آقا چرا دلگیر می شی :10:نقل قول:
فقط خواستم بگم که از این کارا نکنید :31:
اگه واقعا ایتمی از کار براتون در اومده بزارید وگرنه بلاخره یک چیزی پیدا می کنم که اثبات کنم واقعیت نداره:21:
Printable View
آقا چرا دلگیر می شی :10:نقل قول:
فقط خواستم بگم که از این کارا نکنید :31:
اگه واقعا ایتمی از کار براتون در اومده بزارید وگرنه بلاخره یک چیزی پیدا می کنم که اثبات کنم واقعیت نداره:21:
اقا من این اسکیل هامو افتضاح پخش کردم
چجوری می شه برگردونمشون
یه سوال دیگه: من ایتم مورد نظرمو چه جوری پیدا کردم
تا حالا 15 16 تا شهر نزدیکمئ گشتم ولی توشون نبود
نه! همچي دلگير هم نشديم!! منتها فهميدم كه سر شما نميشه به اين آسوني كلاه گذاشت!!!نقل قول:
آقا چرا دلگیر می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خواستم بگم که از این کارا نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا ایتمی از کار براتون در اومده بزارید وگرنه بلاخره یک چیزی پیدا می کنم که اثبات کنم واقعیت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون تبره ريپورت اول رو هم از عمد گذاشتم و باز هم از عمد اسم كار رو گذاشتم Picking Tobacco !!! وگرنه مي تونستم بزارم Grove Robber ي چيزي!! اگه ميدونستم كار اين قدر كش دار ميشه كه اون ريپورت رو يه جور ديگه ميزاشتم!!
یه کار برام باز شده توی 10 دقیقه بیشتر از 230 - 40 تا تجربه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيچاره اون كاره!!!نقل قول:
یه کار برام باز شده توی 10 دقیقه بیشتر از 230 - 40 تا تجربه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاقال با یه ضربه بردیش !! :دی
واقعا چه بچه های هنرمندی داریم.من به شما افتخار میکنم.
منم دارم روی رزیستانس کار می کنم ( البته فقط برای reflex )
می خواهم به 80 برسونم ببینم چی می شه
آپارانس یا لیدرشیپ ؟
کدوم رو ترجیح میدین ؟
چاغال یکمی روی ایمت کار کن تو مشکل ایم داری شدیدا