امروز snr من از 13 اومد رو 6. هر 5 دقیقه یه بار مجبور شدم خاموش روشن کنم مودم رو تا snr یه کم بالا بره بتونم به اینترنت وصل شم.
Printable View
امروز snr من از 13 اومد رو 6. هر 5 دقیقه یه بار مجبور شدم خاموش روشن کنم مودم رو تا snr یه کم بالا بره بتونم به اینترنت وصل شم.
دوستان یه سوال سیم تلفن اینترنتم تا برسه به مودم چند جا قطع شده و سیم یک راستی نیست. این قطع شدگی ها چه قدر رو نویز و snr تاثیر داره؟؟؟ الان مثلآ از قطع شدگی های سیم تلفن یه دونه کم بشه امکانش هست snr من از 13 بشه 14؟؟؟ ا
سلام امشب یهو اینترنت شباهنگ ( حرفه ای ها ) که ماهانه 25 گیگ شارج میکنم بعد از 8 روز استفاده قطع شد رفتم تو پنل دیدم زده -8656 مگابایت ( یعنی -8 گیگ !! )
مگر همچین چیزی داریم یا قبلا توی پنل وجود داشت ؟ گزارش ماهانه طبق تاریخ 8 روز قبل رو هم نمیاره . شما ها مشکل ندارید ؟
امروز باز مشکل داره مخابرات
دقیقا حجم اینترنت منم پریده(شباهنگ) و میزنه حجم باقیمانده منفی حدود 9 گیگ
حجم مصرف امروز صبح هم دوبار حساب کرده که زمان روشن شدن مودم را برا هر دو تا یکزمان زده اما پایانش تفاوت داره
2020 اپراتورش گفت تا فردا شب اگر درست نشد تماس بگیرم تا پیگیری کنن ولی گفت مشکل تا فردا حل میشه!!!
Sent from my LT22i using Tapatalk
چند وقتی هست متوجه این مشکل شدم، تخفیف شبانه را حساب نمیکنه تازه گیگ منفی هم میزنه. آخریش هم هفته پیش بود که شبانه 2 گیگ دانلود کردم 2 گیگ از حسابم کم کرده بود ولی چون تایمش با ساعات عادی سر هم بود نمیشد ثابت کنم سیستمشون اشتباه کرده.نقل قول:
دوستان این مشکل تو سیستمش رخ داده و دارن رفعش میکنن.
فکر کنم دارن یک ارتقایی چیزی تو سیستمشون میدن ، امیداورم شرایط بهتر بشه.
برای منم منفی 1000 شده بود و سرویسم قطع شده بود ولی الان درست شده و حجمم به طور کامل برگشته.
پارسال برای منم همچین اتفاقی افتاد و زنگ زدم گفتن صبر کن اگر درست نشد پیگیری کنم و منم صبر کردم و منفی رو کردن 0 اما 11 گیگ شارژ داشتم اونو برنگردوندن .
یادمه 11 گیگ داشتم شد منفی 7 گیگ بعد 0 کردن 11 گیگ هم پرید رفت هیچ کسی هم جواب گو نبود منم خطم DLC هست فقط میتونم از مخابرات نت بگیرم هیچی دیگه 4 تا فحش دادمو ، با اینکه خیلی احساس حماقت میکردم اما از سر مجبوری رفتم شارژ کردم دوباره همونو استفاده کردم
قدیما از همه شرکتای خصوصی نت گرفته بودم ، اونا هم خیلی مشکلات داشتن اما هر موقع میخواستم زنگ میزدم کلی انتقاد میکردم اگر درست نمیکردن میگفتم شکایت میکنم ازتون و اگرم کار اورژانسی داشتی وصل میکردن به مسئولش هر چوری بود کارتو راه مینداختن ، اما مخابرات میگه ما یه روند خاصی داریم برای همه باید طی بشه یهو میبینی 1 هفته نت قطعه تا تازه بیان ببینن چشه ، شکایت هم که نمیتونی بکنی من رفتم دنبالش یارو آخر کار در اومد بهم گفت وقتتو تلف نکن از دولت که نمیتونی به خود دولت شکایت کنی
امروز نت قطع شد زنگ زدم 2020 گفت به علت ارتقاع زیر ساخت تا 24 ساعت ADSL اختلال خواهد داشت . احتمالا میخوان از سرعتا کم کنن از اونور پرت جدید برای متقاضیا باز کنن.
نقل قول:
سلام مودمو ببر تو حیاط از سر خط تست کن و اگه همون بود باز که مورد از مخابرات هست اما اگه نمیتونی وردار پریز های تلفن رو باز کن سیم هایی که میره واسه اتاق های دیگه رو از مدار خارج بکن که فقط سیم های همون پریز که ازش نت میگیری بمونه یعنی اگه مثلا 2 تا سیم میاد میره توی سیم کشی خونه همون 2 تا مستقیم بیاد واسه خط ، من خودم اینکارو کردم تاثیر خوبی داشت ، نزدیک ترین پریز به حیاط رو اول باز کن بعد یه تیکه سیم وصل کن به تلفن یه سرشو لخت کن با تلفن تست کن ببین کدوم خط اصلی هست بعد فقط مال پریزی که میخوای رو وصل کن بهش هرچی کمتر انشعاب گرفته بشه ازش بهتره حتی اگه انشعاب به تلفن دیگه ای وصل نباشه ، سیمت هم اگر درست وصله کردی مورد زیاد نداره من خودمم سیمم چند تیکه هست ، اما سعی کن لحیم بکنی اگه دستگاه هویه داری
ممنون. البته من منظورم همون وصله کردن سیم بود. یعنی سیم چند جا قطع شده که با چسب چسبوندمش. شما تو این مورد تست کردی ببینی چه قدر تاثیر داره سیم بدون وصله با سیم وصله دار؟؟؟ لحیم هم نکردم همینجوری به هم پیچوندمش.نقل قول:
سعی کن خوب به هم بپیچن که سطح تماسشون بیشتر بشه و چسبشون کن بعد سیمارو به موازات کنار هم خم کن از اونجا که روکش داره سیمها و چسب بپیچون دورشون ، اینجوری اگه کشیده شدن جدا نمیشن به راحتینقل قول:
اگه سطح تماشون خوب باشه تاثیری نداره روی کیفیت چون چند متر بیشتر نیست ، اما بعضی وقتها سیم کش میاد خیلی تار ها از اونجا که وصله هست پاره میشه اما چند تاش میمونه اینجوری بهت نت میده اما با کیفیت پایین ، من خودم با سیم تک رشته مفتولی تست کردم حالت اول همینطور فقط گذاشتمشون روی هم نه لحیم کردم نه حتی پیچوندم snr خیلی کم شد اما قطع نشد نت ، حالت دوم لحیم کردم snr اومد رو 23