-
افشين پيرواني سرمربي موقت پرسپوليس شد
کانون هواداران پرسپولیس : بعد از استعفاي افشين قطبي از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس، افشين پيرواني به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس انتخاب شد. بعد از استعفاي افشين قطبي از سمت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس، افشين پيرواني به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس انتخاب شد.
در شرايطي كه افشين قطبي سرمربي سابق پرسپوليس شب گذشته به طور ناگهاني از سمت خود استعفا كرد و به امارات سفر كرد مسئولان اين تيم افشين پيرواني دستيار وي را به عنوان سرمربي موقت براي ديدار مقابل پيكان انتخاب كردند. گزينه هاي مختلفي در خصوص جايگزيني افشين قطبي مطرح شده اما ظاهرا مسئولان اين تيم تصميم گيري را به 24 ساعتاينده موكول كردهاند.
-
سرمربي پرسپوليس براي برطرف شدن حاشيهها استعفا كرد
کانون هواداران پرسپولیس : مدير برنامه هاي سرمربي پرسپوليس گفت: قطبي احساس مي كرد حاشيه هاي اين تيم به خاطر اوست و به همين دليل استعفا كرد.
مهدي حاج باقر در ارتباط با استعفاي ناگهاني افشين قطبي اظهار داشت: او اين اواخر احساس مي كرد با وجود كمال محبتي كه از طرف هيئت مديره و مدير عامل مي شود، بايد از اين تيم جدا شود.
وي افزود: قطبي معتقد بود كه ممكن است حضورش در اين تيم باعث مي شود پرسپوليس ضربه بخورد.
حاج باقر در پاسخ به اين سئوال كه آيا اين اواخر مشكل جديدي براي او پيش آمده است، گفت: خير، افشين مي گفت براي اين كه پرسپوليس شرايط بهتري پيدا كند بايد فدا شوم. اين تصميم ناگهاني بود.
-
حيدري: باورم نميشود قطبي ايران را ترك كرده است
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باورم نميشود كه افشين قطبي ايران را ترك كرده باشد. سپهر حيدري عنوان كرد: قطبي به ما و هواداران قول قهرماني داد. نميدانم چگونه بايد باور كنم ايران را ترك كرده است.
وي افزود: او مربي بافرهنگ و بزرگي بود و آداب و رسوم جديدي را به ما ياد داده بود. در دو سالي كه كنار او بودم، نكات خوبي ياد گرفتم.
حيدري اظهار داشت: اميدوارم قطبي هرچه زودتر به ايران برگردد چون هنوز باور ندارم ايران را ترك كرده است.
وي خاطر نشان ساخت: واقعا در شرايط حساسي هستيم. رفتن قطبي هيچگاه يك مسئله خوشحالكننده براي ما نخواهد بود. اميدوارم اين گفته فقط يك رويا باشد.
-
اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در تمرين حضور پيدا كردند
کانون هواداران پرسپولیس : پس از صحبتهاي 25 دقيقهاي مصطفوي با بازيكنان پرسپوليس، دقايقي قبل كليه اعضاي هيئت مديره در محل تمرين حضور پيدا كردند و با بازيكنان در جلسه خصوصي شركت كردند.
با توجه به اينكه يك ساعت قبل قرار بود تمرين برگزار شود؛ اما جلسات متعدد باعث شده تا تمرين همچنان برگزار نشود.
* درابتداي تمرين، خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان دقايقي درگيري فيزيكي با مسئولان حراست باشگاه راهآهن پيدا كرد.
-
هدايتي: اجازه بدهيد قطبي يك اسطوره بماند
کانون هواداران پرسپولیس : محمدرضا هدايتي در ابتداي تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تلاش خود را براي آوردن قطبي انجام داديم. در اين راه هيچگونه كوتاهي نكرديم چون هواداران اين موضوع را ميخواستند.
وي افزود: صحبتهاي باشگاه از زبان مصطفوي است؛ اما از تمام مردم و رسانههاي گروهي خواهش ميكنم كه اجازه دهند قطبي يك اسطوره بماند. او زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است.
هدايتي عنوان كرد: قطبي يك مربي دوستداشتني است. در جلسهاي كه شب گذشته داشتيم، باز هم اصرار برگشت او را داشتيم؛ اما او قبول نكرد.
وي خاطر نشان ساخت: حتما قطبي دلايلي داشته كه در ايران نمانده است. وظيفه داريم به آن احترام بگذاريم.
-
مصطفوی: قطبی بر خلاف قراردادش با پرسپوليس رفتار كرد
کانون هواداران پرسپولیس : مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: به قطبي فرصت داديم كه تا 48 ساعت آينده پاسخ آخرش را به ما بدهد.
داريوش مصطفوي پس از جلسه هيات مديره با بازيكنان اين تيم گفت: از دوشنبه تا به حال 8 جلسه با قطبي صحبت كردهايم اما، نتوانستيم او را قانع كنيم. شب گذشته هم از ساعت 7 بعدازظهر تا 11 و همچنين از يك بامداد تا 3 صبح جلسهي ديگري با او داشتيم ماحصل اين جلسه اين بود كه وي 48 ساعت فكر كند او تصميم گرفته است از پرسپوليس برود و ما به نظر او به عنوان يك فرد احترام ميگذاريم با اين حال من به او گفتم كه 48 ساعت ديگر به او زنگ ميزنيم تا پاسخ آخر را از او بگيريم. هدف هيات مديره نگه داشتن افشين قطبي است. وي افزود: در جلسهاي كه با بازيكنان تيم داشتيم از آنها خواستيم تا با روحيهي بالا نمايش خوبي در بازي با پيكان داشته باشند و اميدواريم كه بازيكنان بتوانند شرايط خوبي را ايجاد كنند. مصطفوي ادامه داد: ما از دوشنبه جلسات متعددي با قطبي داشتهايم او از مشكلات زيادي نام ميبرد كه بخشي از آنها هم مالي و هم بخش ديگري هم مسائل داوري و برگزاري ليگ بود البته ما مشكلات مالي را قبول نداريم.
مصطفوي در پاسخ به اين سوال كه آيا در قرارداد قطبي آمده بود كه او پس از استعفاي ناگهاني از پرسپوليس برود؟ گفت: يكي از مفاد قرارداد اين بود كه در صورتي كه قطبي استعفا داشت به مسوولان فرصتي 14 روزه بدهد و اگر در آن مدت 14 روز مشكلاتي كه به نظر سرمربي وجود داشت حل نشد، او ميتوانست استعفا بدهد و از ايران برود اما، اين كه به يك باره استعفا بدهد و از باشگاه جدا شود در قرارداد نبوده و او طور ديگري برخورد كرده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: قطبی معتقد بود که برخلاف مفاد قرارداد برخی خواسته هایش اجرا نشده است که در نشست با اعضای هیئت مدیره مواردی را مطرح کرد و موضع اعضای هیئت مدیره را نیز در این مورد شنید.
وی افزود: با این وجود در صحبت هایی که با قطبی داشتیم از وی خواستیم که چند روز صبر کند و بعد از بازی با پیکان به استراحت برود تا با آرامش بیشتری به پرسپولیس برگردد اما ایشان نپذیرفتند و اعلام کردند دیگر تحمل ادامه همکاری با این تیم را ندارم.
داریوش مصطفوی با بیان اینکه مهمترین بخش در قرارداد قطبی مسائل مالی بوده است که باشگاه به آن عمل کرده است خاطر نشان کرد: ایشان مسائلی را مطرح کردند که قابل طرح در هیئت مدیره نبود.
مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به دو جلسه پی در پی که دیشب و بامداد امروز بین اعضای هیئت مدیره برگزار شده است گفت: ما تا ساعت 3 امروز صبح با اعضای هیئت مدیره جلسه داشتیم و در پایان به این نتیجه رسیدیم که با استعفای قطبی موافقت کنیم.
وی افزود: به همین خاطر به وی اعلام کردیم برود و 48 ساعت دیگر در تماسی که با او خواهیم داشت تصمیم نهایی اش را اعلام کرد. اگر بتوانیم او را به پرسپولیس برگردانیم اتفاق خوبی خواهد بود در غیر اینصورت باید تصمیم دیگری بگیریم.
مصطفوی با تاکید بر حفظ شان و جایگاه افشین قطبی در بین هواداران پرسپولیس به عنوان یک مربی تاثیر گذار گفت: ما می خواهیم قطبی همیشه در فوتبال ایران یک اسطوره باقی بماند و در این راه نیز تمام تلاشمان را خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه افشین پیروانی در شش بازی آینده پرسپولیس سرمربی این تیم خواهد بود، مذاکره با لوکا بوناچیچ را تکذیب کرد و گفت: فعلا هیچکس به کادر فنی پرسپولیس اضافه نمی شود و آقای پیروانی در سه بازیهای لیگ و جام حذفی هدایت تیم را برعهده خواهد داشت.
مدیرعامل پرسپولیس احتمال شکایت از افشین قطبی را رد کرد و گفت: نه در شان و جایگاه ماست که برویم از قطبی شکایت کنیم نه نه قطبی. تصور می کنم با تعامل و همکاری می توانیم مشکلاتمان را حل کنیم.
مصطفوي در پاسخ به اين سوال كه آيا درست است كه قطبي بخش اعظم پول قراردادش را گرفته است گفت: اين درست است اما، در شان وي نيست كه ما بگوييم كه او بخش زيادي از قراردادش را گرفته و از ايران رفته است.
-
پیروانی : خيلي خوشحالم كه سرمربي پرسپوليس شدهام
کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيرواني پس از انتخاب به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس گفت: خيلي خوشحال هستم كه در اين سمت قرار گرفتهام.
افشين پيرواني در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم كه در اين پست قرار گرفتهام، من خادم پرسپوليس هستم و بيشترين بازيها را براي اين تيم انجام دادهام و تمام مسووليتها هم بر عهدهي من است. تلاش ميكنم كه بهترين نتيجهها را كسب كنند.
وي گفت:خوشحالم كه اولين بازي ما با تيم صدرنشين و در خانه آنهاست. قول ميدهم كه بهترين نتايج را بگيريم.
پيرواني در پاسخ به اين سوال كه چه قولي به هواداران ميدهيد؟ گفت: به هواداران قول ميدهم كه سه جام قهرماني را براي آنها كسب كنيم. اين را به حتم گفتم و بايد به آن هم عمل كنيم. تمام تلاشمان اين است كه هر سه جام را براي هواداران كسب كنيم. وي دربارهي همكاران خود در كادر فني گفت: فعلا با كوماسي و عابدزاده كارمان را انجام خواهيم داد اما؛ پس از بازي با پيكان كسي ديگري را به كادر فني اضافه ميكنيم.
پيرواني از اظهار نظر دربارهي استعفاي افشين قطبي خودداري كرد اما، گفت: بهتر است گذشته را فراموش كنيم، قطبي فرد قابل احترامي بود اما دليل رفتنش را بايد از خودش بپرسيد. هيات مديره محترم تمام تلاشش را براي فراهم آوردن بهترين شرايط انجام داده بود.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول داريد كه قطبي به دليل ترس از نتايجي كه پرسپوليس در بازي آينده ميگيرد استعفا داده بود؟ گفت: اين را قبول ندارم. قطبي همكار ما بود و اگر در آينده هم در ديداري به پيروزي برسيم قطبي دخيل بود و اگر ببازيم مسووليت فني بر عهدهي من است.
يكي از خبرنگاران دربارهي آخرين صحبت "قطبي" كه شب گذشته پس از جلسهي هيات مديره انجام شده بود و در آن سرمربي پرسپوليس گفته بود بازي با صبا مشكوك بود پرسپد كه پيرواني گفت: شرافت و وجدان بازيكنان را زير سوال نبريد در هيچ كجاي دنيا چنين مسائلي را سراغ نداريم، چه برسد به ما كه ادعاي بچه مسلماني داريم. من در تيمي هستم كه بيحاشيهترين و منظمترين تيم است و مطمئن باشيد كه ما بهترين نتايج را خواهيم گرفت.
پيرواني دربارهي بازي با پيكان هم گفت: پيكان سختترين بازي ما خواهد بود چرا كه بايد با تيم صدر جدول بازي كنيم اما، مطمئن هستم كه ميتوانيم با چنين بازيكناني به نتايج خوبي برسيم.
پيرواني دربارهي شايعهي حضور محمد خاكپور در كادر فني پرسپوليس گفت: خاكپور همبازي سابق من بوده و هر كس در هر جايگاهي بتواند به پرسپوليس كمك كند ما از آن استقبال ميكنيم.
-
تمرين بانشاط پرسپوليسيها بدون قطبي برگزار شد
کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از صحبت اعضاي هيات مديره با بازيكنان با يك ساعت تاخير برگزار شد. پس از آن كه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس دو مرتبه با بازيكنان گفتوگو كردند، بازيكنان براي انجام تمرين به زمين چمن آمدند و مورد استقبال هواداران قرار گرفتند.
درحالي كه پرسپوليس براي اولين بار در طول فصل بدون حضور افشين قطبي تمرين ميكرد، بازيكنان پرسپوليس بدون اين كه از اين مساله ناراحت باشند در تمرين شركت كردند و زير نظر افشين پيرواني تمرين بانشاطي را برگزار كردند.
اين درحالي بود كه هواداران هم مرتبا اعضاي هيات مديره و بازيكنان را تشويق ميكردند اما، خبري از حمايت آنها از افشين قطبي نبود و رحمان رضايي به همراه احمدرضا عابدزاده مورد توجه هواداران بودند. پس از اينكه هواداران از اعضاي هيات مديره خواستند كه به طرفشان بيايند داريوش مصطفوي در جمع آنها گفت، ما تمام تلاشمان را براي بازگرداندن افشين قطبي انجام خواهيم داد اما تا موقعي كه تكليف روشن شود پيرواني سرمربي تيم خواهد بود. در اين لحظه يكي از هواداراني كه سن بيشتري نسبت به سايرين داشت، به مصطفوي گفت: پرسپوليس بزرگتر از آن است كه شما بخواهيد به خاطر بازگرداندن يك نفر اين طور منت بكشيد كه مصطفوي نيز با تغيير موضع گفت: ما به خاطر شما هواداران خودمان را كوچك كردهايم اما اگر شما نخواهيد ما هم بر اساس خواستهي شما عمل ميكنيم!.
بر اساس اين گزارش؛ تمرين پرسپوليس با حضور تمامي بازيكنان برگزار شد اما، مهدي واعظي به دليل مصدوميت در تمرين حاضر نبود اما، عليرضا حقيقي و علي الياسي به همرا ه دروازهبان اميد پرسپوليس زير نظر احمدرضا عابدزاده تمرين ميكردند.
نيكبخت واحدي هم كه روز سهشنبه از سوي كميتهي انضباطي دو سال از حضور در تيم ملي محروم شده بود سرحال و خندان در تمرين پرسپوليس شركت كرد.
-
الونگ به تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیوست
کانون هواداران پرسپولیس : الونگ الونگ بازیکن فصل گذشته پرسپولیس با عقد قراردادی یک و نیم ساله به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
این بازیکن که پس از پایان قراردادش با تیم فوتبال پرسپولیس بازیکن آزاد محسوب می شد بنا به درخواست کادر فنی تیم فوتبال و کمیته فنی باشگاه سپاهان، پس از تست و تاییدات پزشکی قرارداد خود را در هیئت فوتبال اصفهان به ثبت رساند.
ژاک الونگ که توانایی بازی در خطوط مختلف میدان را دارد به عنوان دفاع و هافبک دفاعی و تقویت این پست در تیم، جذب طلایی پوشان اصفهان شده است. وی سابقه حضور در تیم المپیک کامرون را نیز در کارنامه خود دارد.
-
الونگ هم پرید :2:
لااقل حالا دنبال یه مربی خوب باشن نه اینکه پیروانی رو بزارن سرمربی:2: