعه یک نفر انتخاب میشه البته گاهی دیرتر هم میشه !!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=346169&postcount=1
تا شنبه شبنقل قول:
هر کسی هم که میشینه تقریباً تا یک هفته بلند نمیشه
آره ديگه نه اينجا صندلي داغه آدم گرم مي شه يه هفته مي شينه !
مرسی بابت توضیحات
حیف که سوالی به ذهنم نمیرسه .................:27: (مگه نه تا جمعه خیلی وقت بود)
(سلامک)-(این دیگه واقعا خیلی بی مقدمه هست)!!!
به به چه عجب یه گیمر نشست پشتش !!!
سوالات : مدت پاسخ گویی 1 ثانیه !!!
------------------------------------------------
-dream cast واقعا کینگه منم بهش اعتقاد دارم !!! تو چی ؟! از کی میشناسیش تاحالا باهش چقدر بازی کردی , چندتا بازی ؟!
-از کدوم بازی خاطرات زیادی داری ؟!!
-برای چی کسی (به جز یه نفر) تو تاپیکی که درباره بهترین شخصیت بازی 07-08 زدم شرکت نمی کنه؟!!
در حال حاضر کلا چندتا بازی داری ؟
-اگه nfs باز بودی نمی خوام درباره خود بازی نظر بدی (کلیشه ای شده!) کدوم آهنگ هاشو بیشتر دوست داشتی برات خاطره شده ؟ دریفتت خوبه ؟!!
-ارتقا کی دادی ؟ مدت زمان بین ارتقاهات معمولا چند وقته ؟ چی ها رو بیشتر ارتقا میدی ؟
-کلا از چه سبک موسیقی خوشت میاد ؟ (آهنگ بازیها ؟)
-altair یا prince یا sam fisher یا solid snake رو میشناسی ؟ نظرت دربارشون ؟
-از چه سبک بازی خوشت میاد ؟
-تا حالا آنلاین بازی کردی ؟
-WCG رو میشناسی ؟ (یه مشت بچه سوسول که میشینن بازیهای باگ دار رو با هم بازی می کنن کل کل هم می کنن) !
-Steam کار کردی باهش ؟
-بازی ساختی یا حداقل مدنظرت بوده ؟
-هر بازی که سریال اصلی خواستی بگو برات بگیرم برات میاد درخونتون (از همون سایت معروف خارجی که فقط سریال میفروشه) !!!
- منو میشناختی اصلا ؟!!
- تو کی من کیم ؟
- شما ؟
-هه هه lol منباب شوخی بودا !!!
-نظرت درباره capitan Price کال 4 چیه ؟
-بهترین بازی سال - همه دورانها - یا هر چی دیگه به نظرت چیه ؟
- ADSL چی داری ؟!(این سوال 8 پهلو بود!!!)
- همینا بسه یا بازم سوال دوست داری ؟!!
-نو آوری کنم باز تو سوال ها ؟ -- نمونش سوال که از کارین پرسیدم ولی هر نفر یه مدله ها فکر نکنی شعر !!
سلام...سلام منم اومدم
1-چرا مردا 2 تا زن میگیرند؟:41:
2-کی میخوای داماد شی؟:40:
3-اهل موسیقی هستی؟اگه آره بهترین آهنگی که دوستش داری؟:8:
4-به کدوم خواننده علاقه داری؟:20:
5-چه ورزشی دوست داری؟:46:
6-دوست داشتی الان چه غذایی جلوت باشه؟:31:
سوالات djmd عزيز ...
(سلامک)-(این دیگه واقعا خیلی بی مقدمه هست)!!!
سلامك = سلام كوچك ! :20:
به به چه عجب یه گیمر نشست پشتش !!!
نه قبلا نشسته بود ،البته من خودم رو گيمر حرفه اي نمي دونم ...
سوالات : مدت پاسخ گویی 1 ثانیه !!!
سوالا رو تو يه ثانيه نوشتي كه حالا جوابا رو تو يه ثانيه مي خواي :46:
------------------------------------------------
-dream cast واقعا کینگه منم بهش اعتقاد دارم !!! تو چی ؟! از کی میشناسیش تاحالا باهش چقدر بازی کردی , چندتا بازی ؟!
اگه اعتقاد نداشتم كه امضام رو اين نمي ذاشتم ! كلا به نظرم كنسولي بود كه بد موقعي وارد بازار شد ! از زماني كه عرضه شد مي شناسمش چون سونيك داشت :5: ولي هنوزم بازي هاي ماندگارش موجوده مثل Crazy Taxi يا شين مويي !
-از کدوم بازی خاطرات زیادی داری ؟!!
از بازي هاي زيادي ، نمي تونم يكي رو انتخاب كنم ، بيشتر بازي هاي ميكرو حدود شيش سال فقط ميكرو بازي مي كرديم ديگه ...
-برای چی کسی (به جز یه نفر) تو تاپیکی که درباره بهترین شخصیت بازی 07-08 زدم شرکت نمی کنه؟!!
چون احتمالا اونجا دعوا مي شه !
در حال حاضر کلا چندتا بازی داری ؟
آمار كلي بخواي با بازي هاي كنسول كه رو كامپيوتر اجرا مي شن و نمي شن ! (آتاري ، ميكرو ،سگا ، مستر سيستم ، سوپر نينتندو ، نينتندو 64 ، MAME ، گيم بوي ، ادونس ، كالر ، DS ، پلي استيشن يك و دو ، دريم كست و سگا ساترن ، MSX 1 , MSX 2 كامودور 64 ، PSP ، NEO-GEO با چند تا كنسول ناشناس ديگه منظورمه)! با بازي هاي كامپيوتر تقريبا مطمئنم به 50 هزار عنوان برسه شايدم بيشتر فقط حدود 13400 تاش بازي ميكرو يه 11500 تاشم بازي سوپر نينتندو يه 7000 تايي هم بازي هاي MAME و يه 6000 تايي هم بازي سگا مگا درايوه يه هزارو پونصد تايي هم بازي پلي استيشن يك دارم حالا نم يخوام از هر كدوم آمار بدم ، ديگه فكر كنم بيشتر از پنجاه هزارتا بشه احتمالا به شصد هفتاد هزارتا مي رسه ! ... بازي هاي كامپيوتر فقط بخواي حدود سه هزار تا عنوان !
-اگه nfs باز بودی نمی خوام درباره خود بازی نظر بدی (کلیشه ای شده!) کدوم آهنگ هاشو بیشتر دوست داشتی برات خاطره شده ؟ دریفتت خوبه ؟!!
آهنگ fired up گروه Hush نسخه ماست وانتد رو خيلي دوست دارم !
-ارتقا کی دادی ؟ مدت زمان بین ارتقاهات معمولا چند وقته ؟ چی ها رو بیشتر ارتقا میدی ؟
دو سال پيش ! دوسال ! همه چي رو با هم !
-کلا از چه سبک موسیقی خوشت میاد ؟ (آهنگ بازیها ؟)
در مورد آهنگ قبلا گفتم از هر چي خوشم بياد اصلا سبكش مهم نيست بازي هم موزيكش بايد به محيط بازي بياد تا بدرد بخور باشه
-altair یا prince یا sam fisher یا solid snake رو میشناسی ؟ نظرت دربارشون ؟
altair شخصيت بازي اسيستن كريد بايد باشه ! ( تقلب كردم تو اين يكي نمي دونستم )
prince هم معمولا به شخصيت بازي پرنس آف پرشيا مي گن ولي تو بازي ها پرنس زياد داريم نمونش پرنس ماريو !
سم فيشر به نظر من كپي اسنيك براي كمپاني يوبي سافته بازي اسپلينتر سله كه من هر كاري كردم از اين بازي خوشم نيومد هر وقت بازي مي كنم احساس مي كنم يه نسخه ضعيف از متال گير رو دارم بازي مي كنم !
اسنيك هم اسم رمز شخصيت اصلي بازي متال گيره يك و سه كه از قضا همشون شكل همن ! چون اگه دقت كنيد آخر بازي مشخص مي شه كه اسنيك كي بوده تو متال گير يك كه اسمشو آخرش مي گه كه در واقع اسم كسي كه صداش روشه تو متال گير دو همونه كه تو متال گير يكه ! تو متال گير سه هم كه همون بيگ باسه !
-از چه سبک بازی خوشت میاد ؟
ريسينگ ،RPG و در آخر اكشن سوم شخص
-تا حالا آنلاین بازی کردی ؟
بازي هاي ساده رو آره ولي بازي هاي خفن رو نه ، هميشه دلم مي خواسته يكي از بازي هاي C&C رو آنلاين بازي كنم كه خوب امكانات نيست !
-WCG رو میشناسی ؟ (یه مشت بچه سوسول که میشینن بازیهای باگ دار رو با هم بازی می کنن کل کل هم می کنن) !
خودت جواب دادي كه !
-Steam کار کردی باهش ؟
نه چي هست !
-بازی ساختی یا حداقل مدنظرت بوده ؟
دوران دانشجويي كه تنها بودم موتور يه بازي ساده رو گرفتم و با توجه به اينكه تازه يكم برنامه نويسي ياد گرفته بوديم نشستم ويرايش كردن موتور و ساخت يه بازي بر اساس همون موتور البته با چند نفر ديگه از دوستان اينترنتي تا يه جاهايي هم پيش رفتيم تقريبا يه بازي نصفه ساختيم كه بعد گروه از هم پاشيد ! اون جدي ترين بازي بوده كه مي تونم بگم تقريبا ساختيم ...
-هر بازی که سریال اصلی خواستی بگو برات بگیرم برات میاد درخونتون (از همون سایت معروف خارجی که فقط سریال میفروشه) !!!
اي ول اگه گرون نشه ، مزاحم مي شيم ! يه بار خواستم بازي C&C رو اوريجينال بخرم يارو گفت نود و پنج هزار تومن بده برات وارد كنم ! كه مي شد دو برابر قيمت بازي !
- منو میشناختی اصلا ؟!!
چرا دروغ نه ! جمعيت پي سي ورلد اونقدر زياده شناختن همه سخته !
- تو کی من کیم ؟
من جاويدم بنيان گذار اولين وبلاگ فارسي معرفي بازي هاي كنسولي ميكرو سگا براي دانلود ،الان نبين همه از اينا مي ذارن من شيش سال پيش شروع به اينكار كردم تو فارسي نويسا اگه نگم اولين بودم جزو اولين ها بودم كه بعدا دست زياد شد ! شما هم من فقط مي دونم كاربر فعال بازي هاي آنلاين هستيد :46:!
- شما ؟
جاويد:31:
-هه هه lol منباب شوخی بودا !!!
:10:
-نظرت درباره capitan Price کال 4 چیه ؟
نظري ندارم
-بهترین بازی سال - همه دورانها - یا هر چی دیگه به نظرت چیه ؟
Metal Gear
- ADSL چی داری ؟!(این سوال 8 پهلو بود!!!)
پهلو اول ! از كجا فهميدي دارم !:5: پهلو دوم 256 :20: پهلو سوم داتك :20: پهلو چهارم مودمم am602 پهلو پنجم مدلش ايسوسه مودمه پهلو شيشم كامپيوتر 24 ساعته روشنه به جهت دانلود پهلو هفتم داتك سرويساش خوب نيست !ولي چيكار مي شه كرد نا محدوده ! پهلو هشتم تقريبا ماهي 50 گيگ دانلود مي كنم !
- همینا بسه یا بازم سوال دوست داری ؟!!
سوال باشه ، جواب مي ديم البته چون منو بروبكس كمتر مي شناسن سوالاتم از من خيلي كمتره نسبت به بقيه كسايي كه اينجا بودن
-نو آوری کنم باز تو سوال ها ؟ -- نمونش سوال که از کارین پرسیدم ولی هر نفر یه مدله ها فکر نکنی شعر !!
