جناب rezarain88 عزیز، سوال ازتون ندارم، فقط خواستم خسته نباشید و تشکر کنم که حداقل براتون مهمه که برای مشتری وقت بزارید :n40:
البته در آخر اگر نکته ی مهمی وجود داره که مربوط به استان گیلان و شهر رشت هست بگید ممنون میشم :n02:
Printable View
جناب rezarain88 عزیز، سوال ازتون ندارم، فقط خواستم خسته نباشید و تشکر کنم که حداقل براتون مهمه که برای مشتری وقت بزارید :n40:
البته در آخر اگر نکته ی مهمی وجود داره که مربوط به استان گیلان و شهر رشت هست بگید ممنون میشم :n02:
سلام. نه جور سن. هامیسی سایت لاری تجهیز و ایشه سال میشیخ. او سایت قالیپ . خانه صاحب او اوو بیزی جواب الدی. اگه گالساخ صدر در صد اوکی الییرم.نقل قول:
از برکات دولت تدبیر و امیدهنقل قول:
روحانی مچکریم
یعنی دلم میسوزه برای اون آدمای ساده ای که دلشون خوش بود تغییری ایجاد میشه
یه سایت هستش ولی دومی هم به زودی تجهیز میشه.نقل قول:
ممنون. دیروز از قضا شیراز بودیم. 10 سایت دیگه فعال میشه ولی سرعت در حد متوسط باقی میماند. میدان نمازی و بازارو ارامگاه سعدیو هفت تپان اولویت ماست. سعی میکنیم هتل چمران را هم پوشش دهی کنیم. پخش یو سیم همراه اول ارام ارام شروع شده تا یک ماه دیگه به همه مراکز میرسد. همه سایتهای همراه اول در شیراز 4G است. نگران نباشید.نقل قول:
رضا جان این دکل های جدیدی که رایتل نصب میکنه قابلیت 4G هم داره ؟
آقا رضا تنها راه عملیش بستن کامل شبکه اینترنته شبکه اینترنت مثل یک توری بزرگه همه جوره میشه توش تونل زد.نقل قول:
تو فاز دوم خیلی rule های هوشمندانه ای اعمال کردن اما باز هم قابل دور زدنه.
بنظر من اینکار برای ایران اصلا لازم نیست، اگه چین داره اونکارو میکنه ۱میلیارد جمعیتشه اما کل ایران یک استان چین هم نمیشه.
و یک سوال تخصصی از شما:
آیا شبکه فعلی ایرانسل از نظر سخت افزاری و بدون تغییر تجهیزات و بصورت نرم افزاری قابلیت ارتقا به LTE-A Cat6 رو داره؟
سایت داخل پارک 3G نیست. به زودی این سایت اضافه میشود. اگه انتن هم داشته باشید یا در زمان لینک دهی بوده یا از سایت دور انتن گرفتید. الان سایت لینک ندارد. بویین زهرا و تاکستان به زودی تجهیز میشوند.نقل قول:
سلام آقا رضا
شیراز از دیروز تا الان 3g و 4g کاملا قطع شده فقط edge وصله اونهم بدون اینترنت هست اطلاع دارید علتش چیه؟
سلام خدمت آقا رضای عزیزنقل قول:
متاسفانه از چند ماه پیش تا حالا وضعیت انتن دهی در شیراز چهارراه ملاصدرا تغییری نکرده و توی خونه که میرم فقط لب پنجره انتن میده ولی برعکس همراه اول انتن دهی عالی هست
4g هم که از 3G بدتر انتن دهی داره و بزور یه انتن میده
حدود یه ماه پیش هم زنگ زدم ایرانسل و گفتم بهشون و ادرسم گرفتن ولی متاسفانه هیچ تغییری نه در 3G و نه در 4G کرد.
ممنون میشم پیگیری کنید با تشکر از زحمات شما