سلام من یه جفت باند 6975 v2 بایه پخش پایونر 7450 دارم یه آمپ دو کانال 200 وات بستم اما خیلی ضعیفه یعنی اگه آمپ هم نداشته باشه بازم صداش هم همین حده؛میشه دوستان یه آمپ مناسب پیشنهاد بدن؟
سلام من یه جفت باند 6975 v2 بایه پخش پایونر 7450 دارم یه آمپ دو کانال 200 وات بستم اما خیلی ضعیفه یعنی اگه آمپ هم نداشته باشه بازم صداش هم همین حده؛میشه دوستان یه آمپ مناسب پیشنهاد بدن؟
سلامنقل قول:
من استاد نیستم
گرند زیرو برند متوسطیه به نظر من.تو بازار جهانی از نظر کسب Award تو همه محصولاتش تقریبا حرفی برای گفتن نداره. ضمنا تا جائی که اطلاع دارم جنس آنچنانی نداره.صدای کامپوننتهای بالاش رو شنیدم خیلی تیوترهای جیغی داشت. پرده گوشهام داشت می پکید.:n02:ساب ووفرهاش خیلی عالی هستن.ولی کلا RMS بالا هستن و لذا هزینه بر جهت تهیه امپلیفایر.
چه قطعاتی رو معرفی کردن بهتون؟
یکی از دوستان اینترو گفت.شما سرور و استادی
باند ۶۹۷۵ ورژن ۲
امپ mtx یا تورنیدو
ساب jblj1400
ضبطم ۹۴۵۰ یو بی
گرند زیرو هم اینارو گفت:
پخش کنوود ۷۰۱۶
باند ۷۱۰۰ hrr
amp sound stream 4 chanal
ساب گرن زیرو
قیمتای اینارو هم اک تک بگید خیلییی سالاری و ممنون میشم
بنده کوچیک شما هستم.نقل قول:
با V2 موافق نیستم.اگر صدای خوب میخواهید از ترکیب کامپوننت+ساب ووفر استفاده نمائید.
تورنج پائین میتونید
1-آدیو سیستم mx165plus بگیرید با قیمت 360 تومن.
2-آلپاین SPS-610C هم هست 365 تومن.
ساب jbl کدوم تایپ؟gto?
jbl رو من سابهای پاورش رو قبول دارم.سری GTI
من پیشنهادم:
1-آلپاین SWS-12D4 به قیمت 445 تومن
2-گلیدن RS12به قیمت 440 تومن
3-گلیدن RS12Free Air به قیمت 380 تومن
4-آدیو سیستم MX12Plus به قیمت 250 تومن.
پخش رو 7016 پیشنهاد میکنم.قیمتش هم مناسبه.425 تومن.
گرند زیرو این مدل که فرمودید رو نشنیدم.اطلاعاتی ندارم در موردش.
آمپ ساند هم از نظر قیمت خوبه ولی شدیدا با کمبود موجودی مواجه هست.ضمنا شخصا با تستهائی که انجام دادم رو آمپلیفایرهای این برند،اعتقادی به ساند و پاور ندارم.کاملا نظر شخصی هست و شما باید خودتون تحقیق بفرمائید.
واقعاً زدن دکمه تشکر کم بود،مرسی داداش.شمارتونو میتونم داشته باشم؟!قصده مزاحمت زیاد ندارم.فقط میخوام در بعضی چیزا مشورت کنم.راسی شما کجایی هستید؟
یه آمپ برا چیزایی که بالا گفتید هم معرفی کنید تا من برم تو تحقیقات و بستنش اگه خدا بخواد.
حمید خان شما استاد هستید حرف شما رو هم قبول دارم :n26:نقل قول:
اما میدونید بحث من این هست که باید یه تناسبی بین قطعات شما و هزینه برای اکسسوری و سیم کشی و ... باشه و تو سیستم یه پارادوکس وجود نداشته باشه که مثلا RCA شما هم قیمت قطعات اصلی تون دربیاد ! چون اون وقت به نظر من بهترین جنس و برند هم نمیتونه محسوس باشه ...
حالا چرا اینو میگم دلیلم اینه فرض کن طرف یه هدیونیت متوسط پایونیر و یه امپ متوسط از هر برندی داره بعد میخواد بهترین نوع rca رو تهیه کنه که شاید نصف قیمت هدیونیتش تموم شه !!
مثلا یکی از دوستان سیم برق خریده متری 20 هزار تومن که 10 متر میشه 200 تومن و بعد مثلا کامپش کنوود هست و رنج قیمتش با این 20 متر برابری میکنه ! ( ساب قوی هم موجود نیست !!)
دلیل دوم هم این هست که خیلی از این برند های معروف و خوب تو ایران همه فیک هستند مثل همین مانستر و کانکشن که رقم به رقم با چند درجه کیفیتی موجود هستند
البته من مشخصات سیستم این دوستمون رو نمیدونم شاید ایشون همه قطعاتشون از هدیونیت و امپ و کامپ و ... همه های اند باشه و این زمان میشه گفت منطقی هست خرید RCA و ... با قیمت های بالا و های اند
در مورد تکنولوژی هم به نظر من بیش تر نوع متریال مصرفی و کیفیت ساخت مطرح هست تا تکنولوژی به کار برده شده چون در نهایت این یه سیم هست هرچه قدر هم خاص باشه ... البته نظر شخصی هست و کارشناسی نیست:n06:
چون مثلا دیدم بعضی سیم ها بر اساس نوع تابیده شدن رشته ها در هم برای از بین بردن میدان مغناطیسی ایجاد شده و خنثی کردن شار مغناطیسی و ... و ایزوله کردن با مواد خاص تکنولوژی بسیار پیچیده دارند ( سیم های برق ، شبکه و ...) اما در مورد RCA نمیتونم دقیق بگم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 1 ضبط پایونر 3250 پیدا کردم 1سال کار کرده ولی خدایش نو هست میگه 200 تومان بخرم یا نه این ضبطو میخام برای 1 ساب باکس 1500w و1 امپلی و 4 عدد باند 6975 کارمو انجام میده یانه 200 بدرد میخوره یا نه؟؟؟/
نقل قول:
سلام ، پخش من تا چند روز پیش 3250 بود ، پخش خوبیه ولی تنظیم جدا برای ساب نداره ، یعنی اگه می خواید ساب بندازید باید بی خیال این پخش بشید
دوستان کسی نی منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
آمپ اگر دو کانل میخواهید پایونیر 5500T گزینه مناسبی هست.
من کوچیک شما هم هستم آقا مهدی،همه ما از وجود شما عزیزان با اطلاعات استفاده میکنیم.بنده جسارت کردم :n16:نقل قول:
بله باهاتون موافقم.اینکه همه قطعات با هم مچ باشن و در یه رده کاملا موافقم.
منم احساس کردم دوستمون دنبال RCA خوب و با کیفیت میگرده پیشنهاد دام بهش.
خواهش میکنم،انجام وظیه کردم گلم.نقل قول:
من اهل تهران هستم.
آمپ مناسب و نسبتا خوش قیمت آدیو سیستم ML75.4 میتونید بگیرید که 600 تومن هست
گلیدن RS100C4 هم گزینه بهتر و بالاتری هست که کمی گرونه ولی واقعا ارزش هزینه کردن رو داره.قیمتش 1.130.000 تومن.
اینم رفرنس اگر آشنائی ندارید برای تحقیقات لازم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]