نقل قول:
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
Printable View
نقل قول:
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
سلام .. بسته های TD و همراه ایرانسل هرچندتا میتونی بخری و اول اون بسته ای که تاریخ انقضاش نزدیک تر باشه مصرف میشه بعد بسته ای که دیرتر هست و جداگانه داخل برنامه ایرانسلمن بسته هات رو نشون میده.نقل قول:
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
آره درسته مثلا اگر بسته یکساله خریدین و بعد 1 ماهه ام بگیرین اول این یک ماهه استفاده میشه تا تموم بشه بعد میره روی یکساله
چجوری فریم ور gp 2101 رو اپدیت کنم؟
و چجوری اس ام اسی که برام میاد رو ببینم روش؟
فعلا که ایرانسل ظاهرا برای این مدل اپدیتی ارایه نداده و اگر بده برای مشترکینی که اون مدل از مودم رو دارند ایمیلش میاد که فریموور جدید اومده ولی علت اینکه شما میخواهید اپدیت کنید چیه ؟ اگر مشکلی هست بگید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.نقل قول:
منظورتون رو از sms متوجه نشدم چون مودم و سیم کارت TD-LTE قابلیت ارسال و دریافت پیامک رو نداره و فقط بعضی از مدل های 3G , 4G این قابلیت رو دارند ولی اگر منظورتون SMS های خود ایرانسل هست که معمولا براتون ایمیل می شن یا به شماره موبایلی که موقع ثبت نام بهشون دادید ارسال میشه .
بسته های شبانه همچنان نیم ساعت کم دارن؟ یعنی ۱ ساعت بگیرم فقط نیم ساعت میشه؟؟
سرعت من نهایت ۲ مگه یعنی تو ۳۰ دقیقه نهایت ۳.۵ گیگ بگیرم؟؟
حجم فایلم حدودا ۱۰ گیگه
سلام
میشه لطف کنید راجع به کیفیت اینترنت ثابت ایرانسل توضیح بدین ؟
و همین طور راجع به کیفیت مودم های اون
ممنون
والا من میخوام ایرانسل من رو نصب کنمنقل قول:
میگه اسمس میاد به همون خط td ولی به خطی که بهشون دادم نمیاد وایمیلم هم ایمیل خود دفتر فروش رو دادن:n34:
هیچ راهی نیست بدون اسمس کارم را بیافته؟
مشکلی نیست .شما باید با 707 تماس بگیری و بگی ایمیل جدید برات جایگزین کنند بعد پسوردها و پیام ها به ایمیل جدید ارسال میشن .نقل قول:
سلام
کدوم مودم TD نسل 4.5 ثابت رو ساپورت میکنه ؟
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام
با تشکر
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
حالا حالاها نباید منتظر 5g بود...حتی استاندارد هاش هم مشخص نیس و کشورهایی اروپایی هم ارایه ندادند...به نظرم نمایشی بود اگه بنا به سرعت بالاتر باشه 4g ظرفیتش بسیار بالاتره از سرعت فعلی...میتونست مثله استرالیا و حتی کشورهای منطقه 4g cat9 ارایه بده که دیوایس هاش هم هست نه 5g که هیچیش مشخص نیستنقل قول:
سلام
ایرانسل ثابت 4G گرفتم،ولی جواب نمیده ،سرعتش خیلی کم هست و مدام قطع و وصل میشه، آیا میشه مودم رو پس داد ؟؟
چون توی قرارداد نوشته بود تا ۷ روز پس میگیره
نقل قول:
بله مي تونيد پولتون رو پس بگيريد فقط زمان بر هست
پست شماره ٤٦٧٩ من رو در اين تاپيك بخونيد تا سريع تر بتونيد پس بدهيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خاموش شدن مودم GP2101 طبیعی هستش؟ یک دفعه خاموش میشه و دوباره روشن میشه. چرا اینطوریه؟ دیشب خریدم. سرعت تقریبا رو 4 مگ هست. شیراز شهرک گلستان.
سلام
با تشکر
کلا مودم خاموش میشه؟یا فقط چراغ اینترنتش؟ اگه خود مودمت خاموش روشن میشه حتما یه مشکلی داره ببر نمایندگینقل قول:
همه ی چراغا به جز چراغ پاور خاموش میشه و بعد از چند ثانیه وصل میشه. مشکل از مودمه؟نقل قول:
سلام دوستان
امکان ست کردن پروکـسی روی مودم 2510 هستش ؟ یعنی بدون اینکه نیاز باشه هر دستگاه جداگانه به پروکـسی یا وی پـی ان متصل بشه خود مودم مستقیم وصل باشه به سرور و بقیه دستگاه ها بدون فیـلتر باشن ...
