عزيزم اينا كه مال دولتيهنقل قول:
با اينا نميشه كه
ولي با اين شماره ميشه
مال تالياس
حتي براي برنامه نود هم دليور داد
989320900004+
عزيزم اينا كه مال دولتيهنقل قول:
با اينا نميشه كه
ولي با اين شماره ميشه
مال تالياس
989320900004+
الان با يكي از فاميلامون صحبت كردم گفت امروز بالاخره سيم كارت جايزشو گرفته
چند روز پيشم براش پيامكش اومده بود
منتها هنوز ننداختش تو گوشي
بايد برم سراغش ببينم چطوريه
پس ميرسه
نگران نباشين
سيم كارتشم 13 تير خريده بود
اعتبار اوليم همون 4000 خورده اي بود منتها وقتي باهاش يه تماس گرفت شد 9000 خورده اي
خيلي شانسشون خوبه
يه سريم قبلا خريده بودن كه اعتبارش قاطي شد و شد 45 هزار تومن
باورتون نميشه
نه؟
تا الانم هنوز 34 هزار تومن توشه
من هنوز گوشی نخریدم یه 2600 دارم وقتی خریدم اونوقت می پرس مباید چیکار کنمنقل قول:
يعني گوشي شما سريال اصلي نيست و شما اگه تنظيمات Gprs و Mms رو مي خواي سريال زيره باطري يا روي كارتن گوشي رو به اين شماره ارسال كن.
ممنون :10:
شما چه جوری میفرستی برای من که اصلا نمی فرسته دلیور پیشکشش:41::41::41::41::41:نقل قول:
عزيزم اينا كه مال دولتيه
با اينا نميشه كه
ولي با اين شماره ميشه
مال تالياس
989320900004+
جناب JackHummer ميشه بگي چطوري ايميل سند ميكني؟
من براي ارسال ايميل با اكانت جيميل با مشكل برخوردم
تنظيمات رو كامل انجام دادم نميدونم مشكل از كجاس
ميتونم ايميلارو دريافت كنم ولي نميتونم بفرستم
اكانتم هم تو جيميل مشكلي نداره چون با موتورولا ازش استفاده كردم
ولي با گوشيم كه كا510 هستش سند نميكنه
شما گفتي ميتوني سند كني و گوشيت هم كا750 هستش
خواستم اگه ممكنه يه كمكي بكني
تنظيمات هم اينارو گذاشتم
سرور ورودي: pop.gmail.com
سرور خروجي: smtp.gmail.com
پورت ورودي: 995
پورت خروجي: هم 465 گذاشتم هم 587 ولي نميشه
كدگذاري ورودي: SSL
كدگذاري خروجي: هم SSL گذاشتم هم TLS هم بدون كد ولي باز سند نميشه
ايميلو يوزرنيمو پسووردم صحيح وارد كردم
توي اكانتم هم گزينه POP3 رو هم تيك زدم
حالا جالب اينجاس كه با برنامه Email Viewer و Gmail for mobile كاملا صحيح سند ميشه
ولي با خود گوشي نميشه
دليلشم كه نميخوام از اون برنامه ها استفاده كنم اينه كه اون برنامه ها فايل اتچ نميكنن ولي با خود گوشي ميشه فايلم فرستاد
منتها مال من حتي بدون اتچ هم سند نميكنه
خطايي هم كه ميده اينه:
گواهي سرور TLS/SSL توسط تاييد كننده شناخته شده اي مجاز شمرده نشد. با ارائه دهنده ايميل تماس بگيريد.
يه جاي تنظيمات غلطه ولي نميدونم مشكل از كجاس
جناب JackHummer اگه ميشه بهم يه sms بده تا با هم از طريق sms در تماس باشيم چون شمارتو بلد نيستم
اينم شماره من كه ديگه همه بلدش شدن 09354220566
هر كسيم كه سوني اريكسون داره و ميتونه سند كنه خواهشا با شماره اي كه دادم بهم كمك كنه
چرا کسی جوابم رو ندادنقل قول:
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
آقا شاهین ظاهرا ایمیل من به دستتون نرسیده!!!
