کابل CAT 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از حوالی 1:48 بامداد نت فیبر کاملا رفت رو هوا . تایم اوت و قطعی شدید. نت بک اپ شاتل دارم مشکل نداره. معلوم نیست مخابرات چه گندی زد دوباره.
--------------------------------------
خوب هر چی بود بعد از چند ساعت درست شد. پینگ با فرانکفورت شده 71 . تو تبریز پایینتر از این هم احتمالا میگیرن.
به لطف بسته شدن شبکه اجتماعی اینستا
- - - Updated - - -
به لطف بسته شدن شبکه اجتماعی اینستا
سلام دوستان من به تازگی تانوما مخابرات گرفتم (تهران)
دانلود از سرور های خارجیش (تورنت) بسبار بد و با سرعت پایین انجام میشه
سرورهای ایرانی هم صبح ها سرعت مناسب اما عصر سرعت به 8 mbs کاهش می یابه
قبلاadsl داستم و خیلی راضی تر بودم نسبت به این
ممنون میشم راهنمایی کنین برای دانلود - علی الخصوص سرور خارجی (تورنت)
و اینکه یکی از دوستان در پست اخیر یه سری آی پی (dns) دادن اما وقتی من وارد کردم اینترنت قطع شدش و مجبور شدم پاک کنم
ممنونم میشم کمک کنین
دوستان کسی اصفهان فیبر نوری داره؟ والا ما منطقمون سیم کشی نشده با هزینه شخصی چقدر در میاد؟
سلام.من مشهد هستم.منطقه امامت.سر کوچمون اون باکس ftth روی دیوار نصب شده.اما فاصله اش با خونه ما 300 متر هست.بنابراین شامل ما نمیشه.یک بار با نصاب ftth صحبت کردم.گفت یا باید هزینه سبم کشی رو که حدود 12 تا 15 میلیون میشه خودت بدی و با اینقدر صبر کنی که پورتهای ftth سر کوچتون پر بشه و بیان دویاره بک باکس دیگه نزدیکتر به خونتون نصب کنند.:sad:
نقل قول:
من ابر و باد گرفتم قبل از ابر و باد هم استاندارد 50 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشته تا الان
سرعت دانلود از تورنت:
سرعت دانلود از سایت های داخلی:کد:https://s2.uupload.ir/files/screenshot_2023-04-02_183555_ap0o.png
مشکل شما یا از مرکز مخابراتیتون هست یا از تنظیمات مودم یا از سیستمی که باهاش تست میگیرید. ضمنا دی ان اس تاثیری روی سرعت نداره!کد:https://s2.uupload.ir/files/screenshot_2023-04-02_183757_d6nt.png
سلام
ممنون از پاسختون
سرعت دانلود از سایت های مختلف می گیرم و هرکدوم یه عددی نشون میده
.speedtest.net این سایت 300 رو نشون میده که منم ایروباد 300 هستم اما دانلود 300/8 نمیده
تست سرعت سایت های دیگه عددهای بسیار کمتر نشون میدن
من فکر کنم شما از ویندوز یوبونتو استفاده کنین درسته؟ ویندوز من 10 هستش و بله ظاهرا از isp هستش مشکل
ممنون میشم ویندوز و سرویس تورنتی که ازش استفاده میکنین رو نام ببرین و یه عکس هم از تست سرعت این sabanet.ir/speedtest بفرستین
چون سرور خارجی و داخلی رو مجزا کرده و برای من به شدت از سایت اولی که نام بردم سرعت کمتری ارائه میئه
چون کاربر جدید هستم نتونیتم لینک رو کامل ارسال کنم
ممنون از پاسختون
سلام، امروز قصد خرید طرح کمپین ابر و باد رو داشتم دیدم اون دو تا طرحی که در پنل مشترکین موجود بوده رو حذف کردن، بعد تلفنی تماس گرفتم با 2020 اونها هم بعد نیم ساعت مجددا تماس گرفتن و گفتند که طرحها کلا حذف شده از امروز:hmm: امیدوارم دوباره اضافه اش کنن.
احتمالا اضافه نمیکنن
چون طرح خرید قسطی اوردن
این طرحهای قسطی چجورین؟ جایی میشه مشاهدشون کرد؟
بعد اینکه سرعتشون همون 50 مگابیت مثل سرویس استاندارده؟
تماس با 2020 یا مراجعه به مرکز مخابراتی
آنلاین نداره ..
این که سرعت را قفل میکنن چون قسطی ه ننوشته .
استاندارد 50 مگ نیست
8 مگه
ممنون
مشخص هستش که سرورای خارجی رو چقدر کاهش پهنای باند دادن
راهکاری هم انگار نداره
داخل پنل من مثل قبل ابرو باد هست هنوز یکی 700 گیگ یگی 400 گیگ در ماه شاید هر استان متفاوت باشه
دوستان چندین روز هستش که فیبرنوری گرفتم و با انواع مشکلات روبرو هستم و اینکه از adsl خیلی راضی تر بودم
چون سرعت سرور خارجی و داخلی تو اون یکی بوده اما تو این برای من مشکل داره
احیرا شب ها سرعت اسپیدتست از 500Mbs به 10Mbs افت میکنه و مودم رو 5 دقیقه خاموش میکنم و مجدد که روشن میکنم میبینم مجدد سرعت اسپیدتست بالا رفته تا دوباره 2 دقیقه بعد خراب میشه
پیمانکار مخابرات گفت مشکل مودم اما رفتم گارانتی و اونا آپدیت کردن اما مشکل پابرجاست
اما خدایی 2020 پشتیبانی خوب و پاسخگویی سالهاست
اونا گفتن ONT رو چک کن و دیدم RX به جای رنج 27-/5- 30.97- هستش
حالا اعلام خرابی کردن برای درست کردن این رنج
دوستان مشکل مشابه داشتین؟
و آیا این RX باعت ناثباتی در ساعت های مختلف خواهد شد ممنون
شرایطftth چیه؟ من یه بار زنگ زدم گفت یا باید خیلی نزدیک مخابرات باشید یا اینکه بانکی چیزی در ۲۰۰ ۳۰۰ متری شما باشه.... که من ۱ تا ۱.۵ کیلومتر از مرکز دورم.... سیم تلفنمم مسی هست
به مرکز مخابرات مراجعه کنی بهتر نتیجه می گیری
به مرکز مخابرات مراجعه کنی بهتر نتیجه می گیری و متوجه میشینقل قول:
سلام، بله RX شما مقدارش خیلی پایینه و این مقدار میتونه باعث قطعی و مشکلات بشه.نقل قول:
دوستان محض اطلاع ،
من اینها را از دیجی کالا تهیه کردم .
ONT جدید زایکسل
به علاوه کارت شبکه 2.5 گیگی اوریکو (چینی)
به علاوه کابل شبکه cat 8
تا اروپا پینگ 78 هم میده !
نمردیم و پینگ زیر 100 هم دیدیم
- - - Updated - - -
دوستان محض اطلاع ،
من اینها را از دیجی کالا تهیه کردم .
ONT جدید زایکسل
به علاوه کارت شبکه 2.5 گیگی اوریکو (چینی)
به علاوه کابل شبکه cat 8
تا اروپا پینگ 78 هم میده !
نمردیم و پینگ زیر 100 هم دیدیم
من دیشب با این ONT جدید پینگ 76 داشتم تا اروپا
همون لحظه برق رفت ، نیم ساعت بعد اومد پینگ دوباره رفت رو 110 .
انگار پینگ آدمیزادی به ما اصلا نیومده
- - - Updated - - -
من دیشب با این ONT جدید پینگ 76 داشتم تا اروپا
همون لحظه برق رفت ، نیم ساعت بعد اومد پینگ دوباره رفت رو 110 .
انگار پینگ آدمیزادی به ما اصلا نیومده
سلام دوستان
متاسفانه RX نشون دهنده اینترنت من عدد -30.97 رو نشون میده آیا میشه از پشتیبانی بخوایم بیان و در رنج متعارفش قرار بدن؟
چون روزهای پیش با این عدد اینترنت برای ساعاتی بسیار ناپایدار و بد میشدش اما متاسفانه امروز با این عدد بارها تست سرعت گرفتن و سرعت متعارف بودش
با پیمانکار صحبت کردم میگه تاثیری نداره (برای راهحتی کارش میگه اینو) اما چه جوری میتونم فشار بیارم برای درست کردن این عدد؟
و اینکه این عدد rx چه پارامترهایی باعث کاهش و افزایشش میشه
سلام،rx به طور خلاصه میزان نوریه که GPON شما دریافت میکنه..
