با منی ؟ :31:نقل قول:
من ترافیکم در کل 6گیگه و دانلود روزانه زیاد نمی کنم . مثلاً الان دارم یه فایل 300مگی می گیرم سرعت 195 هست . ولی شب ها سرعت میاد پایین . شب تا صبح 1.5 گیگ میگیره تقریباً .
Printable View
با منی ؟ :31:نقل قول:
من ترافیکم در کل 6گیگه و دانلود روزانه زیاد نمی کنم . مثلاً الان دارم یه فایل 300مگی می گیرم سرعت 195 هست . ولی شب ها سرعت میاد پایین . شب تا صبح 1.5 گیگ میگیره تقریباً .
عزیز 512 رو میبندن رو 9.5 ک که متوسط میفته ساعتی 33 مگنقل قول:
حالا دیگه باقیش رو خودت حساب کن
به نظرم محدود بگیری و شبانت خوب باشه به صرفه تره
ممنون.نقل قول:
با منی ؟
با هر کسی که جواب بده بودم.حالا شما جواب دادی . . .
میشه روزی تقریبا 700 مگ.که افتضاحه.شبا هم روی 9.5 هست ؟؟؟ چه بد شد.یعنی به هیچ وجه بالا تر از 9.5 نمیاد ؟؟نقل قول:
عزیز 512 رو میبندن رو 9.5 ک که متوسط میفته ساعتی 33 مگ
حالا دیگه باقیش رو خودت حساب کن
به نظرم محدود بگیری و شبانت خوب باشه به صرفه تره
نمیدونم چی کار کنم.
الان 256 با حجم 20 بودم.زیادمه.
فبلیش میشه 8 گیگ که کممه.موندم چی کار کنم.
شبا هم که نمیشه بشینی پاش یهو قاطی میکنه میبینی بـــــــــــــــــــله.شب تا صبح هیچی نگرفته یه ارور داده.
اینا که هنوز پوزش از شما هستند :31: کی می خواد درست شه پس ؟!
نه عزیز نمیاد چون خطم رو بستن روی 85 کیلوبیتنقل قول:
من با دفتر مرکزی هم صحبت کردم خودش همین حرف رو زد که 512 رو میبندیم رو 9 10 ک و 256 و 128 کمتر... دیگه از این گنده تر؟؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
بعدش من اصلا شبانه ندارم که! ولی محدود اگه سرعتش بالا باشه میشه کار 24 ساعت رو تو همون 6 ساعت انجام داد البته اگه مث من از ساعت 12 دایالاپ وصل نکنی...
سرعت روزانه من عالی شده :8:
شبانه رو نمیدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شيطونه ميگه ISP رو عوض كنم.
ولي من تا الان راضي بودم. براي من از وقتي گرفتم سه روز فقط قطع بود. ديگه همش وصل بوده.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان این چیز پی ان ما باز از کار افتاد
کسی یه سایت فیل شکن سراغ نداره موقتی استفاده کنیم؟
این پارس فکر کنم اضافه بر برادرا خودش چیز پی انا رو قطع و وصل میکنه
سلام ( یاد گرفتم همیشه اوّل سلام کنم بعد حرف بزنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون جملتون مطمئنید ؟!نقل قول:
من اینترنت رو یه جور ابزار می دونم که میشه هم ازش استفاده خوب کرد و هم بد. جناب آقا شما طوری صحبت میکنید که انگار هیچ کس حق درس خوندن نداره. منم میگم لعنت بر کسی که با عالم شدن مردم مخالف باشه.
فکر می کنید من با فلسفه دشمنم. میتونم بگم اطمینانی که به اعتقاداتم دارم از طریق فلسفه و عقله. من خدای خودم رو از طریق برهان های خداشناسی میشناسم. دین من هم در مورد چیز هایی که عقل رو زایل میکنه هشدار داده . حالا میخواد مشروب باشه یا هر چیزی دیگه ای.
واقعاً شما از خواننده غربی طرفداری می کنی که حرمت عفّت کلام رو نگه نمیداره؟ تا حالا شده خودتون رو جای برادر اون خانم توی فیلم ها و آهانگ های غربی بذارید ؟ ؟ جدّا دوست دارید ما و مملکتون هم اون طوری بشیم ؟
من از خدامه که از نظر علم و تکنولوژی روز از هر کشوری سبقت بگیریم. سبقت بگیریم که میگیریم. ولی معتقدم وضع اخلاقیشون نباید برای ما الگو بشن. یه کسی که تو آهنگش حرف های منافی عفت میزنه الگوی من باشه ؟ هرگز.
جواب شما رو در آخر همین پست فرستادم.نقل قول:
درسته که شاید شرایط بسته باشه . بسته بودن شرایط دلیلی هست برای اینکه به هر وسیله ای که یافتیم چنگ بزنیم ؟ ممکنه همین پنجره هایی که شما میگی بعضیاش به درّه باز بشه. باید شیرجه بریم یا اول نگاه کنیم و مطمئن بشیم. فکر میکنید من از دیدن مناظر طبیعی و حیوانات بدم میاد ؟ نه خیر اینها همشون نشانه های کسی هستن که منو آفریده. من با دیدن این ها به یاد خالق زیبا می افتم.نقل قول:
اینم از لینک یه تعداد سایت برای تحقیق در مورد الماس(بدید به اون دوستتون) :
نقل قول:
کد:http://chemistry.about.com/cs/geochemistry/a/aa071601a.htm
کد:http://www.madehow.com/Volume-2/Diamond.html
کد:http://monsterguide.net/how-are-diamonds-made
کد:http://phycomp.technion.ac.il/~nika/diamond_structure.html
کد:http://www.worldofmolecules.com/materials/diamond.htm
دوست عزیز از نظر من یک فرد غمگین کسی هست که از یاد خدا غافله. چرا بعد از تموم شدن آهنگ دوباره غم و غصه بر میگرده؟ چرا با گوش دادن این آهنگ مشکل واقعی فرد در دنیای حقیقیش حل نمیشه؟ دلیلش رو هم خود کسی که منو خلق کرده بهم گفته.خیلی رک رو روراست گفته که آگاه باشیدکه دل ها تنها با یاد خدا آرامش می یابند.نقل قول:
در نهایت هم میگم که درسته که یه سری سایت اشتباهی فیلتر شدن ولی به شخصه با اینترنت کاملاً آزاد مخالفم.
اون شادی هایی که با گوش دادن به آهنگ حاصل میشن موقتی و کاذب هستن. یه سوال، امروزه که بیشتر از زمان های گذشته مردم به این آهنگ ها گوش میدن، چرا غمگین تر از قبلن، چرا هر چقدر بیشتر به طرف این چیزا میریم غمگین تریم ؟؟؟
فقط نمی دونم کی اینجا اومد اشتباهی منو طرفدار جناح خاصی دونست. دوستان اگر مشکلی هست از دین داری ماست نه از خود ما. این آخر کوته فکریه که اعمال جمعیتی رو به اصولشون نسبت بدیم، در صورتی که اطلاعی از عقایدشون نداریم. آیا تو ایران یه مجرم پیدا نمیشه؟! میشه ولی این دلیلی هست برای اینکه همه ی ایرانی ها مجرم باشن ؟ خیر. یه ایرلندی بیاد یه حرف ناسزا ورکیک بزنه یعنی همه ایرلندی ها بد دهن هستن ؟ خیر.
ولی کسی جواب سوال منو نداد، بعضی از این این کشور های خارجی در ما دنبال چه سودی هستند که برامون شبکه مخصوص فارسی میسازن، یعنی انقدر براشون عزیزیم ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما فکر کنید کنید هیچ خبری نیست. در مورد E.T ها خوندید. در مورد فرقه ها مطالعه داشتید ؟ آرماگدون ، زمین شطرنجی، کنترل ذهن، نظم نوین جهانی ، نیل تا فرات، فاکس نیوز،راکفلرها، کتاب های دفن شده ، در مورد نظام مصرف گرایی و ... . تا حالا رفتید در مورد headquarter های اصلی شرکت های بزرگ یا سایت ها و خبرگزاریهای بزرگ و معروف دنیا تحقیق کنید؟ گروه هایی هستند که سعی می کنند تا برای 100 سال آینده جهان برنامه ریزی کنند. هیچ می دونید این چیزی که ما از فناوری در سطح جهان می بینیم خیلی وقت پیش ها کشف شده و داره طبق یه زمان بندی مشخص بیرون میاد ؟ برای این که همیشه چیزی به عنوان مشتری وجود داشته باشه که بخره و پول بی زبون خودش رو هدر کنه. فکر میکنید نمی تونستن همون اول led رو به بازار بدن ؟ خیلی راحت میشد ولی باید به مرور اوّل فلترون ها و بعد lcd ها و بعد led ها به بازار بیان تا همیشه این چرخه باشه. من به کسایی میگم تو باغ نیستن که نمی دونن دنیا به چه سمتی داره میره و فقط برای اینکه خودشون رو راحت کنن هندزفری رو میکنن تو گوششون تا هیچچی نشنفن و خیال کنن که خبری نیست.نقل قول:
دوسته عزیزم هیچ کسی حق نداره اینترنت رو محدود بکنه و شمام بهتر میدونی که برای اقایون اصلا سایتای بد مهم نیست مهم اینه که مردم نرن بالاترین و بی بی سی و .... بخونن این مثله روز روشنه
بعدشم خدا به انسان عقل داده تا خودش راه درست رو پیدا کنه نه اینکه یک سری بشینن براش تعیین کنن که کدوم سایت برو کدوم سایت نرو اتفاقا اگر یک سایتی هم فیلتر کنن مردم انگیزشون بیشتر میشه ببینن تو این چی هستش که فیلتر شده
بعضیا همش توهم حمله تهاجم فرهنگی و..... تو سرشون هست این همه کشور توی جهان هست ات همه زوم کردن به ایران ؟
عقاید همم محترمه و نباید عقایدشون رو به ما تحمیل کنن
دوسته عزیزم هیچ کسی حق نداره اینترنت رو محدود بکنه و شمام بهتر میدونی که برای اقایون اصلا سایتای بد مهم نیست مهم اینه که مردم نرن بالاترین و بی بی سی و .... بخونن این مثله روز روشنه
بعدشم خدا به انسان عقل داده تا خودش راه درست رو پیدا کنه نه اینکه یک سری بشینن براش تعیین کنن که کدوم سایت برو کدوم سایت نرو اتفاقا اگر یک سایتی هم فیلتر کنن مردم انگیزشون بیشتر میشه ببینن تو این چی هستش که فیلتر شده
بعضیا همش توهم حمله تهاجم فرهنگی و..... تو سرشون هست این همه کشور توی جهان هست ات همه زوم کردن به ایران ؟
عقاید همم محترمه و نباید عقایدشون رو به ما تحمیل کنن