اره میدونم کیو میگی :)نقل قول:
اجرش با آغا !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
اره میدونم کیو میگی :)نقل قول:
اجرش با آغا !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
خطت حق 4 تا خط دیگه رو خورده:n02:نقل قول:
همچنان سرعت 35 کیلوبایت:n21:
متاسفانه اسپید تست وسط راه سکته زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 مگ امشب افتضاحه 400 کیلوبایت خارجی 600 کیلوبایت داخلی:n24::n24::n24::n24::n24:
دوستان کسی هیت که اینجا ترافیکش ریر 100 مگ باشه ؟ اگر هست لطفا سریعا بهم خبر بده باهاش کار واجب دارم :دی
500 مگ به کارت نمیادنقل قول:
جریان چیه ؟ می خوای حجم مجانی بهش بدی ؟ :n02:
دوستان پیرو اون اسکرین سات صفحه قبل که گفته بودین خط تا 12 مگ هم کشش داره.
حالا اون اسکرین شات رو چه جوری تهیه میکنن و به چه برنامه ای نیاز هست؟ تشکر
داداش با خود ویندوزم بدون برنامه خاصی میتونی اسکرین شات بگیری.این متن رو از یک سایت آموزشی برات میزارم.اگر ویندوزت 7 هست از این راه استفاده کن:شما کافیست کلید PrtScn را بزنید و سپس نرم افزار paint ویندوز را باز کرده و در آن کلید های Ctrl+V را بزنید سپس در صورت تمایل به ویرایش، آن را ویرایش کرده و بعد آن را هر جایی که دوست داشتید به کمک کلید های Ctrl+S ذخیره کنیدنقل قول:
اما اگر ویندوزت 8 هست از این روش استفاده کن:
در این روش کافیست از ترکیب کلید های WinKey+PrtScn استفاده کنید. توجه کنید که کلید PrtScn در بعضی از صفحه کلید ها با عبارت Print Screen مشخص شده. حالا پس از فشردن کلید های گفته شده کافیست به Pictures library مراجعه کنید. توجه کنید که تصاویر گرفته شده در پوشه Screenshots قرار می گیرند
اگر به احتمال 1 درصد از این راهها به نتیجه نرسیدی از یک نرم افزار اسکرین شات استفاده کن.اگر خواستیش لینکشو واست میزارم.
امیدوارم موفق باشی:n16:
خوب بالاخره خودم رفتم نمایندگینقل قول:
گفت اصلا نمیشه سرویس ها رو تغییر داد و باید سرویس قبلی رو بازگشت بزنم بعد خودت بری هر چی میخوای بگیری سرویس قبلی هم با اینکه من یک و نیم روز بود شارژ کرده بودم گفت فقط نصف مبلغ اش بازگشت داده میشه خیلی سرویس دهیشون از این نظر الکیه اصلا خوشم نیومد:n15:
خلاصه اخرش نشد 12 مگ بگیریم هرچند گفت خطم 8 تا 10 مگ بیشتر نمیکشه:n02:
دوستان دیشب واقعا سرعت شبانه عالی بود.چرا دوستان نمیان بگن سرعتای شبانه اشون رو.هیچکسم این لینک ما رو که تو امضام هست تست سرعت دانلود نکرد:n03:.دیشب تو مایه های ساعت 2:30 همین لینک تو امضامو که از سرور خارجی هست با میانگین 700 کیلوبایت سرعت دانلود کردم:n19:.بعد سرورهای داخلی هم مثل سافت گذر که دیگه سرعتشون 1.1 مگابایت بود:n20:.به راحتی ساعتی 3.7 گیگ دانلود میکنم.تازه به خاطر نویز مودمم پهنای باند رو همش کم میکنه تا 9 مگابیت میاد پایین.وگرنه اگر همیشه 10مگابیت باشم یک کمی از اینم بیشتر میتونم بگیرم.بقیه دوستان هم بیان نتایجشون رو بگن:n16: