سلام ( یاد گرفتم همیشه اوّل سلام کنم بعد حرف بزنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون جملتون مطمئنید ؟!
من اینترنت رو یه جور ابزار می دونم که میشه هم ازش استفاده خوب کرد و هم بد. جناب آقا شما طوری صحبت میکنید که انگار هیچ کس حق درس خوندن نداره. منم میگم لعنت بر کسی که با عالم شدن مردم مخالف باشه.
فکر می کنید من با فلسفه دشمنم. میتونم بگم اطمینانی که به اعتقاداتم دارم از طریق فلسفه و عقله. من خدای خودم رو از طریق برهان های خداشناسی میشناسم. دین من هم در مورد چیز هایی که عقل رو زایل میکنه هشدار داده . حالا میخواد مشروب باشه یا هر چیزی دیگه ای.
واقعاً شما از خواننده غربی طرفداری می کنی که حرمت عفّت کلام رو نگه نمیداره؟ تا حالا شده خودتون رو جای برادر اون خانم توی فیلم ها و آهانگ های غربی بذارید ؟ ؟ جدّا دوست دارید ما و مملکتون هم اون طوری بشیم ؟
من از خدامه که از نظر علم و تکنولوژی روز از هر کشوری سبقت بگیریم. سبقت بگیریم که
میگیریم. ولی معتقدم وضع اخلاقیشون نباید برای ما الگو بشن. یه کسی که تو آهنگش حرف های منافی عفت میزنه الگوی من باشه ؟ هرگز.
جواب شما رو در آخر همین پست فرستادم.
درسته که شاید شرایط بسته باشه . بسته بودن شرایط دلیلی هست برای اینکه به هر وسیله ای که یافتیم چنگ بزنیم ؟ ممکنه همین پنجره هایی که شما میگی بعضیاش به درّه باز بشه. باید شیرجه بریم یا اول نگاه کنیم و مطمئن بشیم. فکر میکنید من از دیدن مناظر طبیعی و حیوانات بدم میاد ؟ نه خیر اینها همشون نشانه های کسی هستن که منو آفریده. من با دیدن این ها به یاد خالق زیبا می افتم.
اینم از لینک یه تعداد سایت برای تحقیق در مورد الماس(بدید به اون دوستتون) :
دوست عزیز از نظر من یک فرد غمگین کسی هست که از یاد خدا غافله. چرا بعد از تموم شدن آهنگ دوباره غم و غصه بر میگرده؟ چرا با گوش دادن این آهنگ مشکل واقعی فرد در دنیای حقیقیش حل نمیشه؟ دلیلش رو هم خود کسی که منو خلق کرده بهم گفته.خیلی رک رو روراست گفته که آگاه باشیدکه دل ها تنها با یاد خدا آرامش می یابند.
در نهایت هم میگم که درسته که یه سری سایت اشتباهی فیلتر شدن ولی به شخصه با اینترنت کاملاً آزاد مخالفم.
اون شادی هایی که با گوش دادن به آهنگ حاصل میشن موقتی و کاذب هستن. یه سوال، امروزه که بیشتر از زمان های گذشته مردم به این آهنگ ها گوش میدن، چرا غمگین تر از قبلن، چرا هر چقدر بیشتر به طرف این چیزا میریم غمگین تریم ؟؟؟
فقط نمی دونم کی اینجا اومد اشتباهی منو طرفدار جناح خاصی دونست. دوستان اگر مشکلی هست از دین داری ماست نه از خود ما. این آخر کوته فکریه که اعمال جمعیتی رو به اصولشون نسبت بدیم، در صورتی که اطلاعی از عقایدشون نداریم. آیا تو ایران یه مجرم پیدا نمیشه؟! میشه ولی این دلیلی هست برای اینکه همه ی ایرانی ها مجرم باشن ؟ خیر. یه ایرلندی بیاد یه حرف ناسزا ورکیک بزنه یعنی همه ایرلندی ها بد دهن هستن ؟ خیر.
ولی کسی جواب سوال منو نداد، بعضی از این این کشور های خارجی در ما دنبال چه سودی هستند که برامون شبکه مخصوص فارسی میسازن، یعنی انقدر براشون عزیزیم ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