سلام خدمت دوست خوبم. من اون روشي رو که گفتين قبلا امتحان کردم نتيجه نگرفتم واسه همين تووي تاپيک مطرح کردم.اگه شما ناراحتي که چرا تشکر نکردم خوب باشه مرسي مرسي مرسي ممنون خوبه؟ولي در مورد اينکه ميگين اگه GPRS ميخواي گوشيتو عوض کن خوب به من هم بر ميخوره.من تووي اين تاپيک عضو نشدم که با کسي بحث کنم.اومدم مشکلاتم رو مطرح کنم تا جواب بگيرم يا اينکه اگه تونستم به کسي هم کمک کنم.ارزش صميميت و رفاقت اعضاي اين تاپيک با هم بيشتر از اونه که شما بخواي با اين لحن صحبت کردنتون خرابش کنيد.يا علينقل قول:
سلام آقا شاهین.من واستون به صورت خصوصی پیغام گذاشتم.حالا اگه میشه دوستان ایمیل آقا شاهین رو بدن من واسش ایمیل بزنم.مرسی
این کد را بزن کار میده :نقل قول:
#5*3*130 *
نقل قول:
به Email خودش اگه بزنی زودتر جواب میگیری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکریم !
نقل قول:
نگفتم تشکر کن دوست عزیز ! کمبود که نداریم اینجا !
اما میگم تیکه بیخود هم نندازیم بهتره !
من تیکه آخر رو به شوخی گفتم ! توهین نکردم به گوشیتون که ! :)
باشه.نقل قول:
من مخلصتم هستم.:10:
مرسی دوست من.حالا که دیگه گذشت.اگه منم حرفی زدم که ناراحت شدین ببخشید.در ضمن من اصلا روی گوشیم تعصب ندارم.چون زیاد عوض میکنم.یا علینقل قول:
برا من اس ام اس اومده برای دریافت سیم کارت هدیه کجا باید برم تا بگیرم
با سلام این سوال را قبلا پرسیدم ولی دوباره می نویسم
اگر سیم کارت شماره طلائی تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
ماشالله این قدر سرعت پیشرفت صفحات زیاده که تا یه سوال می پرسی و برمی گردی می بینی 2 تا صفحه رفته جلو و از سوال تو خبری نسیت
سلام Xgame
گوشی شما در اصل چند تا گواهی رو داره که برای وصل شدن به سرور ها اونها گواهی میکنن که سرور مشکلی نداره.گوشی من و شما این گواهی ها رو نداره.اینجا دانلودشون کن و بریزشون توی مموری خود گوشی(همونطور که گفتید مموری کارت ندارید پس مجبورید بریزید توی گوشی) و پیام نصب رو تایید کنید....همین!
شما باید یه اکانت توی این سایته بسازید تا بتونید فایل رو دانلود کنید.کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1067212&postcount=10
xgame
شما گفتی از myphoneexplorer استفاده میکنی.
بعداز اینکه اون فایل رو دانلود کردی(فایل زیپ) اون رو extract کن روی هارد کامپیوتر.یه فولدر توشه که 3 تا فایل توی اونه.myphoneexplorer رو باز کن و روی files کلیک کن بعد توی قسمت بالا upload files رو بزن و اون 3 تا فایل رو انتخاب کن. بعد توی گوشیت پیام نصب رو تایید کن حله!
چه جوری سیم کارت جایزه رو بگیرم
سلام شاهین جان عزیز
اولا من از طرف همه بچهای تاپیک خسته نباشید بهت میگم و واقعا گل کاشتی
1- پوشش جاده ای ایرانسل در چه وضعیتیه مثلا تهران مشهد تهران شمال تهرن صفهان کلا برنامه یرانسل تو این زمینه چیه
2- شاهین جان چرا ایرانسل برای اینکه دردسر خودش و مردم کمتر شه همون موقع که سیم کارت خریده میشه سیم
کارت هدیه رو تحویل نمیده دلیل خاصی داره که میگه بعدا ارسال میکنه
3- ریز مکالمات به کجا رسی خبر جدید داری
با سپاس
نقل قول:
شما هم ببخشید :)
افرین پسرای خوب تازه میخواستم بگم با هم دعوا نکنین,خطرناکه حسن!:46:
حالا وقت ماچ و موچ این حرفاست دیگه:40:
ببینین حالا چه خوبه صلح,صفا,عشق,محبت,دوستی,صمیم ت,:11::10::wub:
خوب بریم سر بحث ایران سل
اقا من میترسم طرح های ابی و قرمز رو فعال کنم تا اخر عمرم از طرح ابی و قرمز استفاده کنم!:27:
یه بار یه طرح رو بزنم 300 بار حساب شه!:25::whistle:
ایراسل از سادگی مردم جنوب سو استفاده کرده وبا اینکه قصد زدن وراه اندازی آنتن را نداشت ولی 22 بهمن سال قبل اعلام کرد که سیم کارت می فروشیم ولی حالا به سراغ جاده های تهرانی ها رفته تا بلکه یه وقت ناراحت نشوند
شمعی که به خانه رواست به مسجد حرام است
اقا شما چرا خودشو ناراحت میکنی!
خوبه مثل بقیه شهرا میومد بعد یه سری مشکل جزمی داشت بعد میومدی اینجا به زمین و زمان تاسزا میدادی
بعد اقا شاهین ما رو زیر سئوال میبردی!!!!!:46::46:
اقا من گیج شدم یه جا ایران سل هست مردم قدر نمیدونن تا یه چیزی میشه دق دلیشون و سر اپراتورا خالی میکنن یه جا نیست مردم روز شماری میکنن!!!!!!
همین دیروز دوستم طرح ابی و زد به جای 5 تومن 25 تومن کم کرد!بهد رفت زنگ زد دق دلیشو سر اپراتو خالی کرد
به این حالت نگاش کردم:41::3:
بعد گفتم خجالت نمیکشی!زنگ زدی به اپراتور اینجوری باهاش حرف زدی!نه نه هیچ کس هیچی نگه,خجالت نکشیدی! مگه تقصیر اپراتور جان که این جوری شده!
جا داره همین جا از تمام اپراتور های عزیز مخصوصآ اقا شاهین گل تشکر کنم که برای رفع مشکل بچه ها تلاش میکنن
و به سئوالاتشون پاسخ میدن:11::40::11:
البته فكر كنم شما زنگ زده بودي.نقل قول:
در هر صورت راهش تماس با 130 و ارجاع به بخش قبض هستش.
زنگ زدي بگو من از دوستان شاهين هستم.
اگه تونستي ساعت 17 تا 20 زنگ بزن و اگه اپراتور اسمش ميثم محمديبود كه خوب چه بهتر.
اين اپراتور يكي از اونائي كه خيلي كاره منو راه ميندازه آخه چون وقتي اومد ايرانسل تست بده من تمام سؤالاتي قرار بود ازش بپرسن رو بهش گفتم و جدولي كه قرار بود با اكسل طراحي كنه رو براش روي كاغذ كشيدم.
بنده خدا به غير از شب قبلش هيچ وقت اكسل كار نكرده بود.
حله حل ميشه. نگراني نداره.
اين يعني طرح طلايي شما فعاله.نقل قول:
شوخي: اگه شركت دوست داشته باشه 30000 نومان ازت مي گيره بهت هم نميده.
مي تونه اين معني رو هم بده.
من تمام درخواست هاي شما رو انجام مي دم ولي خوب رو يه سري سيم كارت ها اصلا جواب نمي ده براي برخي از دوستان همون باره اول فعال مي شه ولي براي بعضي ها هم كه اصلاً راه نمي ده.نقل قول:
دوباره برام ميل بزن.
من بعد از اجراي درخواست هاي انجام شده ميل ها رو پاك مي كنم.
تمام سيم كارت هاي طلايي از 31/4 ارسال شده.نقل قول:
البته آماده ارسال شدنه.
ثبت نام همه بسته شده. من براي همه رو چك كردم و ديدم كه اين كار شده. تا حد اكثر 20 روز بعد از واريزه پول سيم كارت دست شما مي رسه.
شما اگه ايرانسل نداري بايد اينجوري تماس بگيري:
0000 120 0935
0000 130 0935
0000 140 0935
0000 150 0935
0000 135 0935
0000 160 0935
0000 100 0935
بله عملاً يعني كشك.نقل قول:
ولي اين سري مطمئن باش كه قبل از 12 مرداد سيم كارت رو گرفتي. البته اگه توي پست خونه الاف نشي.
حال مي كنيد انقدر صادقانه جواب مي دم؟
پس اينوداشته باش.نقل قول:
3-4 روزه پيش يكي از مشتركين رفته بود 30 هزار تومان ريخته بود به حساب و همكارم وقتي اومد بهش بگه بدهي شما صاف شده مي دوني چي ديد؟
300 هزار تومان از ايرانسل طلب كار شده بود. نتونست به طرف بگه و گفت آره آره 30 هزار تومان به حساب اومده. نگران نباش.
سيستم محاسبه حساب مشتري هاي ايرانسل در نوع خودش بي نظيره.
ايول داره بابا
چرا رسيده براتون پيگيري مي كنم.نقل قول:
حقيقتش اينه كه وقتي شيفت روز هستم اصلاً وقت نمي كنم.
ولي شيفت شب از 3 به بعد ديگه ماله خدمم.
برات رديفش مي كنم.
1- جاده ها مخصوصا شمال تا پايان سال. البته نمي شه گفت 100% ولي راضي كننده ميشه.نقل قول:
2- چون اين جوري كه نميشه. بيمه ايران چرا سود مي كنه؟
چون از هر 100 نفري كه ميان بيمه مي كنن ماشين رو شايد 1 نفر خصارتي ببينه كه بايد بيمه پولش رو بده.
سيم كارت دوم رو خيلي ها به دليله عدم ثبت نام در موقع مقرر ويا فعال سازش بيرون از جشنواره و و و از دست ميدن.
شايد باور نكني شايد 50% از كساني كه در جشنواره سيم كارت مي خند به سيم كارت هديه مي رسند.
خيلي اصلا خبر ندارند كه سيم كارت هديه بهشون تعلق گرفته.
3-نه متأسفانه چك نكردم.
براي اعتباري ها كه فقط از طريق 140 بايد اين كار بشه قبضي ها هم كه از فروشندگان و سرويس سنتر ها. اگه شهرتون داره.
بابا ايول.نقل قول:
البته دوستت زنگ نزنه زياد هستن كساني كه اين راه رو ادامه بدن.
بابا شاهين جان از صداقتت خوشمان آمد. مرسي از توجهاتت.
من در عجب هستم که چرا اینقدر می گن ایرانی نابقه
ولی داخل یه برنامه ریزی ساده می مونه دلیلش رو نمی دونم هرکی می دونه جواب بده
با اینکه ایرانسل خیلی من رو عذیت کرده ولی بهتر از همراه آخر هر چی باشه حدود 9 ماه از فعالیت این شرکت میگذره و حدود 200 شهر رو راه اندازی کرده ولی همراه آخر فقط سال اول 1 شهر رو پوشش داد و با گذشت 15 سال نقاطی در شهر وجود داره که در انجا آنتن نمی ده
خیلی مرسی آقا شاهین. و ممنون از این همه صداقت. واقعا اولین اپراتوری هستید که با صداقت جواب می دهید(تا حالا تو این دنیای بی رحم کسی به صداقت شما ندیدم)
همینجا از طرف اقا شاهین و اپراتور جان های عزیز و خودم از کسائی که با ناملایمتی دق دلیشون رو سر اپراتور جان های عزیز خالی میکنن خواهش می کنیم که با ملایمت با اپراتور جان های عزیز برخورد کنند اخه تقصیر این بنده خداها نیست که مثلآ 20 تومن ازت کم شده حالا مثلآ بهت20 تومن اضافه میشد زنگ میزدی به اپراتور که تشکر کنی!!!!!!:5:
اگه تهران زندگی میکنی برو نزدیکترین دفتر پستی به محل سکونتتان ولی اگه شهرستانی هستی برو پست مرکزی و سیم کارتت رو تحویل بگیرنقل قول:
سلام.
بچه ها این e-care چیه؟
بصورت خلاصه مديريت اينترنتي حساب و خدمات ارزش افزوده سيم كارت در اينترنت:20:نقل قول:
جناب آقا شاهین گل
عابد هستم
یک ایمیل برای شما ارسال کردم درباره سرویس سنتر
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
بچه ها این انتخاب شماره فقط مال دائمی هستش؟
بلهنقل قول:
......................
......................
تو میتونی با ثبت نام در e-care یا همون کنترل حساب اینترنتی هر ماه از طریق سایت ایرانسل صورتحساب خودت رو دریافت کنی تازه میتونی کارهای دیگه هم از جمله دریافت صورت ریز مکالمات و خدمات ارزش افزوده خودت را تغییر بدهی
آقا بالاخره شهرداری اصفهان جواب داد.
اینجا رو ببینید:
کد:http://www.10pix.com/show.php/118904_rozname.jpg.html
این چه وضعه لینکه؟نقل قول:
opera اصلا قبول نمیکنه IE هم بازش نمیکنه!
شد...معذرت میخوام.نقل قول:
حالا مشکل از شهرداریه یا ایرانسل؟
آقا یکی به داد شیراز هم برسه!!!!!!!!!!!!!!111
نقل قول:مرسی از همهنقل قول:
جواب نامه منو شهرداری اصفهان بعد از یک ماه داد واییییییییی:19:
بابا مدرکش منو کشته
-----------------------
با عرض سلام و ادب و احترام
شهروند گرامي از توجه شما سپاسگذاريم.
به پيوست خبر مربوط به شركت ايرانسل درج در روزنامه اصفهان زيبا (روزنامه روابط عمومي شهرداري اصفهان) صفحه 7 برايتان ارسال ميگردد.
منتظر نظرات پيشنهادات و انتقادات سازنده شما شهروندان عزيز هستيم
اداره اطلاع رساني
روابط عمومي
شهرداري اصفهان
----- Original Message -----Sent: Tuesday, July 03, 2007 6:05 PMSubject: شرم اوره
نام : انساننام خانوادگی : انسانیتآدرس ایمیل : ***********عنوان نامه : شرم اوره
متن نامه
: با سلام. امیدوارم این نامه ای که در اینجا می نویسم بیخود وقتم را تلف نکرده و کسی باشد که به من جواب دهد. شهر اصفهان نه مال شهرداری اصفهان است، نه ارث پدری فرد خاصی است. این شهر مال مردم اصفهان بوده و هست و شهرداری فقط و فقط وظیفه دارد رفاه مردم را برقرار کند. در مورد سیم کارت های ایرانسل که در این شهر آنت نمی دهند، همه می دانند که تنها مقصر این امر شهرداری فاسد اصفهان است. ولی واقعاً دوست دارم بدانم که چرا اجازه نصب آنتن به شرکت ایرانسل داده نمی شود؟ آیا شرکت اسپادان برای فامیل ها و آشنایان شهردار آن شهر است؟ آیا برای نصب آنتن ها، این شرکت باید پول زور پرداخت کند؟ آیا شهرداری اصفهان سر گردنه واقع است؟ آیا شهرداری اصفهان محل تجمع عده ای دزد و راهزن است؟ آیا شهردار اصفهان فهم دارد؟ شعور دارد؟ آیا می فهمد که کسی که این سیم کارت می خرد به این امید است که روزی آنتن ها فعال شوند؟ این شهرداری حتی به آنتن های نصب شده در منازل خصوصی مردم نیز رحم نمی کند و مانع فعالیت آنهاست. منازل خصوصی مردم، فقط و فقط مال خود مردم است و هیچ احدالناسی حق دخالت در آن را ندارد. امیدوارم جوابی قانع کننده دریافت کنم. به امید روزی که دست دزدان از قدرت کوتاه شود
-----------
اینم مدرکشون