پارامترهایی مثل تمیز یا کثیف بودن کانکتور، طول سیم و همچنین خم شدن سیم تو طول مسیر تو مقدارش تاثیر میزاره..
والا در رابطه با فشار آوردن نمیدونم چیکار میشه کرد، دوستان دیگه میتونن بهتر راهنماییتون کنن، پیشنهاد من اینه که مجددا باهاشون تماس بگیرین یا اینکه اگه مقام بالاتری تو مخابرات یا شرکت پیمانکار شهرتون است به اونها بگین و در نهایت شکایت در سامانه 195 رو توصیه میکنم اگه نتیجه نگرفتین.
پینگ هیچ ربطی به ont و کابل cat 8 و این ها نداره.نقل قول:
دوستان کسی نظری نداره؟نقل قول:
منظورش VDSL بوده . اگر کابینت ش تو کوچه تون باشه لازم نیس به مرکز نزدیک باشی .نقل قول:
باسه FTTH به طور کل به تعداد کسایی که درخواست میدن مربوط میشه . ولی باز به شهر و محله و منطقه و مرکز مخابراتی شما بستگی داره . . .
این لینک ثبت نامه ، هر چی بیشتر از کوچه تون ثبت نام کنن . شانست میره بالاتر
آسیاتک و شاتل هم هست اونا را هم بررسی کن .
- - - Updated - - -
منظورش VDSL بوده . اگر کابینت ش تو کوچه تون باشه لازم نیس به مرکز نزدیک باشی .نقل قول:
باسه FTTH به طور کل به تعداد کسایی که درخواست میدن مربوط میشه . ولی باز به شهر و محله و منطقه و مرکز مخابراتی شما بستگی داره . . .
این لینک ثبت نامه ، هر چی بیشتر از کوچه تون ثبت نام کنن . شانست میره بالاتر
آسیاتک و شاتل هم هست اونا را هم بررسی کن .
ولی من اول که او ان تی را نصب کردم پینگ 78 داشتم !نقل قول:
خالی نمیبندم به حصرت عباس
طرف عرب ها پینگ 05 تا 60 میده نه 78 و لروپا بود هیچ کدوم عرب نبودن
فردا صبح ش دوباره 110 بود .
شما بگو به چی ربط داره من زنگ یزنم 2020 همونو بگم بهشون .
hبه رنج آی پی .. به زمان استفاده که میشه خلوتی و شلوغی و ....نقل قول:
اینکه فکر کردی به به با این کارت شبکه و.. تونستی بگیری و بعد یهو نشده یکم فکر کنی میبینی اگر همه چیز همانند قبلش باشه و الان تغییری در دریافت داری پس با نبود اینها هم میتونی بگیری.. پینگ اروپا برای من بدون اینها که گفتی بین ۸۰ تا ۹۰ هست پس همچین تجهیزاتت کار آمد نبوده.. بلکه به دیگر مسايل مربوط هست..
تمام کانفیگ دست مخابرات منطقه شماست. سیستم اکانتینگ و ...نقل قول:
یه سر بزن به مخابرات منطقه سیبیل چرب کن سرعتت رو کامل باز میزارن
نقل قول:
توی هیچ مخابراتی کانفیگ ها دستش خودشون نیست.. هر منطقه جایگاه خاصی داره و این کار امکانپذیر نیست به هیچ حالتی..
اگر شما رفتی مخابرات و سرویست رو برات روی ۱ گیگ باز گذاشتن بیا اینجا از اسپید تستت عکس بذار و بگو کدوم منطقه بودی من برای بقیه که اون منطقه هستن هزینه بازگشاییشو میدم.
اینم برای اون اسپم همیشگی که فکر کرده با کارت شبکه تونسته پینگ ۷۸ بگیره با وسایلش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست انجام شده بر روی مولتی و تک کانکشن انجام شده و فاصله زیادی باهم دیگه ندارن.
