دوستان 512 نامحدود ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ و اینکه سرعت اسمی که بهتون میدن چند هست آیا مثل مخابرات اسمی یا بالاتر میبندن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Printable View
دوستان 512 نامحدود ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ و اینکه سرعت اسمی که بهتون میدن چند هست آیا مثل مخابرات اسمی یا بالاتر میبندن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سرعت رو اسمی میبندن و در بهترین حالت سرعت شما میشه ۶۲ . من خودم سه ماه داشتم و هر ماه حدود شصت گیگ دانلود میکردم
یعنی چی؟منظورت اینه نسل چهار بیاد این مودم هارو باید دور بندازیم؟نقل قول:
بله صد در صد شک نکن (البته در صورتی که بخواهی با این سرعت اشغال در اینده دانلود کنی و اگر ایرانسل اجازه بده شاید مودم قدیمی کاربرد داشته باشه)نقل قول:
البته در همون روزهای اولیه راه اندازی تری جی و فور جی مدیران ایرانسل گفتن فعلا شبکه وایمکس فعاله. و به تدریج فناوری ال تی ای جایگزین خواهد شد. حتی اتحادیه وایمکس در جلسات خودشون گفته بودن سیستم خانگی وایمکس حد اقل تا ده سال دیگه فعال خواهد بود چون در اصل نگه داشتن باند فرکانسی ۳.۵ برای اپراتورها در جهان اهمیت دارد. و من معتقدم توی ایران حد اقل سه سال دیگه وایمکس رو داریم و حتی مدیر ایرانسل گفته بود انتظار داره با راه اندازی فور جی بار شبکه وایمکس کمتر بشه و کیفیت خدمات مشترکین بهتر بشهنقل قول:
دوستان کسی مودم برای فروش نداره؟ فوری میخوام پ خ بدید سریع مرسی
دوستم نرم افزار دیوار رو توی بازار نصب کن . کدوم شهر هستی؟! اون شهر و انتخاب کن خیلیا میفروشن برو قسمت لوازم الکترونیک 150 و ارزونترنقل قول:
من جاسک هستم و شهر ما اصلا توی لیست دیوار نیستش:n30:نقل قول:
نزدیک ترین مکان بندرعباس هستش که چیز بدرد بخوری نداشت توش
همانطور که دوستان هم اشاره کردن بد نقشه ای ایرانسل برای جیب مردم کشیده والان دیگه تکنولوژی وایمکس رو منسوخ!! میدونن من در محله پر مصرفی مثل سعادت آباد قبلا همه جای خونه آنتنم فول بود ولی الان باید مودم رو ببرم بچسبونم به پنجره:n35:نقل قول:
کاملا مشخصه که ایرانسل هم مثل مبین نت دکل هاشو جمع کرده حالا این lteچه کوفت زهر ماریه خدا عالمه!
من تازگیا خیلی افت سرعت دارم :(((
مخصوصا بعد از ظهر که میشه (مثلا از ساعت 3 تا ساعت 9-10 شب)، اینترنت یه مگ ام حتی به حد دانلود 20-30 کیلوبایت میرسه :((((((