اولا بگم دوستان اعتبار کم نمیکنه.برید دانلود
در ضمن دوست عزیز شما با کابل لن اپدیت کردی؟؟؟
Printable View
اولا بگم دوستان اعتبار کم نمیکنه.برید دانلود
در ضمن دوست عزیز شما با کابل لن اپدیت کردی؟؟؟
دوستان از 28 ام کم نکرده!!!!:sq_5:
اگه یهو کم کنه کل شارژم میپره الانم که سرعت زیاد :)))
گذاشتم واسه دانلود...
معلوم نیس چه خبره تو مبیننت کلا داغونه
داداش اگه مومت به اینترنت وصل میشه ای پی شو بده من برات با تلنت شاید بتونم کاری کنمنقل قول:
اگه با کابل لن نمیتونی وصل شی با وافای ی گوشی برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای پی تو در بیار
این ای دی یاهو منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مطمئن باش مملکت مسائل مهم تری داره تا اینکه بیان تو تاپیک ها و انجمن ها بگردن ببینن کی از کدوم شرکت بد گفته که برن سرویسش رو خراب کنن
اولا لطفا بحث رو سیاسی نکنید!نقل قول:
دوست عزیز ، مگه اونها (مبین نتی ها) میدونستند شما چه یوزری توی شبکشون هستید و ... که فقط به شما ضرر برسونند !؟
در ثانی ؛ توی یک 24 ساعت هزاران انتقاد توی این سایت میشه که مبین نت هم از این قاعده خیلی وقته که بی نصیب نیست ؛ پس فکر نمیکنم همچین کار و توطئه ای میسر و امکان پذیر باشه ؛ اونم تو این حجم و ابعاد !
یکم درست تر و معقول تر به مسائل نگاه کنیم.
ثانیا شما ظاهرا از مساله تبلیغات یا غافل هستید یا خود ذینفع هستید.
ثالثا آیا میدونید همین شرکت پرطمطراق 1200 کاربر پشتیبانی داره البته بنقل از یکی از همین دوستان پشتیبان؟
رابعا شما تمام این سی و خورده ای پستی که بنده زدم چه تو این تاپیک چه توی تاپیک های دیگه رو اگه مشاهده بفرمائید میبینید که هیچ پستی رو بدون دلیل و همینجور رو هوا نمیزنم!
خامسا من n بار زنگ زدم پشتیبانی ولی مشکلم حل نشد، اومدم اینجا مطرح کردم و اونهم از جوابی که به من دادند که تو چند صفحه قبل موجود هست!
سادسا دوست عزیز شما از کجا میدونید فقط به من ضرر رسیده؟! کافیه پست های آخر همین تاپیک رو مرور کنید تا ببینید افراد دیگری هم با همچین پدیده ای درگیر بودند که ممکنه توجه هم نکردند به این موضوع!
سابعا دوست عزیز من هم امیدوارم همین طور باشه که شما میفرمائید و واقعا ربطی به اینجا نداشته باشه! ولی شما که اینطور پشت مبین نت در اومدی لطف کن و این رو هم جواب بده بنده چرا نمیتونم فیلم و کلیپ پیشکش یه فایل 300 مگی پروژه رو در ساعات شبانه دانلود کنم و فرداش اینترنتم قطع نشه؟ آیا اون هم اتفاقیه؟نقل قول:
این مشکل شما کاملا اتفاقیه و ربطی به فعالیت و انتقاد شما تو این تاپیک نداره
دوست عزیز اگه میخوای وسطه دانلود قطع نشی یه آیپی ثابت بخر دیگه این مشکلو ندارینقل قول:
سابعا دوست عزیز من هم امیدوارم همین طور باشه که شما میفرمائید و واقعا ربطی به اینجا نداشته باشه! ولی شما که اینطور پشت مبین نت در اومدی لطف کن و این رو هم جواب بده بنده چرا نمیتونم فیلم و کلیپ پیشکش یه فایل 300 مگی پروژه رو در ساعات شبانه دانلود کنم و فرداش اینترنتم قطع نشه؟ آیا اون هم اتفاقیه؟
در ضمن با دوستانی که پاسخ شمارو دادن کاملا موافقم..
یکم قضیهرو سخت گرفتی کاملا اتفاقی بوده..
موفق باشید
دوست من شما دقت نکردید به نوشته های من. من نمیگم وسط دانلود قطع بشه و این طبیعیه که وسط دانلود قطع کنن، من عرضم این بود که از فردای شبی که دانلود کردم اینترنت من بکل قطع میشود.نقل قول:
بهرحال ممنون از راهکاری که ارائه نمودید.
درود.
دوست گرامی و بسیار محترم.
من نه گفتم که شما مشکل ندارید نه اینکه همه چیز آرومه و هیچ کس مشکل نداره! اتفاقا اگر با دقت میخوندید، گفتم که:
و ضمنا اینکه شما میفرمایید:نقل قول:
توی یک 24 ساعت هزاران انتقاد توی این سایت میشه که مبین نت هم از این قاعده خیلی وقته که بی نصیب نیست ؛ پس فکر نمیکنم همچین کار و توطئه ای میسر و امکان پذیر باشه ؛ اونم تو این حجم و ابعاد !
از شمایی که اینطور تئوری طرح توطئه میکیند، بعید نیست ما رو هم نفوذی و ستون پنجم بدونید :دی هر چند فکر میکنم بقیه ی دوستان شناخته باشند من و فعالیت هام رو و توی این طرح شما هم بهتر بتونند قضاوت کنند.نقل قول:
ثانیا شما ظاهرا از مساله تبلیغات یا غافل هستید یا خود ذینفع هستید.
اینکه شما مشکل دارید ، کسی نمیتونه کتمانش کنه ؛ وظیفه ی مبین نت هم این هست که این مشکل رو حل کنه ؛ کما اینکه خیلی خیلی خیلی تعداد بیشتری از دوستان هستند که اونها هم مشکل دارند ؛
اما نسبت دادن این مشکلات به اینکه مبین نت داره جاسوسی میکنه و دستش خیلی جاهاست که بیاد الان رد شما رو بزنه ؛ با همکاری با سازمان های اطلاعاتی بفهمه شما چه یوزری هستید و بعد از اون هم این مشکلات رو براتون پیش بیاره!!! بی اساس هست !
در کل فکر کنم این بحث یکم زیادی تاپیک رو از روند خودش خارج کنه و به نظرم هر قدرم از این پست نقل قول بگیرید ؛ دیگه ارزش پاسخ دادن نداره.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
هرچند از نظر فنی جوابی ندادید و من هم نمی دونم بر چه اساسی با این قاطعیت این مساله رو رد میکنید! با توجه به اینکه به نظر شخصی خودم اپراتوری میتونه قوی تر عمل کنه که بیشتر رو کاربرانش شناخت داشته باشه ولی باز هم از توجهی که فرمودیداز شما تشکر می کنم.