سلام بچه ها
یه سوال
من الان 128 هستم
16 تموم میشه
حالا میسخوام برم 512
برای این کار دیگه نیاز به رانژه و... نیستش؟
چون سرعتش فرق داره میگم ؟؟؟
هان>
Printable View
سلام بچه ها
یه سوال
من الان 128 هستم
16 تموم میشه
حالا میسخوام برم 512
برای این کار دیگه نیاز به رانژه و... نیستش؟
چون سرعتش فرق داره میگم ؟؟؟
هان>
نیازی به رانژه نیست که! فقط پهنای باندتو افزایش میدن!نقل قول:
خیر، شاتل چند روزی است که دانلود فایلهای ویدئویی مثلنقل قول:
flv
mov
avi
...
را غیرممکن کرده و با توجه به سابقه شاتل در فیلترینگ بیمنطق و بیش از حد، بنابراین از این به بعد دسترسی به این فایلها از طریق شاتل ممکن نیست!
اینم یه شوخی با پشتیبانی شاتل تو وضعیت وخیم ترافیک دیشب!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دیروز که قصد داشتم یکی ازسرویس های شاتل را از نمایندگی اون تو شهرمون بخرم با توضیح عجیب مدیرفروش مواجه شدم که میگفت وبگردی هم از حجم دانلود کم میکنه !!!!!
برای اطمینان بیشتر به سایر سرویس دهنده ها سر زدم و همشون میگن که جدیدا این کار داره انجام میشه
میخواستم از دوستانی که در تهران هسنتند بپرسم که آیا این قضیه صحت داره و قانونیه ؟؟؟؟؟؟
آیا این کار کلاهبرداری مدرن نیست ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین ..........
بعید میدونم محبوبیتشو با دستای خودش از بین ببره و اعتبارشو خراب کنه. من که میتونم دانلود کنم تنها ایرادی که الان (از دیشب) بهم زده وصل نشدن وی p ن هست.و البته یاهو مسنجر.نقل قول:
حتما همه چیزهای دیگه با هم درست میشه.
سلام دوستان کارت تخفیف کی داره برای تهران میخوام
کدش رو هم بهم بدید کافیه چون یکی از دوستای من داره سرویس میگیره پیک امشب میاد مدارکش رو میگیره کد کارت تخفیف رو باید تحویل بدیم
فقط تا آخر امشب
ممنون :11:
این دوستمون تو امضاش گفته که دارهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=63516
انگار اینجا کم کم داره شوخی با شاتل و شاتلی مد میشه ، که خارج از بحث ادب و اخلاق، گرفتن وقت اپراتور بیچاره، و بقیه ی کسانی هست که در صف انتظارند، حالا یه شرکت پیدا شده داره درست سرویس میده که نباید این طور رفتار بشه!
بنده به شخصه هرگز چنین کاری نمی کنم، که خارج از حق خودم، دارم حقوق افرادی که واقعا در اون لحظه به پشتیبانی نیاز دارند رو ضایع میکنم...
سرویس هایی نظیر پشتیبانی یه خدمت جمعیه، مراعات دیگران هم خوبه.
ممنون میشم برخی دوستان رعایت کنن،
برات پ خ کردم شیپ جون ....نقل قول: