با سلامنقل قول:
اگه چراغ ها و تنظیمات همه رو انجام دادید و روشن هستن باید بدون مشکل کار کنه
وایرلستون الان کار نمیکنه یا کلا اینترنت ندارید از طریق کابل هم؟؟
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
اگه چراغ ها و تنظیمات همه رو انجام دادید و روشن هستن باید بدون مشکل کار کنه
وایرلستون الان کار نمیکنه یا کلا اینترنت ندارید از طریق کابل هم؟؟
موفق باشید.
من قبلا از طریق Bridg به اینترنت وصل می شدم و تنظیمات رو دستی انجام می دادم الان می خوام از وایلس هم استفاده کنم تنظیم رو روی rfc 2516 pppoe گذاشتم و یوزر و پسورد رو دادم و تغییر دیگه ای ندادم چراغ اینترنت روشن شد ولی از طریق کابل هیچ سایتی رو باز نمی کنه انگار اصلا به اینترنت وصل نیست ؟:41:
با سلامنقل قول:
پایین توی نوار وظیفه روی آیکون شبکه علامتی چیزی نیست؟
موفق باشید.
کسی اینکار رو انجام نداده؟:41: میگن رویه سرعت دانلود تاثیر محسوسی داره.نقل قول:
نقل قول:
وقتی روی rfc 2516 pppoe می زارم چراغ اینترنت روشن می شه ولی ایکن شبکه نمی یاد
"ميگن" رو ول كن! خيلي ها خيلي چيزا ميگن ولي حرف مفت ميزنن، مگه ميشه يه مودم چيزي داشته باشه كه سرعت رو پايين بياره؟ اينجوري كه كسي از اون مودم نميخره و كارخونه ش برشكست ميشهنقل قول:
فرض محال اگر هم فابروال مودم سرعت رو پايين مياره ميتوني از داخل كنسول مودم بصورت نرم افزاري خاموشش كني.
حرف مفت چیه عزیزم.:41: هر مودم یا روتری یه فایروال سخت افزاری داره که آی پی ها رو طبق یه شرایطی غربال میکنه. نمیگم که سرعت رو چند برابر میکنه.نقل قول:
دو سال پیش یکی از دوستام با همین مودم 8811 اینکارو انجام داده بود و از سرعتش تعریف میکرد. حالا متاسفانه اون دوستم نیست که ازش بپرسم.:19:
ميدونم فايروال دارن منظورم اين بود كه مگه ميشه فايروال سرعت رو كم كنه، مودم من هم فايروال داره كه هميشه روشنه و هيچ تاثيري روي سرعتم نداره، اگر فايروال سرعت رو كم ميكنه از داخل كنسول مودم خاموشش كن مگه فايروال مودم يه قطعه مجزاست كه شما بتونين اونو در بيارين؟
شما يه بار با فايروال روشن و يه بار هم خاموش چند ساعت كار كن ببين سرعتت فرقي ميكنه يا نه.
با سلامنقل قول:
اگه واقعا این قطعه توی سرعت تاثیر داشت هیچوقت توسط شرکت سازنده روی دستگاه گذاشته نمیشد
و یا اسمی ازش نمیبرد
حتما یه فایده ای داره که روی دستگاه وصل هست
موفق باشید.
روشن و خاموش کردن نرم افزاری فایروال مودم هیچ تاثیری تویه سرعت نداره. مطمئن باش.نقل قول:
مطمئن باش تاثیر داره. شرکتا به خاطر یه سری از مسائل امنیتی این قطعه رو رویه مودم هاشون میزارن.نقل قول: