اما خودم که مهیای رفتن به 01 میشم این وسایل رو لیست کردم تا اماده کنم برای بردن ؟ به نظرتون چیزی کم و کسری یا زیادی نداره ؟
البسه :
1- 2 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 2 عدد شرت سفید رنگ ساده – 3- 2 عدد شلوار کردی مشکی -
بهداشتی :
1- مسواک – 2- خمیر دندان – 3- شامپو – 4- صابون – 5- جا صابونی – 6- سیم ظرفشویی – 7- پودر لباس شویی – 8- ناخن گیر – 9- ژیلت – 10- دمپایی – 11- حوله – 12- چسب زخم -
13- 2 ورق استامینوفن کدئین – 2 ورق سرما خوردگی – 2 ورق کپسول اموکسی سیلین – 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین – 14- اسپری بدن – 15- یه بسته دستمال کاغذی –16 - لیف – 17- صابون جیبی –18 - 2 عدد دستمال جیبی سفید رنگ – 19- اسکاچ -
متفرقه :
واکس فوری – سنجاق قفلی – یه بسته کیسه فریزر – یه بسته کیسه پلاستیکی بزرگ – روتختی سفید – یک متر کش پهن یک سانت مشکی – دستمال کهنه2 عدد – مهر جیبی – شماره تلفن های ضروری و شماره حساب – اویز لباس – نخ و سوزن – اینه کوچک – کارت تلفن – قیچی کوچک تاشو – 3 عدد قفل کوچک – متوسط – بزرگ – چسب قطره ای و نواری – 2 عدد کتاب – 2 عدد جدول – چند عدد سنجاق ته گرد -
نوشت افزار :
دفتر 100 برگ سیمی – 2 تا خودکار ابی –1 خودکار قرمز – 1 خودکار سبز – 20 عدد برگ آ4 – مازیک ضد اب – تقویم -
خوراک :
بشقاب و کاسه استیل – قاشق و چنگال و کارد میوه خوری – در باز کن – لیوان شیشه ای و پلاستیکی – چای کیسه ای – یه بسته قند -
مدارک :
1- برگ اعزام – 2- برگ معرفی به مکان اموزش – 3- برگ واکسیناسیون – 4- برگ مشخصات دفترچه – 5- دو سری فتو کپی از مدارک فوق – 6- چند تا عکس سیاه سفید – 7- عابر بانک – 8- سه سری کپی کامل از شناسنامه خودم و پدر و مادر ( برابر اصل شده ) – سه سری کپی کارت ملی ( برابر اصل شده ) – مدرک تحصیلی – دو سری کپی از مدرک ای سی دی ال -
مدارک پدر نظامی :
1- دو سری کپی شناسنامه از تمامی صحفات شناسنامه خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
2- دو سری کپی از کارت ملی خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
3- گواهی رسمی از یگان خدمتی پدر یا سازمان بازنشستگان
4- اخرین فیش حقوقی
5- کپی برابر اصل شده کارت شناسایی پدر