سلام
آیا ایرانسل هم مثله مبین نت امکانش هست قبل از پول دادن بیان مودم خودشون رو توی اون مکان تست کنن اگه راضی بودیم بخریم؟
خیر نمیشه .نقل قول:
برای وای فای میشه اینکارو کردش با administrator باس وارد مودم شدنقل قول:
منظورت غیر از admin:admin هست ؟ اگر دسترسی بالاتر هم هست لطفا یوزر پسودش رو بگید.نقل قول:
اولین احتمال این هست که ممکنه تو منطقه شما دارن آنتن رو درست می کنند به هر حال اگه دیدین که تا 24 ساعت درست نشد حتما ببرین نمایندگینقل قول:
در صورتی که mimo 4x4 فعال شه، مودم tfi-60. و در صورتی که فعال نشه، فعلا در بازار های ایران نداریم.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
شما وقتی با admin admin که وارد میشین اون بالا سمت راست نوشته Enduser ولی برای اینکه امکانات بیشتری داشته باشین باید یوزر و پسورد رو بنویسید administrator اینجوری که وارد شدین اون بالا تغییر میکنه و نوشته سوپروایزر .. و تنظیمات مودمتون بیشتر میشهنقل قول:
بعد پـــروکسـی رو از کجا باید بیاریم؟؟نقل قول:
سلام
سرعت دانلود برای این ایرانسل 4G LTEثابت باید در چه محدوده ای باشه ؟
من در بهترین حالت حدود ۷۰۰ کیلوبایت هست سرعت دانلودم
مودم GP2101
اینا حد اقلاسنقل قول:
4G=10 Mbps
4G+= 30 Mbps
TD-LTE= 15 Mbps
تماس گرفتم ایرانسل،میگه سرعت 1Mbps اکی هست و اعتراض شما بی مورده !!!!نقل قول:
دیروز موقع خرید اما به من گفتن حداقل 10 هست
شاید منظورش مگابایت بوده، یک مگابایت میشه ۸ مگابیت.نقل قول:
ایرانسل رو ولش کنید، با ۱۹۵ تماس بگیرید، سرعتی که دارید برای برای نسل ۳ هست.
مرسی از پاسخ...نقل قول:
تمام دستگاه های ما با وای فای وصل هستن به مودم ...
من با Superuser لاگین کردم کجا میشه اطلاعات پروکـسی رو وارد کرد ؟
نقل قول:
نه دقیقا مگابیت منظورش بود !!
این جشنواره فروش TD-LTE بود که خریدم و اینکه همون عددهایی که شما گفتین رو ادعا کردن که من گرفتم، وگرنه از شاتل هم اشتراک داشتم.
گفتم اگر اینطوری باشه پس میدم ،طبق قرارداد،گفت شما ۲ گیگ استفاده کردی،گفتم استفاده من برای چک کردن همین ادعاهای کذب شما بود.
۱۹۵ باید تماس بگیرم و یا توی سایتش پیام بدم ؟
اگر گفته ۱ مگابیت کاملا سخن مفتی پرونده.نقل قول:
فکر میکنم هر دو راه باشه ولی تماس بگیری خیلی بهتره، که دوستان بهتر میدونن.
که معمولا تماس بگیری درست میکنن، اینم امتحان کن قبل adsl گرفتن.
خیر.........نقل قول:
سرعت شما پایینِ .. باید حداقل 3 مگ در ثانیه دانلود کنه ... واسه من مودمم B5142 هست و سرعت دانلودم حدوداً 3 تا 4 مگ در ثانیه اس.. بعضی وقتا تا 5 مگ ام میرهنقل قول:
فرق اینترنت ثابت ایرانسل با اینترنت موبایلیش چیه؟ چون قیمت اینترنت ثابتش خیلی گرون تره.
Image already added
فرقی نداره، از نظر تکنولوژی به صورت td ارایه میشه. سرعت و پوشششم پایینتره.نقل قول:
منتها کلاس گذاشته قیمتشم برده بالا.
برای گیم 4g معمولی خوبه؟یا ثابت بهتره؟نقل قول: