دوستان
ساب 308 قدرت خوبی داره ؟ بدون باکس و برای طاقچه میخوام
آمپلی بوشمن 1300 با این ساب و دو باند 6902 جواب میده ؟
به نظرتون همین آمپ و ساب رو از مغازه دار بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان
ساب 308 قدرت خوبی داره ؟ بدون باکس و برای طاقچه میخوام
آمپلی بوشمن 1300 با این ساب و دو باند 6902 جواب میده ؟
به نظرتون همین آمپ و ساب رو از مغازه دار بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی آقا حمید و آقا مهدی
من سیستم های اند ندارم ولی میخوام یه سیستمی مید اند با راهنمایی و تجربه دوستان جمع کنم تا ضرر بیخودی نکنم. چیزی که از اساتید شنیدم "اکسسوری رگ اصلیه یه سیستمه... هرچی جنس و کیفیت ساخت بالا بره به همون نسبت کیفیت بالاتری دریافت خواهیم کرد..."
سلام دوست من
308 ها زیاد جالب نیستن دارای بیس خشک و اعصاب خورد کنی دارن به نظرم یه RS12 بگیر خیال خودت رو راحت کن
آمپ بوشمن هم بویی از کیفیت نبرده نگیری بهتره که پشیمون میشی به نظرم اگه 4 کانال می خای بگرد یه JVC 8004 پیدا کن یا اگر 2 کانل می خای یه کنوود 7205 بگیر که خودمم دارم و واقعا عالی هستش
بسیارممنونم
عذر میخوام بیس خشک یعنی چی؟
من میخواستم از مغازه که پیشنهاد خودش بود یک ساب 308 و یک آمپلی بوشمن 1300 بگیرم که اینطور که میگید هیچکدوم به درد نمیخوره
RS12 کیفیت خوبی داره ؟ 307 D4 چطوره ؟
سلام
USB پخش آلپاین مدل IDA-X303 فقط برای اتصال آیفون و آیپاد هست یا میشه فلش مموری هم بهش زد؟
ممنون
عزیزان تا 400 کامپاننت چی پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان من 1/500/000 تومان دارم میخوام 1 ضبط ترجیها پایونر هر مدلی که شما بگید ولی تنظیم باس داشته باشه واز همه مهم تر کیفیت 1 _3250_ پیدا کردم ولی به خاطر تنظیم باس نگرفتمش 1 ساب باکس 1000 یا1500 واتی اونم ترجیها پایونر ولی اگه چیزی دیگه ای بهتر هست بگید 2 باند پایونر ولی نمیدونم چند وات نظرتونو بگید و1 امپلی برای این سیستم لطفا خواهشا منو راهنمایی کنید.............1/500/000 بیشتر ندارم...........
1چیز دیگه اگه تکی بخرم بهتر هست یا همگی با هم ممنون میشم راهنمایی کنید....:n19: لطفا مدلا رو هم بگید بهم که کدوم بهتر هست.
mx 165 plus خودم دارم خوبه 360 تومنم هست :n06:نقل قول:
سلام دوستان! من قصد خرید هدپوینت تا 300تومن رو داشتم! گزدنه های مد نظر هم اینا هستن: 2550 و 5350 و یو456! چندتا سوال دربارشون داشتم:
1.خارج از بحث تعداد آر سی کدومش تنظیمات تخصصی تری داره؟؟؟
2.کدوماشون تنظیمات ساب ووفرو دارن؟؟؟
3.کدومش تنظیم بیس و داره؟؟؟( مثلا از 4- تا 4+)
در ضمن میگن کنوودای ارزون تر خیلی زیاد هنگ میکنن! این واقعا درسته؟؟؟:n13:
ممنون از صبر اساتید گل:n12:
دوستان میشه در مورد این هدیونیت نظر بدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
250 خریدم با یه تبدیل ایرانخودرویی