همه مشکلات بخاطر 13 آبانه همه چیز دوباره درست میشه اینترنت من تقریباً 1 ساعت قطع بود....
Printable View
همه مشکلات بخاطر 13 آبانه همه چیز دوباره درست میشه اینترنت من تقریباً 1 ساعت قطع بود....
پهنای باند مربوط به مسنجر رو کم کردننقل قول:
بعضی ها می تونن برن بعضیها نه
بابا این شاتل چرا اینطوریه ؟؟؟ من شبا چیزی در حدود 500 بیت سرعت دارم ( حتی گوگل رو هم به زور باز میکنه ) تازه اگه بتونم کانکت بشم
خب شبها همون وقت که مشکل دارین با پشتیبانی تهران تماس بگیریدنقل قول:
یا تو پنل کاربریتون تو قسمت "گزارش مشکلات" یه گزارش بدین:46:
میگم یارو اومد تنظیمات اکانت و این چیزا رو انجام داد و نه توضیحی نه هیچی گذاشت رفت
اگه ویندوز رو عوض کنم، تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
اکانت رو چجوری باید درست کنم؟
تو سایت هم چیزی ندیدم
تنظیمات روی خود مودم صورت گرفته. حتی ویندوز هم عوض کنی بدون هیچ تنظیمی وارد اینترنت میشی.(البته باید درایور کارت شبکه بعد از نصب ویندوز جدید را نصب کنی).نقل قول:
میگم خدایا چرا دیشب هر چی زور زدم که از سایت خودم فایلی رو دانلود کنم نتونستم. یه فایل AVI بود که حجمش 700 مگابایت بود. گفتم حتما اینترنت قاتی کرده رفتم پسوندش رو تغییر دادم به RAR. دیدم حالا دانلودش شروع شد ولی فقط و فقط از 1 پورت دانلود میکرد (البته خودش 2 تا پورت رو نشون میداد ولی فقط از یکی دانلود میکرد).
دوباره رفتم کلا اسمش رو به یه چیز دیگه تغییر دادم باز هم فایده نداشت. متوجه شدم هر چی که هست نمیذاره حجم بالای 600 مگابایت رو دانلود کنیم.
الان هم که شما میگید برای 13 آبان هست تازه برام جا افتاد.
من یه مشکلی دارم ، دی وی دی که میذارم توی دی وی دی رام دیگه وصل نمیشه adsl !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور یوزر و pass میده !
کسی همچین مشکلی براش پیش میاد ؟
بعد دقیقا همون موقع که دی وی دی رو در بیارم وصل میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو که طرف میشناسه سر این مسالهنقل قول:
چون هر شب تو اون ساعت منتظر منه که بیام و طبق معمول گزارش بدم :31:
دوستان پس این قضیه avi که امروز اعصاب منو داغون کرد برای شمام هست دیگه ؟
پس احتمال میدین فردا، پس فردا OK شه ؟