[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ماله من درست شده:n10:
(پارس آنلاین) اردبیل
مال منم درست شد پارس انلاین گیلان
البته دوبار لگ شدم
اولیه خیلی با حال بود.نقل قول:
برای دومی اشکم در اومد برای خودم واقعا چقدر ما support ها مظلومیم.
این سومین روزیه که دی سی نمیشه یعنی دیگه درست شده واسه همیشه ؟:n20:
والا نمیدونم قضیه چیه شماها چی میگید....ما که دیشب فقط 1 ساعت 2 ساعت درست بود بعد خراب شد دوباره
2 روزه درست شده ولی اصن معلوم نیست بمونه یا نه باید دید :n27: اینجور که معلومه 80% درست شدن
نفوذ بد نزن درست میمونه دیگه بووووووووق نمیشه :n01:نقل قول:
چی چی درسته
من همیشه میگم صبا نت دزده
الان سرعت دانلود من تو روز 130 40 هستش که برای شاتلی ها 200 240 فکر کنم
بعد شاتلی ها روزی 1گیگ شبانه دانلود می کنن. من صبا میزارم 300 مگ به زور می کنه
البته همیشه پینگ صبا پایین تر از شاتل بوده
الان امروز پینگش 211 هستش پینگ 4.2.2.4 که تو بازی میشه 200 300 تا
بعد دیروز درست شد یک بازی که داداشم داش بازی میکرد. اقا من گفتم بریم بازی کنیم. ما رفتم بازی تایمش تموم شده بود تو بازی نمیرفت. البته برای همه اینطوری بود. خلاصه بعد از چند دقیقه مثلا 10 دقیقه رفت تو و داشتیم بازی میکریدم که شانس ما قطع شد
خلاصه من صبا نت دارم تو قم هر 3 دقیقه 4 دقیقه قطع میشه. نمیدونم چطور برای شما درست هستش
من با هات اسپا تت میرم درسته ولی خوب پینگ بالاتر میشه. یعنی تو اروپا اگر حالش خوب بشاه 130 170 ولی معمولا 300 به بالا مثلا 370 همراه با لگ ولی دی سی میشه گفت نمیشه با هات اسپاتتتت
خدا انشالا باعث بانیش رو لعنت کنه
این صبای دزد رو هم لعنت کنه
:(
یک بحثی هم هستش :-؟ چطور بازی age of wushu دی سی نمی کنه؟ ولی لول دی سی میشه؟ نکنه از خود لول هستش؟ کسی بازی دیگه ای رو اخیرا امتحان کرده؟
البته یک خوبی داره خرابه :) من به کارهای دیگم میرسم.:n19:
دنبل ینفر میگردیم تو Euw بیاد بریم رنک هرچی باشه 1 نوب کمتر win بیشتر سیلور 2 بودم شدم 3 ماشالا پیشرفت :n02: هرکی خواست اینجا بگه یا skillcappedtork رو ادد کنه
خشته شدم از بس با کید جماعت افتادم :n24: