آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.
Printable View
آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.
منظورت از آپديت چيه عزيز؟ فريمورش رو يا مي خواي تبديل كني؟ براي فريمور ميتوني توسط gprs هم توسط گوشي دانلود كني در ضمن اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار SE Tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشينقل قول:
فریمور رو میگم. نمیخوام تبدیل کنم. تا حالا هم این کار رو نکردمنقل قول:
يه سيم كارت ايرانسل ميندازي روي گوشي بعد ميري به setting يه گزينه داره به اسم خدمات به روز رساني يا (Update Service) جستجو ميزني تا آخرين ورژن رو برات پيدا كنه و دانلود كنه برات البته اگه بعد جستجو ببينه به روز هست فريمت ديگه دانلود نميكنه فقط يه پيغام ميده كه به روز هست
چند مگ هست؟ پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:با gprs گوشي نميشه كاري كردنقل قول:
بايد قيد اينو به طور كامل زد
اما آپديت فيرموير
واسه كا800 بهترينش k800 r8bf003 هست
هر چي پچ مياد واسه اين مياد
بايد فايلهاي مورد نياز را دانلود كني و فلش كني
همه فايلها در كلوپ تبديل كا800 به كا810 موجود ميباشند
موفق باشيد
اطلاع ندارم من از اول سال 87 كه اين گوشيم رو خريدم تا به حال Up to date هست اگه شما هم امسال خريدي نياز نيست جستجو كني چون به شما هم احتمالا up 2 date ميده.نقل قول:
همين پست قبليم جواب دادم به اين سوالتون:نقل قول:
پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟
همونطور كه كه دقت كردي (البته اميدوارم) براي پچ ريختن به SE Tool يا ابزارهاي مشابه نياز داري و اين پچ و روش ها هم روش هاي ديگه هست كه ميتوني استفاده كني ولي در هر حال شما نياز داري چيزي رو دانلود كني حالا چه با گوشي چه با كامپيوترنقل قول:
اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار se tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي
پست تكرار شد...
اونجا رو قبلا خوندم. اگه میشه یکم کمکم کننقل قول:
اولا پسرخاله من با gprs گوشي 610 اش رو آپگريد كردنقل قول:
دوما اين آقا قبلا هم ازش پرسيدم قصد تبديل و اين جور چيزها رو نداره پست قبلي دوستمون رو بخوني متوجه ميشي گل محمدي جان. ولي كاش خود من اين قدر شوقش رو داشتم اين پچي رو كه گفتي بريزم رو گوشي باور كن اين گوشي c905 شب و روزم رو ازم گرفته نميدونم ديدي يا نه قبل اينكه ببينمش هميشه مي گفتم k800 زيبا ترين گوشي سوني اريكسون هست ولي حالا ميگم c905 زيباترين گوشي سوني هست
چه توضيحي؟نقل قول:
فكر كنم كامل هست
شما سوال كنين تا جواب بديم
واقعا پسر خاله صبوري داشتينقل قول:
دوما كه گفتي من خودم منظورشو ميدونم
در اون تاپيك قسمت اخر پست نخست مربوط به فلش هست نه تبديل
منظورت كدوم پچ ؟
سي 905 هم اره خوبه
شايد بشه گفت بهترين گوشي در بين گوشيهاي جاوا هست
من فعلا با همين كا800 ميسازم فعلا جواب ميده
راستي يه جايي به cid 53 نوشته بود ميشه پچ ريخت اونجا سر زدي؟
سلام به همتون دوستم یه کا800 داره پوشه بازی ها و برنامه های کاربردی رو باز نمیکنه و مینویسه کار انجام نشد ویا operation failed و برنامه هم نصب نمیکنه باید چکار کنه؟
باید فول فلش بشه مشکلش حل میشه!نقل قول:
آره سر زدم ولي همونطور كه بارها هم بهت گفتم اصلا شوقش از سرم افتاده حواسم خيلي پرت اين c905 شدهنقل قول:
چطوری این کارو کنم؟نقل قول:
اخي ...نقل قول:
C905 هم انصافا عاليه
حقيقتش الان از كا800 بيشتر به عنوان واكمن استفاده ميكنم سر كار
و دوربينش هم كه جاي خودش
خوب در تاپیک های مختلف آموزش فلش کردن با نرم افزار Setool رو بخونید و فلش کنید!نقل قول:
تاپيك تبديل كا800 گل محمدي هم آموزش فلش كردن داره به اونجا برو دوست عزيز
آقایون . من هرجا تو سایت های تم k810 که میرم ، یه عالمه تم فلش swf داره برای صفحه stand by که کار نمیکنه . آیا راه آسونی وجود داره که کاری کنیم گوشی فلش ساپورت کنه ؟
اگه اشتاه نكنم فقط 850 مي تونه فلش ساپورت كنه فعلا راه آسوني براي اينكه گوشي هايي مثه 800 يا 810 فلش ساپورت كنن موجود نيست اتفاقا يكي دو صفحه پيش بحث همين بودنقل قول:
نقل قول:
نميدونم جريان cid ها چيه. كدومو بايد دانلود كنم؟
سوالتونو واضح بپرسید!نقل قول:
سید گوشی فکر کنید یه جور ورژن گوشی!
