سلام
سوالت يه خطه ولي به نظرم براي جوابش بايد يه تاريخچه بگم !:20:
من كلا از زمان بچگي سرگرميم همين بازي هاي كامپيوتري بود كه با آتاري 2600 م كه هنوزم دارمش شروع شد ... در نتيجه وقتي هم يواش يواش بزرگتر شديم علاقمون محكم تر شد . بعدها كه كامپيوتر خريدم چون بازي هاي قديمي رو دوست داشتم روز تولدم رفتم براي خودم يه سي دي از بازي هاي سگا خريدم ( كلي هم بازي تكراري توش داشت و اولين سي دي كامپيوتر بود كه خريدم !) اون زمان تقريبا نصف تهران رو گشتم تا همچين سي دي رو پيدا كردم ! و يه سه چهار ساعتي هم باهاش كل كل كردم تا تونستم بازي شو اجرا كنم ! با تبديل كننده Keng 98 كه تحت داس بود الان اين تبديل كننده منسوخ شده !!
من اينترنت از همون زماني كه كامپيوتر دار شدم زياد كار مي كردم قبل از تولد پرشين بلاگ هم يه سايت زدم به آدرس byjavid.8m.com كه هنوزم سرجاشه ! الان نگاش نكنين يه موقع راه اندازي همينم خودش كلي كار بود ! بعد كه پرشين بلاگ راه افتاد و من توسط يه وبلاگ نويس كه وبلاگ دانلود داشت و بعدها شروع كردن سياسي نوشتن در نتيجه جمعش كردن با وبلاگستان آشنا شدم و يه وبلاگ تو پرشين بلاگ ثبت كردم به عنوان لينكدوني . هي هم با كدهاي قالب ور مي رفتم كه يواش يواش به كدها هم آشنا شدم . بعدم كه اومدم تو بلاگ اسكاي لينكدوني زدم بعد يكي اومد بهم گفت اين چيه زدي مسخره بازي اينا اون موقع هم حساس بوديم هنوز پوست كلفت نشده بوديم تو اينترنت ! غيرتي شدم شروع كردم نوشتن (لازم به ذكره كه از زماني كه كامپيوتر خريدم بازي هاي كنسول هاي قديمي رو از اينترنت دائما دانلود مي كردم ) اولش بي هدف ولي بعد ديدم من كه تو اين بازي هاي قديمي سر رشته دارم و آرشيو نسبتا بزرگي هم اون موقع داشتم شروع كردم بازي هاي قديمي گذاشتن كه خوبم طرفدار پيدا كرد . ما هم ادامه داديم ...
ببخشيد خيلي جواب طولاني شد ولي فكر كنم كامله :20:
موفق و پيروز باشيد