ممنون از همگی مدل TD-W8901G رو خریدم
Printable View
ممنون از همگی مدل TD-W8901G رو خریدم
ممنون دوست عزیز، مدل خاصی مد نظرتون نیست از همین مارک Asus؟ قیمت کمی بالا پایین مشکلی نیست...نقل قول:
بعدش هم من می خوام حداکثر 4 تا PC باهاش وصل بشه... 3 تا هم بود عیبی نداره.
با تشکر
نقل قول:
فکر نکنم ارزونتر باشه این مودم نیست روتر هست به مودم dsl از طریق لن وصل میشه
چند جا من تو اینترنت دیدیم اره کار می کنه
من خود برنامه رو نصب کردم وقتی روی یه لینک یا تور.نت کلیک راست می کنی میگه با دانلود مستر دانلود کنم یا نه
من قیمتشو 80-90 می دونم
حتما n13u باشه یه نوع هست n13 ان usb نداره
مبارک باشه/نقل قول:
حالا بردش چقدر هست؟ بعضی ها که میگن خیلی بده یکی از بچه ها میگفت خیلی خوبه (تا 2 3 تا خونه اونورتر هم جواب میده) :27::31:
سوال گم شد اگه توضیح بدید ممنون میشم.:11:نقل قول:
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
یک سوال هم خودم داشتم اینه اگه مودم Asus N13U رو بگیرم و N اش فعال باشه برای اتصال موبایلم مشکلی پیش نمیاد؟ موبایلم NOKIA C5-03 هست که B/G داره.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
چرا اینقدر از دی لینک بد میگین؟؟؟؟ :13: والا من دی لینک دارم و خیلی راضیم از هر جهت.:27:نقل قول:
به گفته سازنده که تو فضای بسته 100 متر و تو فضای باز 300 متر هستنقل قول:
هنوز ADSL منو فعال نکردند تست نکردم
واسه من که 30 متر کافیه
در مورد وایرلس موبایل هم فکر نکنم مشکلی باشه وایرلس موبایل منم b و g هست یعنی اکثرشون اینه
سلام دوستان .یه سوال نسیتا آماتوری داشتم.
قراره یه مودمlinksys120nبگیرم .میخواستم با سیم این مودم رو به کامپیوتر وصل کنم و از وایرلسش برای لپ تاپ استفاده کنم.
برای اینکه به کامپیوتر وصلش کنم باید چه کار کنم.منظورم اینه که به یو اس بی وصل میشه یا کار دیگه ای باید کرد.
با سلامنقل قول:
فقط شما باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنید تا بلافاصله بعد روشن شدن مودم به اینترنت وصل بشه مودم و سپس با لپ تاپ سرچش کنید و بهش وصل بشید
اگه کابل لن و یا یو اس بی رو هم حتی به کامپیوتری نزنید اینترنت وایرلستون کار میکنه روی لپ تاپ
موفق باشید.
ممنونم دوست عزیز ولی من میخواستم بدونم که اگه بخوام با کامپیوتر یاهاش وصل بشم باید کابل رو از مودم به کجا بزنم.نقل قول:
کارت شبکه لازم هستش یا اینکه به یو اس بی هم بزنی کار میکنه
خوب مودم شما b/g هست ولی این مودمی که میگم b/g/n 300MB هست.بعنی with some n features نیست.نقل قول:
یک وقتی گوشیم با این n مشکل پیدا نکنه.:2::27: