پست اول رو بخون کامل توضیح داده .نقل قول:
Printable View
پست اول رو بخون کامل توضیح داده .نقل قول:
1 مگ گرونه میخوام از سرویس 1 مگ به 256 برم زنگ زدم گفتند سرعت صد در صد یک چهارم میشه
به نظرتون امکان داره 256 بردارم و باز سرعتم سرجاش بمونه؟ یعنی 200 برای دانلود
البته بهرحال 256 خواهم خرید بخاطر ارزونیش ولی یه سری یوزرها گفتند از 1 مگ رفتند پایینتر بعد دوباره 1 مگ خریدند ولی هیچوقت سرعتشون مثل سابق نشده!!
سلام
چند شب هست سرعت خوبه (روزا را نمیدونم چون ان نمیشم روزها)
امروز صبح که دانلود گذاشتم 6:58
بعد یه 300 مگ فکر کنم خورده
با این تفاسیر بهتره همیشه رو 6 کوک کنیم
البته مودم را دیر روشن کردم دیشب اشکال از همینه
خلاصه من روزها که کار نمیکنم نزدیکه ترافیکم تموم بشه
چه برسه به شما ها ....
سلام.
ساعت ترفند هنوزم کار میکنه یا نه ؟؟؟ (قبلش رو میگم ، چون من صبح پا نمیشم مودم رو خاموش کنم به خواطر همین میزارم ساعت 12:35 تا 5:59)
یعنی اینو از ته دل میگم واقعا مردشوره پشتیبانی پارس رو ببرن!!!:41: (البته منظور من شرکت پارس آنلاینه نه دوستانی که اونجا کار می کنن:46:)
یه روز سرعتش عالیه روز و شب رو 200 ته البته با دانلود منیجر یه روز هی قطع و وصل می شه !!!:41:
جالبش اینجاس که هیچ کس جوابگوی آدم نیست تازگی ها وقتی به پشتیبانی زنگ می زنی به جای اینکه بری رو هولد تلفن قطع میشه!!!:thumbsdow
بابا یهو بگن پشتیبانی نداریم خلاص!!! هروقت وصل بود و سرعت خوب بود دانلود کن هروقت هم نبود به.... . :9:
یه چیز دیگه من نزدیک 2 هفتس نمی تونم ریز مصرفم رو ببینم . وقتی ریز مصرف رو می زنم میگه به مدت کوتاهی دسترسی شما به این قسمت امکان پذیر نیست!!!
دوستان کسی این مشکل رو داشته یا داره؟؟؟:9:
فایل برای دانلود میذارم، چند تا دانلود میشن باقی ارور میدن
این مشکل دو سه شبه شروع شده.
به نظر میرسه نصفه شب سند و رسیو صفر میشه
کسی این مشکل رو نداره؟ تهران هستم
قسمت گزارش مصرف رو دیگه علاقه ای ندارن باز کنن؟ کسی زنگ زده پشتیبانی؟
برای منم همینه، از 1 شب تا 3 حدود 6 -7 باری قطع میشه.
فکر میکنم برای اینه که اونایی که دانلود منیجر دانلود میکنن رو از دانلود بیرون بندازن
این قسمت دیدن ریز مصرف هم که درست نشد
دوست عزیز پست 12138 اقا سعید رو بخوننقل قول:
یک سری تنظیم هست اگه انجامش بدید وقتی یک فایل بعد از چندبار شروع به دانلود نکرد idm میره سراغ فایل بعدی
اقا مارو یه جور دیسی میکنند که فقط سند و رسیو قطع میشه ولی اون مانیتور اینترنت گوشه ویندوز هیچ عملی رو انجام نمیده و انگار به نت وصله کل تسکبار هم هنگ میکنه تنها راهش ری استارته، من خودم هر جور نت رو دیسی میکنم چه با خاموش کردن مودم و چه با دستور داس تسکبار هنگ نمیکنه و همه چیز عادیه
برای شما هم اینجوری دیسی میشه؟