كه اصلا با لا رفتنش به نفع مشتري نيست چون CID ورژن قفل هست الان اگه SE Tool قادر بشه CID 53 رو هم هك كنه CID جديد ميادنقل قول:
CID در سوني اريكسون ورژن سكريتي گوشي هستنقل قول:
سكريتي هم كه ميدوني چيه
در CID هاي از ديواره هاي مختلفي براي هك نشدن گوشي و اعمال تغييرات روي فايلهاي سيستمي استفاده ميشه
مثلا اينجا چند تا ورژن : 49 و 50 و 52 و 53
53 جديد اومده و هنوز كامل هك نشده
البته با setool
با برنامه هاي ديگه هك ميشه ولي چون از gdfs نميشه بكاپ گرفت يه نوع ريسكه
واسه همين CID چيز مهمي هست
و قبل از اينكه تبديل يا فلش يا هكي بكني بايد اينو بدوني
و براي فهميدنش هم ميتوني به همون كلوپ تبديل كا800 به كا810 مراجعه كني
سلام.دوستان ؛ من يك k810 دارم كه نزديك به يك ماهه كه خريدم.گاهي بي دليل خاموش ميشه.البته هميشه اين اتفاق نمي افته ؛ گاهي خود به خودي خاموش ميشه.به نظر شما ويروسي شده؟ ممنون
دوست عزیز گوشی تو هیچ وقت ویروس نمیگیره!شک نکن
شاید شارژ گوشیت تموم میشه گوشی خاموش میشه
اگه این هم نبود
باطری با سیم کارتو در بیا و یکبار دیگه با دقت بزن سرجاش امیدوارم درست بشه
سلام.ممنون.كمي هم كند شده.ميگند كه سوني اريكسون ويروس نميگيره و بعضي ها هم ميگند كه ويروسي ميشه.حالا معلوم نيست كه بالاخره سوني اريكسون ها هم ويروس ميگيرند يا خير؟ممنوننقل قول:
ویروس نمی گیره ولی ممکن ویروس کامپیوتری بگیره این منظور همست مثلا ویروس New Folder رو بگیره تنها راه خلاصیش فلش کردن گوشی و فرمت رم!نقل قول:
نقل قول:يه عده از گوشيها كه جاوا هستند ويروسي نميشندنقل قول:
ولي بعضيها كه سيستم عامل دارند ويروسي ميشند
كا810 ويروسي نميشه
اشكال از يه جاي ديگه هست
راستي رايانه جون ممكنه ريستارت كنه(كه شما گفتين خاموش)
اين قسمتشو بيشتر توضيح بده
سلام.بله درست فرموديد ؛ ريستارت مي كنه.البته هرازگاهي اين جور ميشه.تصاوير را هم كه مرور مي كنم ؛ كند حركت مي كنه و تصوير عوض ميشه.ممنوننقل قول:
سلام
امروز بعد از 1 ماه که گوشی 800 خریدم دیدم این عکس اینطور افتاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه چرا ؟ ...........
( با کیفیت وی جی ای هسا این عکس )
ضمنا من وقتی تو تنظیمات کیفیت رو روی 3m ( از بین 1m 2m 3m vga ) می گذارم بعد از هر عکس تقریبا 20 ثانیه طول می کشه تا آماده گرفتن عکس بعدی بشه ! آیا این طبیعیه ؟ راهنمایی کنید
نقل قول:والا اون موقع كه من K800 خريدم مي گفتن اصل داره و بدل داره مي پرسيدم اصلاش چه فرقي با بدلاش داره جوابي نميدادم تازه فهميدم اصلا يه نوع بيشتر K800 تو ايران نداريم كه محصول چين هست و همگي مارك winner دارن فقط توي ايران مغازه ها اكثرا باطري فابريك winner رو بر ميداشتن و روش باطري غير فابريك مي نداختن حالا توي اين آشفته بازار يه تعدادي هم اين كار رو نميكردند عوض ادعا مي كردند كه داريم K800 اصل مي فروشيم مخلص كلان اينكه K800 اصل و بدل تفاوتشون تو همون باطري بود نه توي گوشي. ولي اين طورا كه شما ميگيد و و بنده خودم هم توي فك و فاميل ديدم كه تازگيا K800 خريدن انگار K800 بل و كم كيفيت داره كم كمك وارد بازار ميشه چون مال يكي از رفقا هم خراب شد و حتي چند بار فلش كردن توسط متخصص تعمير موبايل هم دردش رو دوا نكرد و مجبور شد بفروشه حالا شما دل رو بزن به دريا كارهايي از قبيل مستر ريست فرمت حافظه و فلش رو انجام بده انشالله كه مشكلش حل بشه چون اصلا طبيعي نيت كه 20 ثانيه طول بكشه بين عكس انداختن ها البته من اون عكسي كه روي تيني پيك آپ كردي رو نديدم چون سايت تيني پيك برام فليتر هست ولي توي اين مدت كه من K800 دارم نه عكس هايي كه ميندازم مورد دار هستند نه مشكلاتي مثله هنگ كردن و سرعت پايين اومدن و غيره دارمنقل قول:
اره اشتباه فكر ميكرديم(البته ميكردي)
شما گفتين كه فرقشون فقط در باتري هست
ولي تفاوتهاي ديگه اي هم داشتند
مثلا يكي از بچه هاي محل يه كا800 گرفته كه هر چند وقت يكبار مموري و حافظه گوشي بدون دليل فرمت ميشه
اكثر گوشيهايي كه اصل نيستند به نوعي با مموري و ضخيره و اين چيزا مشكل دارند
مجيد شما عكس را يه جاي ديگهاپ كن يه نگاهش بكنيم ببينيم جريان چيه
تيني پيك واسه منم فيلتره(لعنت به مخابرات ايران)
ذخیره در حافظه ی تلفن رو انتخاب کن اگه درست کار کرد اشکال از رمه من هم این مشکل رو داشتم یه رم خوب گرفتم درست شد
عکسات اینجوری میشه؟
این هم لینک تو راپید :
ضمنا به من هم کلی منت گذاشت که باطری فابریک داده !!!
همونطور که گفتم فقط تو حالت 3 مگ زمان طوی می کشه ... ولی تو وی جی ای مشکلی نیست
پس غیر از ایراد این عکس این را هم بگید که چه فرقی بین کیفیت وی جی ای و 3 مگ هست ... ممنون
شرمنده رپيد شر هم برام ارور داد باز نشدنقل قول:
چه 3 مگاپيكسل و چه 2 و vga نبايد فرقي داشته باشه
در vga كيفيت پائين هست
هر چقدر رزوليشن بره بالا همونقدر هم ميشه زوم كرد و بدون افت كيفيت
همچنين رزوليشن بالا را ميشه بزرگ پرينت كرد
مثلا اگه 3 مگا پيكسل را بشه رو a4 پرينت كرد و بدون افت كيفيت شايد 2 مگا پيكسل چنين نشود
محل ضخيره سازي عكس را رو حافظه تنظيم كن اگه اشكال دست نشد بايد فلش بشه
و اگه با فلش هم درست نشد خرابه برو پسش بده
مي دوني چيه اين يعني اينكه باس كم كم K800 ها مون رو بذاريم كنار بريم c905 بخريم من اين k800 ام رو حتي اگه c905 بخرم هم نميفروشم
بدجوري به c905 زده شدينقل قول:
منم به فكر يه گوشي ديگه هستم
نميدونم i900 بگيرم يا گوشي رده پائينتر مثلا ان82
وورولماخ:31: كه فارسيش زده شدي نميشه معني لغويش ميشه زده شدن اما معادلش ميشه عاشق شدننقل قول:
آره به قول خودمون " بتر وورولموشام بو c905 "