میگی اسپم حاجی
ولی پینگ من 78 بود
طرف خلیج هم نبود
این که نمیشه دوست من یه راه حل خوب ارائه بدهنقل قول:
الان من سبیل خانم چادری را در مخابرات چجوری چرب کنم ؟
یه چیزی بگو من زنگ بزنم 2020 بگم پینگم فلان بود
میدونم ترتیب اثر نمیدن .
195 هم فایده نداره
ولی باور کنید اول بار که من از این ONT استفاده کردم پینگ 78 بود
دلیل و برهان هم آوردم. طرف عرب ها نبود چون 1 - طرف عرب ها 60 و خوردی هست
2- هیچ کدوم عرب نبودن تو اون گیم مود .
نقل قول:
اسکرین شات گرفتم ولی تا اومدم تو این فروم پیست کنم برق رفت
اگر گذاشته بودم خودت میدید ی و هی نمیگفتی اسپم میدی حاجی
به جای اسپم اسپم یه راه حل ارائه بده پینگ منم بیاد پایین
کارت شبکه 2.5گیگ اشتباه بود چون پورت های این مودم ظاهرا 1 گیگ هستن
ولی CAT 8 اشتباه نیست خودت بگیر ببین معجزه س حاجی
نقل قول:
گیرم الان بهت اینترنت با ۱گیگ سرعت و پینگ ۵ میلی دادن.. میخوای چیکار کنی؟ اسکیرینی هم که گذاشتی برای سرور داخلی هست و من با سرور خارجی از وسط تهران با همون پینگ همراه با گوشی موبایل تست فرستادم بدون نیاز به کارت شبکه و ....
مثل تو دنبال زیر بغل مار کسی نیست.. میای هی اسپم میذاری یکسری حرف میزنی که اصلا کسی کاری به این مسايل نداره.. یکسال پیشم یکی اومد مثل تو هی گوزل گوزل کرد ۴ تا در پیت هم پشتش اومدن جفنگیات نوشتن رفتن دیگه پیداشون نشد..
زیاد اسپم نذار اینجا.. بذار مسایل و مطالبی باشه که بکار بقیه بیاد.. وگرنه این سری مطمين باش میگم یوزرت رو ببندن بری دیگه نتونی هیچ جوره وارد انجمن بشی.
خوب امروز بالاخره ترافیک هدیه نوروزی تمام شد و اجازه داد وارد صفحه تغییر سرویس بشم. سرویس ابر و باد برای اکانت من هم حذف شده (برای بعضیها حذف نشده). ترافیک 700 گیگ خیلی مناسب بود و من همیشه با 500 گیگ تانوما لب مرزم . امیدوارم به عنوان سرویس پایه برش گردونن که میدونم بعیده.
عزیز بنده وقتی یه چیزی نمیدونی همین میشه که میای اینجا برای خودت تز میدی.نقل قول:
بنده نگفتم که سرعت یک گیگابیتی دارم. گفتم که همه چیز دست مخابرات مرکزی استانت ه
بخوان سرعت پورت فیبر نوری تو بدون نیاز به تماس با 2020 کامل باز میزارن ! هر منطقه یک ظرفیت داره دیگه چه چیزی ه
حتما یه چیزی میدونم که تو نمیدونی. لابد فکر کردی سرعت دست 2020 !!!! اکانتینگ های فیبر دست بچه های فیبره مخابرات و پنا دارند میتونن تو رو لیمیت کنن میتونن نکنند! به صورت دیفالت وقتی یک پروفایلی رو خریداری میکنی ماکزیمم Tx رو مثلا برای اون پروفایل روی 30M یا 40M یا شاید 50M بزارند. حالا مخابرات منطقه بچه های فیبرش میتونن ماکزیمم TX رو بردارن !!!
تکراری می باشد
حالت بریج با روتر :
- - - Updated - - -
حالت بریج با روتر :
بریج مستقیم با ویندوز :
فرانکفورت
سلام.برای داشتن پهنای باند 100 مگابیت آیا لازمه که کارت شبکه pc عوض بشه؟ و آیا این موضوع در دربافت به صورت وای فای و یا با کابل لن فرق میکنه؟