هر كاري دوست داريد بكنيد من در خدمتم :27:
موفق باشيد
سوالات reyhane1357 عزيز ...
سلام...سلام منم اومدم
سلام خوش اومديد از اين طرفا :20:
1-چرا مردا 2 تا زن میگیرند؟:41:
1.مگه همه مردا دو تا زن مي گيرن با توجه به وضع فعلي جامعه يكيشم گرفتن به نظر من هنره ! چند نفر رو مي شناسيد دو تا زن دارن ! ولي كلا به نظر من كسايي كه دو تا زن مي گيرن چندين دليل مي تونه داشته باشه ،يكي اينكه با همسر اولشون به زور اطرافيان ازدواج كردن ! ديگه اينكه تو يه برهه زماني جو گير شدن و بدون هيچ فكري تو مدت كوتاهي بدون شناخت ازدواج كردن كه با توجه به نبود تفاهم صد در صد به مشكل مي خورن ! مورد بعدي و مهمترين دليل به نظر من زن اول نسبت به مردش بي توجه مي شه بعد از مدتي فكر مي كنه خر ما كه از پل گذشت به خودش نمي رسه به زندگيش نمي رسه ، در نتيجه مرد وقتي مي بينه يكي بيشتر بهش توجه مي كنه سمتش كشيده مي شه !
در بعضي مواقع نادر هم يه زن يه مرد رو گول مي زنه ،معمولا به خاطر پول اينا ، مرده هم اغفال مي شه با اون ازدواج مي كنه و بعدا مي فهمه چه غلطي كرده و متوجه مي شه كه همسر اولش بهش وفادار تره !
در ضمن من همين جا اعلام مي كنم دو تا شلوار داشتن دليل نمي شه آدم دو تا زن داشته باشه من الان سه تا شلوار دارم ولي يه دونه زنم ندام !:31::27:
2-کی میخوای داماد شی؟:40:
2.هر وقت تونستم كسي رو با معيار هاي خودم پيدا كنم و بتونم توجه طرفم رو به خودم جلب كنم به صورتي كه اونم احساس كنه مي تونه با من زندگي كنه و مهمترين چيز بتونم گليم خودم رو از آب بيرون بكشم . چون يه بار تو زندگي با كسي برخورد كردم كه تقريبا تمام معيار هاي منو داشت ولي چون هنوز دستم به طور كامل تو جيب خودم نمي ره (اون موقع كه اصلا نمي رفت !)! هيچ اقدامي جهت جلب توجه نكردم كه طرفم رو به خودم الكي وابسته كنم ! با توجه به اينكه مطمئنا حداقل تا سه سال ديگه نمي تونم ازدواج كنم. لازم به ذكره اون شخصم مي دونم الان ازدواج كرده اميدوارم خوشبخت باشه ...
3-اهل موسیقی هستی؟اگه آره بهترین آهنگی که دوستش داری؟:8:
3.من موزيك زياد گوش مي دم ولي چيز خاصي نمي تونم بگم دوست دارم از هر آهنگي از هر سبكي و هر شخصيتي كه از آهنگش خوشم بياد گوش مي دم ...
4-به کدوم خواننده علاقه داری؟:20:
4.همون جواب بالايي ،البته تو خارجي ها تقريبا از تمام آهنگ هاي TATU خوشم مي آد .لازم به ذكره از آهنگ يكي خوش اومدن دليل بر اين نمي شه كه براي اون خواننده خودم رو دار بزنم ...
5-چه ورزشی دوست داری؟:46:
5.تنيس ولي چون ورزش گروني جزو آرزو ها شده البته ديگه از سن منم گذشته !!
6-دوست داشتی الان چه غذایی جلوت باشه؟:31:
6.ماكاروني !
موفق باشيد
سلام
خوبی اقا
چه خبر
خواستم حالتون رو بپرسم :31: