به نظر من تو با اين بازي هاي خوبت (افعال معكوس) و اون سايت هاي خارجي ديگه به اينجا نيازي نداري !!!!:5:نقل قول:
بهتره از اينجا بري تا همه خيالشون از سودجويي هاي تو راحت بشه و راحت هرچي ميسازند رو بذارند!!!:21:
(مثلا همون آمبولانس آقا حميد)
به نظر من تو با اين بازي هاي خوبت (افعال معكوس) و اون سايت هاي خارجي ديگه به اينجا نيازي نداري !!!!:5:نقل قول:
بهتره از اينجا بري تا همه خيالشون از سودجويي هاي تو راحت بشه و راحت هرچي ميسازند رو بذارند!!!:21:
(مثلا همون آمبولانس آقا حميد)
امبولانس اقا حمید که همون اول تو جی تی ای در فارس گذاشتم و در ضمن من هیچ وقت از این تاپکیک بیرون نمیرم مگر این که بن شوم ... حتی بن شوم با یک ایدی دیگه میام .......:27:نقل قول:
وگرنه چي ميشه ؟نقل قول:
همه ي اين پول ها فداي سر همه مون اصلا گوشت بشه .....
منزورت يوزر بود چطوري با آي دي ديگه مياينقل قول:
كسي هست اين فايل ها توي صفحه 480 برام اپ كنه؟
منظورت كدوم فايله؟؟؟
سلام این مود چراغ پلیس واقا حال میده میخواستم ببینم راهی هست پلیس به جای تیر اندازی به مردم خلاف کار اونا رو دستگیر کنه و با ماشین ببره؟ و اینکه کسی سرعت گیر استاندارد سراغ نداره منظورم از اون پلاستیکی هاست که با 200 تا سرعت هم میشه از روش رد شد ها؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه مود باحال در مورد راهنمايي رانندگي و ...
When you want to cross the Golden Gate you need to stop at the paying spot for 4 sec to pay $200!!
If you don't stop you will have 2 wanted level!
دانلود :
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17413
ميشه آموزش كار با gxt editor رو بگيد لطف؟:46:
هركي gxt editor خواست و حال سرچ كردن نداشت بگه من براش بذارم.
اين پرايد چي شد؟
این یه مود cleo هست که برای داخل شهر محودیت سرعت تا 130 تا تعیین میکنه اگه خلاف کنی 2 تا ستاره ای میشی پلیس میادکد:http://rapidshare.com/files/130168614/1216164418_MostWanted.rar.html
امیدوارم کسی تا حالا کشفش نکرده باشه
ببین گاتور ، تو خودت چی ؟ از بازیت حذفش کردی؟نقل قول:
ببینید یه عده چی چیز های زشتی بازی میکنند .... Hot Fofee یا چیه اسم ایجور .....
من که 5 تا مد شبیه این دارم ولی بازی نمیکنم .... راستی امبولانس امریکایی میخوام
خواشا بگذارش ....
میخایین بدون من کار کنید ؟ عجب !
من تا جای که جا داشت سو استفاده کردم ...
حالا خانوم افیسر میشه ماشین پلیس 87 بزاری ؟
من که پنج تا مود دارم ولی استفاده نمیکنم.نقل قول:
چقدر فکرت کوتاهه
اگه اینو نمیگفتی خودتو لو نمیادی.
اگه بازی نمیکنی ، پس چرا داریشون؟:21:
چون تو فلش مموری دوستان فاسدم بود ... منم ندونستم چیه .....نقل قول:
كسي نميخواد به من كمك كنه من اون فايلا رو ميخوام
اگه ميتونيد برام فايل american.gxt و main.scm و script و americanXBox.gxt بزاريد ممنون ميشم چون از اون وقت كه مود spaceeinstein_Mod_v3.0 ريختم بازيم بهم ريخته
تاپیک بعد از اصلاح باز میشه
سلام
تاپیک باز شد!
امیدوارم مقررات رو رعایت کنید تا دیگه مجبور نباشم پست های این تاپیک رو پاک کنم یا اخطار بدم.
ممنون و موفق باشید :)
اینجا چه خبره؟؟ کار به اینجا رسیده که تاپیک قفل بشه و دوباره باز بشه!!!
بقیه کجان؟ مخصوصا مجید.
چند صفحه عقب رفتم. هیچی نداشت. یا کل کل بود. یا تبلیغات و یا خالی بندی...
سلامنقل قول:
وقتی پستی مشکل داشته باشه قطعا حذف میشه و کاربران دسترسی دیدن پست های حذف شده رو ندارن .
آقا ابی شما اصلاً در باغ نیستی!!
آقا نمی دونی اون General Fur چه حرف هایی میزد!! آدم شاخ در می اورد
--------------
بچه ها دوباره من پسورد ایمیل و پی سی ورلد رو فراموش کردم!! کمکم کنین دوباره
مدیر ها ؛ شما کمکم کنین
سلام يه مدتي ايران نبودم اين تاپيك چرا اين جوري شده به نظر من بهتره بسته بشه چون افراد كار بلد ديگه اينجا نميان مثل majid كه فكر كنم بن شد يا08 arthas يا mohammadrezams يا فردي مثله ebicros كسايي هم كه ميان يا مي خوان تبليغات fake بكنن يا اون يكي رو ضايع كنن.
سلام . شما خيلي وقته اينجا نمياي اين بار اول نيست تاحالا چند باري اينجا قفل شده . هر كسي توي گوگل سرچ ميكنه اين تاپيك رو پيدا ميكنه فكر ميكنه ما هيچ چي نميدونيم مياد واسمون خالي مي بنده انگار نه انگار كه خيلي از ما نزديك يك ساله يا بيشتر اينجاييم . بگذريم .نقل قول:
چند صفحه عقب رفتم. هیچی نداشت. یا کل کل بود. یا تبلیغات و یا خالی بندی...
خيلي از بچه ها چيز هايي بلد هستن اما از همون دانسته هاشون استفاده نمي كنن فقط خالي بندي . فقط همين كه بلد هستن تكستچر هم عوض كنن كم نيست خيلي ها ماشين نصب كردنم بلد نيستن . مثلا تبليغات خوشگل براي بازي بسازن و اونا رو براي دانلود بزارن . در كل هرچي ميدونن بريزن اينجا نه اينكه چرت و پرت واقعا اوني رو كه هستن نشون بدن . بازم بگذريم
خيلي ها ميگن اين cleo كجاست . آقا اينم cleo3 من براتون ميزارم هيچ كاري نكنيدش فقط توي محل نصب بازي همه فايل ها رو خالي كنين . همين ... اين مد ويژگي هاي زيادي داره وقتي يه مود دانلود مي كنين اگه توي متنش در مورد cleo نوشته باشه وقتي دانلودش كرديد بايد فايل هاشو توي فولدر CLEO كه من براي دانلود گذاشتم بريزيد . اما ممكنه فايل هايي هم داشته باشه كه جاي ديگه بريزين . هميشه readme رو مطالعه كنيد .
اينم كار جديد من :کد:http://amodarya.persiangig.com/Games/GTA/San-Andreas/cleo3.rar
پژو آر.دي جديد البته با اوني كه توي امضام گذاشتم فرق داره چون اين يكي امكاناتش بالا تره .
توي اين وژن همه جور تغييري دادم . خيلي هم پيشرفتست . ماشين براق شده آيينه روي شيشه جلو عوض شده . موتور عوض شده ولي موتو پژو 406 هست چون نشد موتور پژو آر.دي بسازم . تكستچر در ها كاملا واقعي و با كيفيته . اتاق خودرو بسيار واقعي تر شده و فرمون جديد و صندلي هاي جديد داره . قابليت extra داره يعني مثلا يه بار صندوق عقب خاليه يه بار توش لاستيكه يك بار توش چند تا موز هست . چراغ هاي عقب ديگه نور نميدن همونطور كه ميدونين چراغ عقب به طور منظمي روشن ميشه نه اين كه نور بده . در اين نسخه من اين مشكل رو رفع كردم . لاستيك ها هم داراي آلفا شدن يعني از سوراخ هاي قالپاق پشتشو ميشه ديد تازه قابليت فول اسپرت داره همچيش اسپرت ميشه حتي سپر ها كه اين واقعا توپه . قبلا يه تكستچر به اسم platemod داشتيم كه خيلي حجم رو زياد مي كرد . الان ديگه اون تكستچر حذف شده و براي پلاك هم از تكستچر واقعي و 100 درصد طبيعي استفاده شده . رنگ در گير ها و سپر ها طبيعي تر شده . پشت پژو هم آرم پژو آر.دي داره البته هنوز نصبش نكردم و توي عكس نيست . دنده عوض شده . پدال هاي ترمز و گاز و كلاچ هم افزوده شده . همونطور كه ميدونيد باك بنزين پژو آر.دي سمت راسته الان اينو درست كردم و وقتي به سمت راست طرف باك شليك كني ماشين منفجر ميشه . البته اين قابليت قبلا بود اما سمت چپ ماشين وجود داشت . كپسول نيترو ها به روي صندلي عقب منتقل شده و نوع نشستن سرنشين عقب هم بهتر شده . و بسياري از قابليت هاي ديگه كه الان يادم نيست :31:
قابليت اسپرت هم همونطور كه گفتم داره ولي رنگ سپر ها اينجوري ميشه :
تا حالا كه كسي درمورد كار هاي ما چندان نظري نداده در مورد اين خواهشا نظر بديد و بگيد اصلا ارزش داره توي بازي باشه ؟؟؟ پيشنهاد هم بدين لطفا :40::40:
نقل قول:
Some Body Have a different Opinion; And Your Opinion Is This; If This Topic is Not Important For You;Don't Say" Please Lock This Topic";You Have To Leave This Topic
نقل قول:
خیلی خوبه . فقط اگه میشه بجای این سپرها از سپرهای ماشینای خارجی استفاده کنید.
نقل قول:
خوبه. فقط اگه میتونید بجای این سپر ها از سپرهای ماشین های تیون خارجی استفاده کنید.
کمک کنین من رو.... من پسوردم رو می خوام!
آقاي دانوش اگه پيدا كرديد بنويسيدذ تويه دفتر چه يادداشتي چيزي تا يادتون نره
__________-
اقاي محمد رضا:
فقط رنگ كاپوتو درست كنيد خيلي ضايع هست
چه جالب برای منم سپرش Chorem میشه!نقل قول:
اتفاقا همين كار رو هم كردم ولي چون مركز اون سپر ها با مركز سپر خود ماشين فرق داشت وقتي براي اسپرت استفاده مي كرديشون سپر جاي خودش قرار نميگرفت مثلا ميومد جلوي شيشه يه كنار چرخ ! اندازه يكي نبود كه اينو درست كردم ولي مركز رو نشد چون من نتونستم ذهني بفهمم مركز اون سپر كجاست مركز منظورم همون پيكان هاي سبز و آبي و قرمزه كه با اسم هاي Z X Y مشخص ميشن و وقتي ماوس رو روي يك شي ببري اون ظاهر ميشه .نقل قول:
بخاطر اين كه كاپوت دو قسمتي ساخته شده بازتاب نور اينجوري ميشه چشم درستش ميكنم .نقل قول:
اقاي محمد رضا:
فقط رنگ كاپوتو درست كنيد خيلي ضايع هست
از اينكه نظر داديد ممنون .
--------- اينم يه مود باحال شايد هنوز دانلود نكرده باشيد . من كه سواد انگليسيم زياد نيست ولي اونطور كه از متنش فهميدم مود باحاليه . از اسمش معلومه چيه :
Deadcar Cleo v1
A damage mod that alters how a vehicle reacts to "fatal" damage. No longer does your car burst into flames after being shot up or crashed. Now the engine dies and you skid to a smoking halt at the side of the road. Now you can tow the wreck to a garage to have your "pride and joy" repaired. Or find a new
one....
ساخت : Zyonig
ايميلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 33.682 KB
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=17426
نقل قول:
من هم این مشکلو با ELEGY داشتم وقتی مود نوشتم درست شد.
نقل قول:
قربونت ؛ من 2 خط اولش رو ترجمه کردم....فکر کردم این یه خواب هست...!!!!
راستی قبل از این که تو در این جا این پست رو بدی ؛ من در اون سایت بودم اما این رو ندیدم چرا؟ شاید چشمم کور شده!
من خيلي انگليسي نميدانم. خواهش مندم برايم ترجمه كنيذ.
چقدر خوشگل و باحاله.:18:نقل قول:
اينو وقتي تموم شد ميذاري؟؟
اون سرعت سنجت هم خيلي خوشگله ، ميشه اونم بذاري؟
تازه از بن شدن اومده بيرون
اونوقت بن بود
اگه بدونه دوباره مياد
آقاي محمد رضا اگه ميتوني رنگ كاپوتشو درست كن انگار تيكه تيكس تو رنگ قرمز خوبه و.ليتو رنگ سياه ضايع ميشه ( قابل توجه)
____________________________-
بعد ميتوني يه رنگي مثل سپر اسپورت درست كني خيلي ازش خوشم اومد اونطوري يدستم ميشه
بادگيرشم رنگي كني قابليت رنگ پزيري داشته باشه
چراغ اسپورتم درست كن (وقتي سپر عوض شه چراغ هم عوض شه
شايد اصلا رنگ سياه رو از سري رنگ هاش خارج كنم . توي رنگاي ديگه بهتره ... در مورد رنگ سپر اتفاقا اين رو من اينطوريش نكردم نميدونم چرا بجاي اينكه مثل بدنه بشه اينطوري شده . سعي ميكنم درست بشه . چراغ اسپرت هم بلدم درست كنم ولي اگه بخوام درست كنم بايد چراغ اصلي رو هم به سپر بچسبونم . اين سپر عقب غير از سپر صندوق عقب رو شبيه چهارصد و پنج ميكنه . چنتا از اين پژو ها تو خيابون ديدم پشت ماشينو شبيه صندوق عقب مي كنن .نقل قول:
يكي از مشكل هاش خط هاي كنار دره و يه قسمت از سقف كه انشاالله درستش ميكنم .
الان يادم اومد يه مدل چراغ بلدم با مكس بسازم . ميخوام سياه درست كنم بعد چند تا دايره براي چراغ ترمز و اينا داشته باشه . اين چراغ ها براي 206 ديدم . از انتقادت ممنون ميرم عمل كنم .
ممنون . سرعت سنج توي gtainside.com هست . همين صفحات يك يا دو يا سه توي قسمت مود ها .کد:اون سرعت سنجت هم خيلي خوشگله ، ميشه اونم بذاري؟
توي قمتس مود ها چند قسمته . كدوم قسمت ؟ قسمت هايي مثل gta berlinn و اين جور چيز ها داره.نقل قول:
هيشه خواستي اخبار مود ها رو بگيري اينجا برو . همه مد جديد ها اينجاست :نقل قول:
توي قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=124