با چی بازی میکنی؟ من بازی انلاین انجام میدم البته با PS4 ، اینم بگم ن با مخابرات با پارس انلایننقل قول:
شبا برای ما سرور داخلی مخابرات به ۱۰۰۰ میرسه روزا که تعریفی نداره بنظرم اگر دیدی درست نشد نتت رو عوض کن
Printable View
با چی بازی میکنی؟ من بازی انلاین انجام میدم البته با PS4 ، اینم بگم ن با مخابرات با پارس انلایننقل قول:
شبا برای ما سرور داخلی مخابرات به ۱۰۰۰ میرسه روزا که تعریفی نداره بنظرم اگر دیدی درست نشد نتت رو عوض کن
دوستان کسی از این طرح هایی که توی سامانه پلوتو برای شهرستان های استان اصفهان اعلام شده ثبت نام کرده واستفاده کرده؟؟ اگر زودتر از 6 ماه که مدت قرار داد هستش مثلا ترافیکت تموم بشه هزینه ترافیک اضافی چه جوری محاسبه میشه؟؟
من با PC بازی میکنم ، یه سرور آلمان یکی فرانسه هردوش هم ping بدهنقل قول:
سلام دوستان . کسی میدونه چرا قیمت اینترنت کم نشده . الان قیمت همون 3800 تومنه برا هر گیگ . قرار بود ارزون بشه . پس چی شد ؟؟
سلام این طرح سهیل با مودم رایگان چهل گیگ سالیانه کسی میدونه مدل مودمی که میدن چیه ؟
باسه انلاین بازی کردن با نت مخابرات سرویس کاهش پینگ بخرید. اگرم میتونید نت وایرلس بگیرید که از همه بهتره. یعنی خاک بر سر مخابرات تا همین 2 سال پیش بهترین پینگو داشت نسبت به شرکت های دیگه.:n21:
دوستان این چند روزه وضعیت نویز خطتتون بدتر نشده؟ Snr من از ۳۰ اومده روی 8
درودنقل قول:
از من هیچ تغییری نداشته فکر کنم اشکال از مرکز مخابراتی باشه
چرا . SNR من 23 بود الان اومده روی 13 . البته از وقتی پهنای باند مرکز مخابراتمون رو زیاد کردن اینجوری شده . قبلا سرعتم رو روی 5 مگ بسته بودن SNR خطم روی 23 بود . الان اومدن سرعتم رو روی 8 مگ بستن و SNR اومده روی 13 .نقل قول:
سلام.تو سامانه میتونید گزارش کارکرد ماهانه را ببینید؟هرتاریخی میزنم میگه اطلاعات یافت نشد یا تاریخ وارد شده معتبر نیست با اینکه تاریخ درست